Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Üzgünüm.. tek tek yüklemem yarım saatimi alır...telefonlar için winrar programı var ama... onu bi dene istersen forumda olması gerek..

farukurus

Üye
saol

pineapple_kitty

Üye
cok saoll.... :)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil arkadaşlar

orhangut

Üye
Teşekkürler.. Samsung Monte'de deneyeceğim :)

e_memet88

e_memet88

Üye
Eyvallah üstad ellerine ve emeğine sağlık...

Saygılar...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeşim... önemli değil saygılar...

aytouch

Üye
Kardes ben baya aradım bulamadım zip programını.. sadece opera ve e-buddyi paylasabilir misin?? simdiden cok tesekkur ederim...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
googleye winrar yaz kardeşim direk çıkıcak neyini bulamadınki

zekioyman

Üye
supersınnnnn

mec0587

mec0587

Üye
ege970 emeğine sağlık valla şahane paylaşım ....

aytouch

Üye
googleye winrar yaz kardeşim direk çıkıcak neyini bulamadınki

Dostum onu yapmasını bende biliyorum ben telefondan baglaniyorum sana daha oncednde yazmistim corby pro ile gps uzerinden baglanıyorum bilgisayrdan baglanma ihtimalim yok yardımcı olmasanda canın saolsun.. paylasabilirsen sadce opera mini ve e-buddyi paylasirsan cok sevinirim.. tesekkurler yinede...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkürler aytouch en yakın zamanda sana yardımcı olacagım..

--------------- Ekleme ---------------

Edited..

AYTOUCH İÇİNDİR...

Dostum onu yapmasını bende biliyorum ben telefondan baglaniyorum sana daha oncednde yazmistim corby pro ile gps uzerinden baglanıyorum bilgisayrdan baglanma ihtimalim yok yardımcı olmasanda canın saolsun.. paylasabilirsen sadce opera mini ve e-buddyi paylasirsan cok sevinirim.. tesekkurler yinede...

Bak Kardeşim Bu Dosya Telefonda Winrar Dosyalarını Açmaya Yarıyor..
Bu Konudan İndirebilirsin: http://www.maxicep.com/java-uygulam...uzantilarini-acabileceksiniz-java-121402.html
Al İstersen Direk Link Vereyim İndir..
http://www.maxicep.com/attachments/8560d1207203483/

Bolt Browser: (Operadan Daha İyi Youtubeden Video İzlemeni Vsde Sağlar)

Opera:

Ebuddy:

Umarım Rapiddeki Süre Bekleme Olayını Telefondan Aşabilirsin... Olmadı Ebuddyi Cepten İndirmek İçin Burdan Yararlanabilirsin Operayıda Burdan Hadi Kolay gelsin elimden geleni yaptım kardeşim...

since72

Üye
eline sağlık arkadaşım montede bi deneyeyim.

bedfellow

Üye
Arkadaşlar 5233w telefon aldım nete wi-fi ye baglanmak ıstıyorum baglantı kesıldı uyarısı verıyor.Modemımın hem sıfresını yazdım denedım olmadı hemde kablosuz sıfresını kaldırmama ragmen yıne baglanması acaba sorun telefondamı yoksa yazılımsal bır problemmı var?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
#bedfellow arkadaşım modeme çok uzak oldugun için bağlanmıyordur.. yada modemin telefonların baglanmasını engelliyodur bunu aşamassın. başka bir modemde denemen gerek ve modem sana uzak olmamalı..:)

ama genede bir modemini ve telefonunu kapatıp açıp tekrar dene

aytouch

Üye
Ellerine saglık dostum cok yardimci oldun hersey icin teskkurler

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeşim

s0n3r4

Üye
Emeğine sağlık denicemm inş olurr