Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

yeallow

Üye
Çok Teşekkür Ederim... Allah Razı Olsun^^
Ben de Yeni Aldım "Monte", Kaç Gündür Arıyordum Emeğine Sağlık....:oke:

altan666

Üye
eline saglik ne diim walla umarim bendeki samsung s5620 de kullanabilirim eywallah

EMRESLAN

Üye
Kardeş gerçekten süpper bir paylaşım Allah razı olsun

mfatanur

Üye
çok teşekkürler konunu ne zamandır takip ediyorum
senin sayende telefonum hakkında bi çok şeyden haberdar oldum, tekrar teşekkürler...

e_memet88

e_memet88

Üye
kardeş ellerine ve emeğine sağlık güzel paylaşım

Saygılar...

w3noom

Üye
hocam ben bi oyunu cok sevdim yaw ama tr veya eng degil :S onun dilini flan düzelte bilirmiyiz bna yardim edebilir misn ben baya aradim falan ama bulamadim cin'ce mi Japonca mi ne hic bisey anlamion :D rastgele oyuna girdim ama baya hosuma gitti ama menüler falan hepsi anlasilmio onu hallede bilir misin ? Oyunun Adi "World Sword Bite" yardim edersen sevinirim .

tovbekarsair

Üye
kardes süpersin walla sagol

OnurMucit

Üye
bir saat önce aldım corbys3653 çok işeme yaradı bilgeler oyunlar zaten çıkan oyunların hepsi demo idi çok sağol

alayına yalı

alayına yalı

Üye
boltu yükledim wifi ile bağlandım fakat hata veriyor ve internet kullanılamıyor network servisini kontrol et diyo ne yapmalıyım aynı sorun ebuddyde de oluyo bağlantı başarısız java uygulamaları için internet ayarlarınızı etkinleştirilmeli diyo ne yapmalıyım yardım

jojoooalim

Üye
sagol

zaza4141

Üye
boltu yükledim wifi ile bağlandım fakat hata veriyor ve internet kullanılamıyor network servisini kontrol et diyo ne yapmalıyım aynı sorun ebuddyde de oluyo bağlantı başarısız java uygulamaları için internet ayarlarınızı etkinleştirilmeli diyo ne yapmalıyım yardım
akrdeş turcell kullanıosan 3G yaz 2222 ye yolla her zmn bedavaya gir int. e ;)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu oyunlar şifre istiyormu virüs felan yok demi ark. lar ? :box

jojoooalim

Üye
tüşkler

memocaptan

Üye
Bolt u yükledim fakat bolt u açarken error veriyo "internet not available.Check network services" diye bi hata .Ama wi fi falan açık yani telefoun tarayıcısından internete girebiliyorum bolt ta giremiyorum

alayına yalı

alayına yalı

Üye
Bolt u yükledim fakat bolt u açarken error veriyo "internet not available.Check network services" diye bi hata .Ama wi fi falan açık yani telefoun tarayıcısından internete girebiliyorum bolt ta giremiyorum
aynı sorun bende de var yardım ltfen

polat038

Üye
kardess ellerine saglık çok teşekkürler çok yardımcı oldunn :):)

2aimar1

Üye
eyw kardeş eline koluna klavyene sağlık

mahron

mahron

Üye
Teşekkürler,Emeğine Saygı.

ortambursa

Üye
Arkadaşım Bunca Uğraş Vermişsin Çok Teşekkür Ederim. Telefonu Alalı 2Gün Oldu, Nerden Bulurum Oyundu Programdı, Walpepardı Diye Kara Kara Düşünürken Senin Bu Muazzam Paylaşımına Rastladım. Çok Ama Çok Makbule Geçti, Allah Senden Binkere Razı Olsun Kardeşim.. İyi Çalışmalar vede İyi Bayramlar...

mgmimtas

Üye
süpersin ellerine sağlık... Teşekkürler..

SilentOne

SilentOne

Üye
ellerine sağlık bro :D

Üst Alt