Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

akrep1974

Üye
Teşekkürler eline saglık

cause007

Üye
Teşekkürler deneyeceğim.

--------------- Ekleme ---------------

Az önce indirdim ve bazı şeyleri kurdum.
Ancak Bolt 2.1 açılmıyor.Telefonum Star-Wifi

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Bolt çalısıyor.. Telefon hafızanız dolmustur birkaç şey silin

cause007

Üye
Telefon hafızası boş değil.Hatta 1 gb boş yer var.Check network service gibi bir şeyler diyor.Wifiden giriyorum nete.Onda bir sorun yok.2-3 dk bekledikten sonra hata veriyor.

Birde bu dokunmatiğe dönüştüren java adapter de açılmıyor.Dosya türü desteklenmiyor diyor.

çetinkılıç

Üye
ben tv izleyemedim samsung corby 3653 wifi var yardımcı olur musun çok makbule geçer

sessiz_cocuk

Üye
selam arkadaşlar..
kendime samsung star wifi eşime de corby wifi modellerinden aldım... corby wifi de facebook uygulaması var oturum açıyorsunuz mesajlarınızı konu başlıklarını falan gösteren 600kb lık bi program ancak hiçbir yerde bulamadım. elinizde varsa paylaşabilirmisiniz. samsungun kendi sayfasından download edebiliyo corby yani güncelleme yapıyo ama sayfa adresi yok star la girdiğimde de not devices hatası veriyo..

navti

navti

Üye
çok güzel kapsamlı bir konu teşekkürler.:oke:

atakan00

Üye
Sorum olucak 2 tane cevaplanırsa sevirinim
1) Dediğiniz dosyayı yükledim program ve oyunlar olanı fakat açamadım tıklıyorum siyah bi ekran cıkıp kapanıyor sadece bu oluyo YARDIM!!!
2) Samsung monte var bende. telefondan pc'ye dosya atabiliyorum fakat pc'den dosya atarken Özellikle fotoğrafları atarken telefon kapanıyor...

d19

Üye
peki oyun partını msn adresimi versem bana atarmısınız... internetim kotalı , bütün partları indiremiyorum çok uzun sürüyo , şimdiden teşekkürler ( bu arada partı çalacağımı düşünüyosanız hata yapıyorsunuz kesinlikle öyle bir amacım yok)

biltek47

Üye
emeğine saglık yarrlı oldu

dadlusheytan

Üye
Denicem güzel bir paylaşım olmuş saol :)

barmenim77

Üye
süpersin gerçekten ellerine sağlık..teşekkürler..:heyo:bide tema bulsan bana s5230wifi.

bazizap

Üye
rar dosyaları inmiyor...

chapgin

Üye
gt 5603 var inş. uyum gösterir tşklerr:oke:

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
saol çok güzel paylaşım

MustafaCSKN

Üye
Teşekkürler

One907

One907

Üye
100 sayfa oldu maşallah :D

niksiz

Üye
i900 de de çalışırmı bunlar ?

Baran999

Üye
Teşekkürler baya emek harcamıssın eline saglık

blackeyed-x

Üye
telefonu yeni aldım çözmeye çalışıyorum..ellerin dert görmesin çok saol şimdiden..:oke:

Üst Alt