Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung SGH-M620 oyun ve program yükleme
Sponsorlu Bağlantılar
0101sonsuz0102
Üye
abi benim telefon m620 seçeneklere geliyorum gönderme yöntemleri falan var yükle diye bişe yok nolur bana yardım edin
yaw jadı yükledim oyun başlasın mı dio ama hata verio
aşık_kaptan
Üye
jar ve jad uzantılı dosyayı nerden bulucam arkadaşbaana yardım edersen sevinirim
alperen440
Üye
yha bu telefona nasıl oyun yüklicez ?
ByKeRaTa
Üye
çok teşekkür ederim kardeşim elerine sağlık beyler size cep msn google ye kanka msn yazın tamindirden indirin sonra jadmekere sürükleyip jad dosyasını atın çıkarıp atın telefona çok sorunlu bi telefon
ByKeRaTa
Üye
o zaman baska oyun denicen kardeş demekki telefona uyumlu değil oyun bnimde telefonumda m620 bozkurt kardeşim sayesinde ses yükseltmeyi buldum oyunuda buldum ama tellfn bozuldu hafızaya res attılar :S oyunlar falan gitti age of empires wardı telfonda
emre10002
Üye
ben samsung m620 bilgisayardan attıgım metin belgelerini calıştıramıyorum nasıl calıştıra bilirim?
bozkurt arkadaş dğru söylüyor sen music kutusuna at şarkılarını...
yun
Üye
ya hepsini denedim olmuyo arkadaşlaryardım edınnnnn help help!!!
wowsamet
Üye
abi sen bu dosyaları bize atar mısın ????
ersan_952009
Üye
yha abiler ben telefonumun sesini yükseltemiom
dark051
Üye
yaw ben kodu yazınca şöle çıkıyo *#9998*------- nasıl yapacam lütfen bi yardım edin(m620 de )
pantech
Üye
bi şey yok boşuna insanları üye yapıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
utanın utanın utanınnnn
erdikara
Üye
Bunu S60 Destekli jar ve jad uzantılı oyun ve programlar ile denedim sis formatlılara izinsiz diyo jad ve jar uzantılılara da JAVA HATASI IO İSTİSNASI diyo ne yapmalıyım