Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeşim

SAINT1

SAINT1

Üye
Gmail ayarlarını copy - paste yapmışsın benden.Noktasına kadar benim demişsin ondan hatırlatayım dedim ama önemli değil takıntım yok bu yönde.Sadece hatırlatayım dedim.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
merak etme zaten bu hafta sonu konu editlenicek kendi anlatımımla yazıcam.. sadece soranlar olmutuş ondan koydum unutmayayım diye.. İlginize teşekkürler ilgileneceğim

SAINT1

SAINT1

Üye
Sil falan diye demiyorum sadece hatırlatma.Dediğim gibi benim böyle bir takıntım yok aynen kullanabilirsin.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim bütün yardımların için :)

--------------- Ekleme ---------------

## güncellendi
21.05.2010

yazılar + dosyalar herşey güncellendi güle güle kullanın

008385

Üye
mükkemmel görünüyor umarım prestonda çalışırlar deniyorum şuan...klavye kalktı çok sagol kaç saattir onu arıyordum... EGE number one :oke::ehe

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hertürlü sorun için msn adresimi eklemeyi unutma kardeşim :)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeşim

leoo12

Üye
ellerin dert görmesın mukemmel tek kelımeyle .

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saolasın leoo12 kardeşim

V-tec_1

V-tec_1

Üye
harika bi paylaşım böylesi bulunmaz bence eline sağlık

yavvuz_selim

Üye
eyvallah

benokan

Üye
ellerine saqlık kardeşim :) corby pro için geçermi bu uygulamalar ? ve bişeydaha soracağım corby pro ses yükseltme şifresi bilen varsa yazsın : ) :S:oke:

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
corby prodada çalışıyo bildiğim kadarıyla :) ve ses yüksetleme kodunu bilmiyorum ama arama seçenedğinden bulabilirsin

gryclnk

gryclnk

Üye
Kardeşim gerçekten mükemmel bir paylaşım ya. number one :evet: corby pro alcam bende we geniş çaplı araştırma yapıyorum birçok frumdan. sen sorularımın çoğunu çözdün Allah razı olsun :) bu tür paylaşımlarını bekliyorz her daim :)))

yasmina93

Üye
saolasın indiriorum umarım işime yarar=)

gryclnk

gryclnk

Üye
Ege arkadaşım senden bir upload rica edebilirmiyim ? okuduğum kadarıyla ebudy programını klavye açıldığında yan döndürebilen kodlar warmış. onların ayarını yapıp upload edip bizimle paylaşabilirmisin? yapamazsanda canın sağolsun :oke: olumlu yada olumsuz cevp atarsan cok sewinirim

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
gryclnk sorunlarının çoğunu demişsin hepsini söylersen yardım edebilirim :)
ve o telefonu yan döndürünce pc klavyesi gibi görünme olayından bahsediyorsan eğer.. o birtek samsung star wifi modelinde oluyor.. oda telefonun kendi özelliği mesaj yazarken flnda öyle yazabiliyorsun sana tavsiyem corby almadıysan samsung star wifi yani gt-s5233w al..birtek onda oluyor o klavye olayı...

yasmina93

Üye
ya bende corby s3653 var ama bn bunları winrar dosyasıyken tele attım desteklenmeyen dosya bçimi dedi. pcden dosyaları winrardan çıkarıp öle atmayı denicem ama şifre istiyo napçam yardım lütfen??

gryclnk

gryclnk

Üye
ege970 aklıma takılan sorular. aslında telefonu arkadaşım ikimiznkde aynı olsun dediğinden alıyorum. (kızları bilirsin :)) o yüzden alcam corby proyu.allahın emri :) aslında fenada bir tel değil.
** mesela face'den video izlenemiyormuş. buna bi önerin warmı? yada çözüm?
** bu telefonun gps programıda farklıymış. a-gps diyorlar. nedir kullanımı nasıldır? uydu üzerinden bağlanılmıyormuş galiba. bu yüzden knt gidiyormş.
** oyunlar yada bikaç uygulamada klawyeyi açınca ekranın yatay konumlandırılması olmuyormuş(örn:ebudy). duyduğum kadarıyla kodlar warmış onları yazmak gerekiyormuş.
Gibi sorunlar war. aklıma geldikçe eneyimlerindn tekrar yararlanmak isterim :) şimdiden teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

ya bende corby s3653 var ama bn bunları winrar dosyasıyken tele attım desteklenmeyen dosya bçimi dedi. pcden dosyaları winrardan çıkarıp öle atmayı denicem ama şifre istiyo napçam yardım lütfen??

arkadaşım, ege arkadaşımız orada şifreyide wermiş zaten. rar pass die belirtiliyor. yani şifre : [email protected] ben indirdim hepsini. henüz telefonu almadım ama arşivimi hazırlamaya başladım :)

Üst Alt