Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

yasmina93

Üye
tamam hallettim ben herşeyi çok güzel bi paylaşım bu özellikle duvar kağıtlarına bittim teşekkürler=))

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil :)

gryclnk o soruları herkes soruyor cevaplandırayım hemen....
1) evet facebookdan malesef video izleyemessiniz hiçbir şekilde bu samsung yada baska tellerden izlemek mümkün değil sadece cep bilgisayarları blackberry gibi işletim sistemi windowsmobile olanlardan izleyebilirsiniz onun dısında skyfire gibi bir iki programdan izleniyor ama onlarda symbian işletim sisteminde işe yarıyor bizimkiler java... yani toparlayayım biraz.. facebook mobili desteklemediği ve bizim telefonlarda faceyi desteklemediği için videoları izleyemiyoruz ama bolt browser adındaki bir programlar youtubeden video izlemek mümkün ve bu programla normalde telefonla baglandıgınızda mobil çıkan siteleri pcden giriyormuş gibi kullanabilirsin mesela facebooka nasıl baglanırsan baglan 1-2 dakika içinde seni m.facebook.coma yönlendirir ve bence bu çok gıcık bir durum çok küçülüyor ve yapıcagın şeyler kısıtlanıyor oysa boltla pcdeymiş gibi gezebilirsin... video hariç herşey yani :)

2) gps her ne kadar farklı olsada WIFI modundan telefonu baglarsanız istediğiniz şekilde girersiniz..

3) tekrar söylüyorum yatay klavye sadece gt-s5233w(ifi) serisinde vardır.. telefonu çevirince normal telefon klavyesi pc klavyeye dönüşür..mesela ebuddyde mesaj yollaya basarsınız.telefonun kendi klavyesi gelir yatay çevirirsiniz pc klavyesi gelir.. yani telefonla ilgili kodlarla olacak iş değil.. ha şöyle birşey olabilir landspace..klavyeyle bir ilgisi yok ama ebuddyi yatay ekran kullanma imkanı sağlayabilir.. ama gene klavye sizin telefonunuzun mesaj yazarken kullandıgınız klavye olarak kalacaktır...bana kalırsa sizin gt-s5233w(ifi) almanız gerek söylediğiniz şeyler var çünkü ama sizin kararınız tabiki.. başka bir sorununuz olursa ekleyin lütfen [email protected]

gryclnk

gryclnk

Üye
Çok teşekkür ederim ege arkadaşım. Henüz telefona sahip değilim fakat aldığımda herhangi bir sorun yaşarsam seni hiç çekinmeden ekleyeceğim şimdiden söyleyeyim:) Samsung yada başka bir tel olsun sizin deneyimlerinizden yararlanacağım. Şu an 3600slide gibi dandik bi telefonum war we henüz dokunmatik olsun wifili, gpsli olsun hiçbir tel kullanmadım. Bu yüzden sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum. Kesinlikle sizi tekrar rahatsız edecem :)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
:) tamam o zaman iyi geceler size..
Bu arada hemseriyiz bende artvin-arhavidenim :D

cakaloglu41

Üye
ellerine kollarına sağlık hiçbiryerde olmayan programlar vs.vs.vs

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler
valla bende arhaviliyim Ege Gürkan-Cengiz Gürkanın Oğlu Belki Tanırsın :D

burakucler

Üye
Eline Sağık KArdeş De bunları nasıl indircez :D Cevap Yazarsan sevinirim

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
burakucler konuya adam gibi bakarsan linkleri görüceksin

shn99

Üye
yalakalık yapmıcam ama teli dün aldım arkdaş herşeyi çok güzel açıklamış şuan yüklüyorum ben oyun için yüklüyorum herşey sorunsuz çalışacağına inanıyorum teşekkürler

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeşim :)

refik888

refik888

Üye
sağol kardeş çok güzel

zafer011

Üye
teşekkürler

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil..

dolby

dolby

Üye
monteye oyarmı bunlar..

gryclnk

gryclnk

Üye
:) tamam o zaman iyi geceler size..
Bu arada hemseriyiz bende artvin-arhavidenim :D

öncelikle özel msj yazamadığım için burdan bu muhabbete dahil olup fuzuli işler diyenlerden özür dilerm :) walla gürkanlardan hiç arkadaşım yok ama hüseyin gürkanı tanırım. gürkan ticareti falan war. bide arhavi lisesini yeni yaptrdı we ismini werdi. bide serkan gürkanı tanırım yeğeni oluyor galiba :)

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

Laistrogon

Laistrogon

Üye
süpersin eline sağlık

odessali

Üye
Teşekkürler...

keşşş..

Üye
ya bn bunları yükledm blgisayarada şifre istio nası yapcz bilgi werebilrmsnz?

Üst Alt