ben bu telefonun wifilisini almak istiyorum; yanlız birkaç sorum olucak
1-office dosyalarını açıyor mu(pdf,word,excel,powerpoint)
2-navigasyon programı yüklenebilir mi veya ovi map kullanışlı mı
3-bu telefonun bir de tv lisi çıktı.bu özellik wifili olan telefonlara yüklenebilir mi
4-msn den görüntülü konuşma değil de, normal konuşma yapabilir miyiz,yoksa sadece msn i yazışma için mi kullanabiliriz.
5-veya Nokia 5800 Xpress Music mi almalıyım;ama gönlüm samsung 5233 wifi den yana...(çok şey kaybedermiyim)
beni bu sorular hakkında aydınlatabilirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler.
1) açmaz diye biliyorum.. ama belki bazı programlarla açabilir mesela winrar pant fln var..
2) navigasyon yok onun yerine google map var.. google earth gibi ama nerde oldugunuda gösteriyor
3) vodefone hattın varsa tv izleyebilirsin
4) msnden hpe göruntulu hem sesi hemde yazısarak konusabilirsin ve dosya transferi yapabilirsin
5) onu alırsan belki 2-3 oyun daha fazla oynarsın ama ikiside eşit bence sadece samsung daha zarif
cevap verdiğin için sağol ama tam olarak aydınatırsan sevinirim eğer office programlarını kesin açıyor mu böyle bir program mevcut mu veya açmıyor mu,
google map wifi ile kullanılabilir mi ücretsiz yani
vodafone hattım var ama bunun için para vermek istemem; ama bu telefonların tv lisi çıktığı için böyle bir program var mı veya yüklenebilir mi
java olduğu için çok mu sınırlı program var
yani kısacası 100-150 lira daha biriktirip bu özelliklere sahip bir telefon mu almalıyım yoksa bu dediklerimin en azından birkaçının telefonda olma ihtimali var mı
saygılar...
Konuyu Az Önce Güncelledim Ve Bir Bakarsan Sorularına Cevap Bulacaksın Ama Genede Cevaplarını Veriyorum
az once verdim programları ve paint gibi programlarda var..