Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az önce indirdim ve bazı şeyleri kurdum.
Ancak Bolt 2.1 açılmıyor.Telefonum Star-Wifi
ege970
Üye
Konu Sahibi
Bolt çalısıyor.. Telefon hafızanız dolmustur birkaç şey silin
cause007
Üye
Telefon hafızası boş değil.Hatta 1 gb boş yer var.Check network service gibi bir şeyler diyor.Wifiden giriyorum nete.Onda bir sorun yok.2-3 dk bekledikten sonra hata veriyor.
Birde bu dokunmatiğe dönüştüren java adapter de açılmıyor.Dosya türü desteklenmiyor diyor.
çetinkılıç
Üye
ben tv izleyemedim samsung corby 3653 wifi var yardımcı olur musun çok makbule geçer
sessiz_cocuk
Üye
selam arkadaşlar..
kendime samsung star wifi eşime de corby wifi modellerinden aldım... corby wifi de facebook uygulaması var oturum açıyorsunuz mesajlarınızı konu başlıklarını falan gösteren 600kb lık bi program ancak hiçbir yerde bulamadım. elinizde varsa paylaşabilirmisiniz. samsungun kendi sayfasından download edebiliyo corby yani güncelleme yapıyo ama sayfa adresi yok star la girdiğimde de not devices hatası veriyo..
navti
Üye
çok güzel kapsamlı bir konu teşekkürler.
atakan00
Üye
Sorum olucak 2 tane cevaplanırsa sevirinim
1) Dediğiniz dosyayı yükledim program ve oyunlar olanı fakat açamadım tıklıyorum siyah bi ekran cıkıp kapanıyor sadece bu oluyo YARDIM!!!
2) Samsung monte var bende. telefondan pc'ye dosya atabiliyorum fakat pc'den dosya atarken Özellikle fotoğrafları atarken telefon kapanıyor...
d19
Üye
peki oyun partını msn adresimi versem bana atarmısınız... internetim kotalı , bütün partları indiremiyorum çok uzun sürüyo , şimdiden teşekkürler ( bu arada partı çalacağımı düşünüyosanız hata yapıyorsunuz kesinlikle öyle bir amacım yok)
biltek47
Üye
emeğine saglık yarrlı oldu
dadlusheytan
Üye
Denicem güzel bir paylaşım olmuş saol
barmenim77
Üye
süpersin gerçekten ellerine sağlık..teşekkürler..bide tema bulsan bana s5230wifi.
bazizap
Üye
rar dosyaları inmiyor...
chapgin
Üye
gt 5603 var inş. uyum gösterir tşklerr
batmanlee7272
Üye
saol çok güzel paylaşım
MustafaCSKN
Üye
Teşekkürler
One907
Üye
100 sayfa oldu maşallah
niksiz
Üye
i900 de de çalışırmı bunlar ?
Baran999
Üye
Teşekkürler baya emek harcamıssın eline saglık
blackeyed-x
Üye
telefonu yeni aldım çözmeye çalışıyorum..ellerin dert görmesin çok saol şimdiden..