Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

robertkovac

Üye
ellerine sağlıkk sağol

hibusa

hibusa

Üye
emeğine sağlık arkadaşım

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

volcan00

Üye
bende samsung jet var ... dosyalrı pc ye indirdim samsung Pc studio dan attım ama desteklenmeyen dosya biçimi dedi .. sence neden ? ya da nası yapıcaz şimdiden teşk

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Önemli Değil Arkadaşlar...

Üzgünüm Dostum O Konuyu Çözemem Jet Bunları Destekliyor Denendi Çünkü.. Telefonunda Sorun Vardır..Bayine Git.. Format Çeksinler

volcan00

Üye
teşk ama bana yurt dışından geldi..garantisi faturası pasaport işlemleri tmm.. ayrıca wi-fi dan girdiğimde '' kanka msn '' indirdim onu kurdu.. ama bağlanmadı...acaba dosya yerinde mi prob vardır ? hani direk oyunlar ve daha fazlası klasörü yok ya... burdan attığımda dosyalara atıyo...ordan da desteklemiyo anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

format ta şuan ama yok gene desteklemedi dostum genede uğraşın için saol

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
kanka msn bu samsunglarda çalışmıyor e buddy verdım o calısır.. onuda bi sitesinden yüklemeyi dene m.ebuddy.comdan...

olmadı tekrar dene atmayı telefonun senkronizasyonu yığın bellek yap ordan hafıza kartına at öyle dene birde... bunun dısında yardım edemem malesef

oguz96968

oguz96968

Üye
Oyunlar jet te de çalışıyor demi?

desiderius_03

Üye
ben boltu kurdum hersey guzel wıfıden baglantılardanda sectım fakat youtubeda vıdeo acılmıyor sureklı play tusuna bas dıyor basıyorum connect ve loadıngten snra tekrar aynısey.. neyapabılırım???

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Evet Çalışır Jettle

Orda Menuye Gir Prefencese Gir Video İmput Gibi Bişi Var Videolu Bişi Ona Tıkla Orda Sana Test Yapmanı İsteyecek Onları Yap Video Görüntüsü Gelir...

oguz96968

oguz96968

Üye
Peki Jette de tam ekran mı?

coolbil

Üye
ttttttttttttttttttttttthhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksssssssssssssssssssss :)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil ve evet tam ekrandır...

emrahlim

Üye
eline sağlık

jangees333

Üye
eline sağlık, çok güzel olmuş..

ege970