önemli değil
gryclnk o soruları herkes soruyor cevaplandırayım hemen....
1) evet facebookdan malesef video izleyemessiniz hiçbir şekilde bu samsung yada baska tellerden izlemek mümkün değil sadece cep bilgisayarları blackberry gibi işletim sistemi windowsmobile olanlardan izleyebilirsiniz onun dısında skyfire gibi bir iki programdan izleniyor ama onlarda symbian işletim sisteminde işe yarıyor bizimkiler java... yani toparlayayım biraz.. facebook mobili desteklemediği ve bizim telefonlarda faceyi desteklemediği için videoları izleyemiyoruz ama bolt browser adındaki bir programlar youtubeden video izlemek mümkün ve bu programla normalde telefonla baglandıgınızda mobil çıkan siteleri pcden giriyormuş gibi kullanabilirsin mesela facebooka nasıl baglanırsan baglan 1-2 dakika içinde seni m.facebook.coma yönlendirir ve bence bu çok gıcık bir durum çok küçülüyor ve yapıcagın şeyler kısıtlanıyor oysa boltla pcdeymiş gibi gezebilirsin... video hariç herşey yani
2) gps her ne kadar farklı olsada WIFI modundan telefonu baglarsanız istediğiniz şekilde girersiniz..
3) tekrar söylüyorum yatay klavye sadece gt-s5233w(ifi) serisinde vardır.. telefonu çevirince normal telefon klavyesi pc klavyeye dönüşür..mesela ebuddyde mesaj yollaya basarsınız.telefonun kendi klavyesi gelir yatay çevirirsiniz pc klavyesi gelir.. yani telefonla ilgili kodlarla olacak iş değil.. ha şöyle birşey olabilir landspace..klavyeyle bir ilgisi yok ama ebuddyi yatay ekran kullanma imkanı sağlayabilir.. ama gene klavye sizin telefonunuzun mesaj yazarken kullandıgınız klavye olarak kalacaktır...bana kalırsa sizin gt-s5233w(ifi) almanız gerek söylediğiniz şeyler var çünkü ama sizin kararınız tabiki.. başka bir sorununuz olursa ekleyin lütfen
[email protected]