Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung SGH-M620 Oyun Yükleme
Sponsorlu Bağlantılar
emre1628
Üye
oyun gönderin yav e250 oyunları rar jada nasıl çevirecez
bronxanarchy
Üye
oluyor oluyor, bir kerede yaptım sağolasın
mert9596
Üye
bu jar ve jad dosyasını nerden indircemm
Rqlme-07
Üye
her şeyi yaptım oyunları attım programı acılma bile yok tıklayınca direk menüye giriyo bluetoot ile gönder vs oyunu kiletle gibi şeyler çıkıyo ama aç yok
sold12
Üye
jad ve jar dosyasını hafıza kartına attıktan sonra taşıya girip tümünü taşi diyin diger dosyalara gidiyor diger dosyaya girin jar'ı çalıştırın sonrasını yaparsınız zaten
tatlı^^m
Üye
bende bir yıın oyun yüklemiştim böle,gerçekten çok fazla yüklemiştim sora telim donmaya başladı,tamire gitti format atıldı,böylece tüm oyunlarım we aynı zamanda emeklermde boşa getti off oof
Bfme
Üye
Birader cok saol
Bora
Üye
Bende bir bu yöntemle deneyeyim ama olacağını sanmıyorum ben farklı bir yöntem kullanıyorum.
Furkan_67
Üye
sonuna kadar yaptım yüklensinmi fln dedi yüklemeye calkıstıımda IO istisnası dedii.
hemdoglu
Üye
teşekkürler abi..
seleman
Üye
arkadaslar ben bilgisayadan hafıza kartına attardım sonra telefona açtım izinsiz diyor onu nasıl yapabilirim acaba...?????
lütfen yardım edin!!!!!!
gege17
Üye
devil kardeşim ben yaptım oldu ellerine saplık
Devil2626
Üye
Konu Sahibi
Bişeydeil
hakan ...
Üye
abi bende oyunların jar uzantıları var jad uzantılarını nerden bulurum tavsiye ettiğiniz yer var mı
--------------- Ekleme ---------------
beyler siteden 2 3 oyun indirdim motorolada bile çalışıyo m620 de çalışmıyo
batmanlee7272
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun indirin ve hemen telefona atın
lazrail_serkan
Üye
ya kankalar m620 ye göre kız oyunu koysaız şuraya süper olacak tmm ii hoş tlefn ama oyunlar i değil yani şimdiden teşekkürler
Devil2626
Üye
Konu Sahibi
Güzel Oyunlar Var M620 Oyunları Fazla Yoksa da E250 Oyunlarını Kullanabilirsiniz.Araştırın bulun.
ben yeni kayıt oldum ve samsung m620 telefonuma oyun yüklemek istiyorum nasıl yapacam ve oyunu nerden indirecem lütfen yardım edin çok acil şimdiden teşekkürler