Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

karakartal35

karakartal35

Üye
ellerine kollarına emeğine sağlık diyorum süper paylaşım olmuş ve star için daha fazlasınıda bekliyorum :))

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli deil arşivi güncellemeye çalışıcam merak etmeyiniz..

abdullahsadi

Üye
Paylaşımınız güzel olmuş. Teşekkürler.

extorcist

extorcist

Üye
arkadaşım ben samsung monte kullanıcısıyım fakat wifi bağlantısını bir turlu kuramıyorum yardımcı olabilirmiisn bu konuda şimdiden saol :)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
1) modeminizin fişini çekip takın
2) telefonunuzun bataryasını çıkartıp takın ve telefonu tekrar açın..
3) wifiye dokunun ve açın..sonra arama yaptırıp modeminizin ismini bulun
4) şifresini yazın ve bağlanın... (burda ıp yyanıt vermıyor baplantı kesildi gibi şeyler diyorsa eğer)

1) telefonu modeme yaklaştırın gene olmassa modeminizde sorun var demektir(telefonda yok diyorum çünkü yeni diye? )
2) başka bir modemde deneyiniz

extorcist

extorcist

Üye
tşkkrler kardeşim bidenicem bunu saol

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

nue

Üye
b3410 war calışır umarım.

forum09

forum09

Üye
Teşekkürler Güzel Paylaşım:oke:

ilavuslu

Üye
çok teşekkürler

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler VE DEDİĞİM GİBİ

-- GÜNCELLENDİ -- 23.04.2010

freesea23

Üye
ınmesını beklıyorum eline sağlık.şu ı phone tuş kılıdıde kualga cok hoş gelıyor:)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
:) Fena Değildir.. En Geç Yarın Tekrar Büyük Bi Güncelleme Yapıcam..Piyasanıyı Yakalıycak Konu...

Edited :)

KONU TAMAMEN GÜNCELLENDİ.. YAZILAR BİLE... KONU SON RADDESİNE ULAŞMIŞTIR.. YENİLİKLER GELDİKÇE GENE EKLİYECEĞİM TABİKİ AMA İDDA EDİYORUM

Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)

LÜTFEN YORUM YAZISINIZ YAZDIRINIZKİ BENDE GÜNCELLEYEYİM KONUYU...

uydu2005

Üye
ellerine sağlık

eskomer

Üye
öncelikle emeğine sağlık hakkaten daha iiii sini nezaman yaparsan ozamana kadar en ii si bu ;) yalnız samsung c3510 da ı phone tuş kilidini nasıl kullanıcam sadece uygulamalarda oyun olarak görünüyoo ..... faaliyete nasıl geçircem onu?????

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

#eskomer
sanada teşekkür ederim ama malesef sadece uygulama olarak kullanabiliyoruz.. yani uygulamayı aç tuşları kilitle ard arda 2 tane tuş kilidi gibi oluyor :) ama sadece uygulama olarak malesef...

fate1453

Üye
eger çalısırsa çok seviniirim teli yeni aldım insallah oyun ve uygulama atabilirim bu dosyaları hazırlayana sonsuz tessekkürlerrr...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil noktasına kadar kendi çalışmamdır... ve star wifi flnsa eğer kesin çalışıcaktır :) benımde telefonum star wifi

pinky1907

Üye
teşekkürler

aytouch

Üye
Merhaba ben interneti telefondan kullanan bir kullaniciym dolayisiyla zipli dosyalari acamiyorum zipsiz olarak dosyaları paylasman mumkun mu?? smdiden tesekkurler...

Üst Alt