Sürekli kendin aktif etmen gerekiyor.Emeğine sağlık dostum çok teşekkürler... Corby Pro ( B5310) a İphone Slide Unlock yükledim.. Sadece programa girdiğimde aktif oluyor.. Kilidi açtığımda tekrar gelmiyor.. sürekli kendim mi aktif etmem gerekli.. Yardımcı olabilrmisiniz acaba...
yeni bir usb connection driveri bul indir kur pcne

yeni bir usb connection derken bi kaç kere kaldırdım yükledim hem driveri hem pc suiti olmadı ardından ps suiti güncelledim yine aynı hataı verdi![]()
yinede çok saol 
ya arkadaslar bu benım telefonda durup dururken yazılar kuculdu yanı normalde yazılar normal ama internet sayfasına gırdıgımde yazıları ufacık gosterıyor okuyamıyorum ayarlara fılan baktım ama nereden ayarlanacagını bulamadım nasıl duzeltıcem acaba...birde telefona 3gp uzantılı dosya attım calıstı ama mp4 calıstırmadı mp4 destelklemıyormuydu bu tel he bide su pc suıtede vıdeo donusturucu dıe bısey var araclarda nasıl kullanıyoruz onu acaba yardımcı olabılırmısınız
--------------- Ekleme ---------------
video sorununu pc suıte dekı donusturucu ıle hallettım super oluyor tam telefonun boyutune gore ama şu ınternet ayarını nasıl yapıcaz yazılar cok kucuk