Samsung SGH-M620 Oyun Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

emre1628

emre1628

Üye
oyun gönderin yav e250 oyunları rar jada nasıl çevirecez

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
oluyor oluyor, bir kerede yaptım sağolasın :)

mert9596

Üye
bu jar ve jad dosyasını nerden indircemm

Rqlme-07

Üye
her şeyi yaptım oyunları attım programı acılma bile yok tıklayınca direk menüye giriyo bluetoot ile gönder vs oyunu kiletle gibi şeyler çıkıyo ama aç yok

sold12

Üye
jad ve jar dosyasını hafıza kartına attıktan sonra taşıya girip tümünü taşi diyin diger dosyalara gidiyor diger dosyaya girin jar'ı çalıştırın sonrasını yaparsınız zaten

tatlı^^m

Üye
bende bir yıın oyun yüklemiştim böle,gerçekten çok fazla yüklemiştim sora telim donmaya başladı,tamire gitti format atıldı,böylece tüm oyunlarım we aynı zamanda emeklermde boşa getti:( off oof

Bfme

Üye
Birader cok saol

Bora

Bora

Üye
Bende bir bu yöntemle deneyeyim ama olacağını sanmıyorum ben farklı bir yöntem kullanıyorum.

Furkan_67

Furkan_67

Üye
sonuna kadar yaptım yüklensinmi fln dedi yüklemeye calkıstıımda IO istisnası dedii.

hemdoglu

Üye
teşekkürler abi..

seleman

Üye
arkadaslar ben bilgisayadan hafıza kartına attardım sonra telefona açtım izinsiz diyor onu nasıl yapabilirim acaba...?????
lütfen yardım edin!!!!!!

gege17

Üye
devil kardeşim ben yaptım oldu ellerine saplık

Devil2626

Devil2626

Üye
    Konu Sahibi
Bişeydeil

hakan ...

Üye
abi bende oyunların jar uzantıları var jad uzantılarını nerden bulurum tavsiye ettiğiniz yer var mı

--------------- Ekleme ---------------

beyler siteden 2 3 oyun indirdim motorolada bile çalışıyo m620 de çalışmıyo

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
buyrun indirin ve hemen telefona atın

lazrail_serkan

Üye
ya kankalar m620 ye göre kız oyunu koysaız şuraya süper olacak tmm ii hoş tlefn ama oyunlar i değil yani şimdiden teşekkürler:) :konus:

Devil2626

Devil2626

Üye
    Konu Sahibi
Güzel Oyunlar Var M620 Oyunları Fazla Yoksa da E250 Oyunlarını Kullanabilirsiniz.Araştırın bulun.

merto192

Üye
bende etkinleştirildi diye bi yazı gelmiyo

--------------- Ekleme ---------------

herşeyi yaptım oyuna giriyom JAVA HATASI IO İSTİSNASI DİE Bİ YAZI GELİO ONU NASIL YAPICAM

ufukufolar

ufukufolar

Üye
ben yeni kayıt oldum ve samsung m620 telefonuma oyun yüklemek istiyorum nasıl yapacam ve oyunu nerden indirecem lütfen yardım edin çok acil şimdiden teşekkürler:(

mksi forum

mksi forum

Üye
abi
olmuo

Üst Alt