mozatı anlatayım kardeşim program benım dosyada var ındır istersen ve girerken gene ebuddy gibi bi hesap oluşturuyosun sonra o hesapla programa giriyosun
programın içinde sosyal bir paylaşım var aynı facebook gibi..
sonra progrmaın içinde e posta bölümünden hotmail gibi hesaplarına baglanıyosun ordan chat oluyordu sanırım ve e postaların geliyor..
aynı şekilde facebookda oluyor..
texas holem poker fln oynayabiliyorsun insanlarla
mozatı anlatayım kardeşim program benım dosyada var ındır istersen ve girerken gene ebuddy gibi bi hesap oluşturuyosun sonra o hesapla programa giriyosun
programın içinde sosyal bir paylaşım var aynı facebook gibi..
sonra progrmaın içinde e posta bölümünden hotmail gibi hesaplarına baglanıyosun ordan chat oluyordu sanırım ve e postaların geliyor..
aynı şekilde facebookda oluyor..
texas holem poker fln oynayabiliyorsun insanlarla
insanların hayrına ve faydasına bir iş yapan kişiden ''sen şunu soramazsın sen bunu sorabilirsin sen dur sen yazma burası senin soru sorma mekanın değil!!'' vb sözlerle yaptığı iyiliğin bütün getirisini bir çırpıda ziyan etmesi beklenmez...
yok ben iyilik yapar başa da kalkarım havamı da atarım diyorsan...bu konuyu açmış olman bunu demen için yetmez...
sitenin sahibi olacaksın geleceksin diyeceksin ki çık bu siteden arkadaşım...biz de diyeceğiz ki al siteni tepe tepe kullan ....
ya 2 senedir bu sitedeyim forum kurallari senden daha iyi biliyorum ve uza kardeşim kimi nerden kovuyosun kime git diyosun sen? adam akıllı dur paylaşımımızdan bişiler almaya calıs kendin paylaşımda yapmıyorsun o zaman bunu bana demeye hiç hakkın yok? 30 bin kişiden 1 kişi itiraz ediyorsa ben sorunun kimde oldugunu bilirim o insanda bunu ilerle anlar umarım ve iyi günler bu konuya bir daha yazma lütfen
ARkadaşlar Ben ebuddy Kurdum Fakat Bu Lanet Olası Bağlanacağım zaman Hep Para İstiyor Wifi den Giriyorum googleye herşeye ama Ebudyden girmeye Çalıştığımda Kontör atmak istiyor Napıcam ?
Birde Bu Youtube videolarını izlemek istiyorum Onu NasıL yapaCağım ?
ellerine sağlık gerçekten güzel çalışmaa ama ben bi türlü dosyaları tele atamıyorum desteklenmeyen dosya biçimi diyo kies.yardımcı olursan sevinirim telefon monte şimdiden sağol
ellerine sağlık gerçekten güzel çalışmaa ama ben bi türlü dosyaları tele atamıyorum desteklenmeyen dosya biçimi diyo kies.yardımcı olursan sevinirim telefon monte şimdiden sağol
Dosyaları hafıza kartınamı atamıyorsun yoksa telefonamı kuramıyorsun.
Dosyaları telefona atman için kopyala yapıştır yapman yeter.eğer dosya rar dosyası veya zip dosyası ise bunu winrar'la açman gerekecek telefona atacağın dosya uzantısı jar olmalı.
Eğer yinede açmıyorsa sürüm farkından dolayı açmıyorur.
Sorunu net anlayamadım ama umarım yardımcı olabilmişimdir.