f4r2an
Üye
Samsung Siyah Tema
Bir Çok kez verilmiştir biliyorum ama yinede bilmeyenler için tekrar veriyorum
GEREKENLER
USB Kablosu
Samsung PC Studio CD'si
TkFileExplorer
ADIM ADIM SİYAH'A DÖNÜŞ
Her birinizden emin olmadığım için, bu işlemi temelden alacağım. İşimiz garanti olsun yani.
1-) USB Kablosu'nu bilgisayara takıyoruz, ancak diğer ucunu telefona takmıyoruz.
2-) PC Studio'yu varsa bilgisayarımızdan tamamen kaldırıyoruz sonra yeniden kuruyoruz, hiç kurmadıysanız şimdi CD'yi takıp kurabilirsiniz.
3-) Ayarlar -> Telefon Ayarları -> PC Bağlantısı -> Samsung PC Stüdyo olacak şekilde telefonumuzu ayarlıyoruz.
4-) TkFileExplorer'ı indiriyoruz.
5-) USB Kablosunu telefona takıyoruz, bağlantı kurulacak. PC Studio ile işimiz yok.
6-) TkFileExplorer'ı açın ve Settings -> COM'a tıklayın.
7-) COM ekranı gelince Default'a tıklayın, kendinden gelecek ayarlar. Gelince OK'a tıklayın.
Ardından File -> Connect diyorsunuz ve telefonunuza bağlanıyor. Sol tarafa Phone olarak eklenecek.
Riskli adımlara geliyoruz.
9-) Phone -> SystemFS -> Settings -> PreConfiguration'a kadar gelin.
10-) PreConfiguration klasöründe ülkeler var, ancak Türkiye'ye bu özelliği eklememişler!
11-) E biz bunun altında kalmayız.
12-) Germany klasörüne giriyoruz.
13-) NV klasörünü açıyoruz, nv_original.ini dosyasına ulaşıyoruz.
14-) Sol taraftan C'yi seçip, bu nv_original.ini dosyasını oraya sürüklüyoruz. Tamamdır.
15-) Hemen ayrıyetten, C'yi açıp nw_original.ini'yi açıyoruz. ( Direk açılmıyorsa Notepad'de de açabilirsiniz. )
16-) Açıp şu satırı ekliyoruz;
quote:
NV_SI_MY_THEME_STYLE=0
17-) Kaydedip, TkFileExplorer programına geri dönüp ülkemizin klasörüne tıklıyoruz.
1
Ülkemizin klasörü içerisinde NV adında yeni klasör açıyoruz.
19-) Demin yaptığımız sürükleme işleminin tam tersini, ülkemizin klasörüne uyguluyoruz. ( C'deki satır eklediğimiz nv_original.ini dosyasını )
Bitiriyoruz
20-) Telefonu elimize alıp *#6984125*#'ı tuşluyoruz.
21-) Karşımıza gelen Admin Panel'den PreConfiguration'a giriyoruz.
22-) Şifre bölümüne *#73561*#'ı tuşluyoruz.
23-) Telefon kendini kapatıp açacak.
24-) Artık temanız siyah!
UYARI!
Tema rengini değiştirmeyin, değiştirirseniz siyah tema kaybolur. Tekrar PreConfiguration ayarı yapıp, geri getirebilirsiniz.
GEREKENLER
USB Kablosu
Samsung PC Studio CD'si
TkFileExplorer
ADIM ADIM SİYAH'A DÖNÜŞ
Her birinizden emin olmadığım için, bu işlemi temelden alacağım. İşimiz garanti olsun yani.
1-) USB Kablosu'nu bilgisayara takıyoruz, ancak diğer ucunu telefona takmıyoruz.
2-) PC Studio'yu varsa bilgisayarımızdan tamamen kaldırıyoruz sonra yeniden kuruyoruz, hiç kurmadıysanız şimdi CD'yi takıp kurabilirsiniz.
3-) Ayarlar -> Telefon Ayarları -> PC Bağlantısı -> Samsung PC Stüdyo olacak şekilde telefonumuzu ayarlıyoruz.
4-) TkFileExplorer'ı indiriyoruz.
5-) USB Kablosunu telefona takıyoruz, bağlantı kurulacak. PC Studio ile işimiz yok.
6-) TkFileExplorer'ı açın ve Settings -> COM'a tıklayın.
7-) COM ekranı gelince Default'a tıklayın, kendinden gelecek ayarlar. Gelince OK'a tıklayın.
Ardından File -> Connect diyorsunuz ve telefonunuza bağlanıyor. Sol tarafa Phone olarak eklenecek. Riskli adımlara geliyoruz.
9-) Phone -> SystemFS -> Settings -> PreConfiguration'a kadar gelin.
10-) PreConfiguration klasöründe ülkeler var, ancak Türkiye'ye bu özelliği eklememişler!
11-) E biz bunun altında kalmayız.
12-) Germany klasörüne giriyoruz.
13-) NV klasörünü açıyoruz, nv_original.ini dosyasına ulaşıyoruz.
14-) Sol taraftan C'yi seçip, bu nv_original.ini dosyasını oraya sürüklüyoruz. Tamamdır.
15-) Hemen ayrıyetten, C'yi açıp nw_original.ini'yi açıyoruz. ( Direk açılmıyorsa Notepad'de de açabilirsiniz. )
16-) Açıp şu satırı ekliyoruz;
quote:
NV_SI_MY_THEME_STYLE=0
17-) Kaydedip, TkFileExplorer programına geri dönüp ülkemizin klasörüne tıklıyoruz.
1
Ülkemizin klasörü içerisinde NV adında yeni klasör açıyoruz. 19-) Demin yaptığımız sürükleme işleminin tam tersini, ülkemizin klasörüne uyguluyoruz. ( C'deki satır eklediğimiz nv_original.ini dosyasını )
Bitiriyoruz
20-) Telefonu elimize alıp *#6984125*#'ı tuşluyoruz.
21-) Karşımıza gelen Admin Panel'den PreConfiguration'a giriyoruz.
22-) Şifre bölümüne *#73561*#'ı tuşluyoruz.
23-) Telefon kendini kapatıp açacak.
24-) Artık temanız siyah!
UYARI!
Tema rengini değiştirmeyin, değiştirirseniz siyah tema kaybolur. Tekrar PreConfiguration ayarı yapıp, geri getirebilirsiniz.