Samsung SGH-M620 oyun ve program yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

carbon95

Üye
olum bu io istisnasdiyip duruyo dogru duzgun bi sey atsaniz olmasmi

mvlt_krcyln_32

Üye
arkadaşlar bişi sorucam benim telde M620 de ben müzik çalara girioyorum parça ekle diorum ama parçayı bellek kartından eklemek istiorum bellek kartını seçiorum boş dio napmam gerek?? lütfen bi yardım edin???

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım ama izinsiz dio yaa offf kafayı yicem :@

bozkurt-_-18

bozkurt-_-18

Üye
    Konu Sahibi

mvlt_krcyln_32

Üye
arkadaşlar bu jar ve jad dosyalarını telefonun nresine atıcaz ????????????????????????????????

EMRE1996

Üye
oyun inmiyor beyler napcam care yokmu??:sn:

lazkopatmesut

Üye
bakın anlatıyorum.

Oyunun 2 tane uzantılı dosyası var. Biri jad diğeri jar diye. Oyunu hafıza kartına attınız bu oyunu ( 2 dosyasınıda ) tel hafızasına kopyalayın yada taşıyın. Taşınan dosyalar tel hafızasında diğer dosyalar adlı klasörün içine kayıt oluyor. Klasöre gelin ve .jad uzantılı dosyasına seçenekler diyince yükle ekranı gelir. Evet diyin. Kendiliğinden başlat sorusu gelir ve girersin.
Bu oyunu herdefasında yüklemek lazımmı ? Diye bi soru olursa eğer ;

bir kere yüklemeniz yeterli. Yüklediğiniz oyun menu/uygulamalar / java dünyası / oyunlarım klasörüne uygulama dosyası kayıt olur. Ve bu dosyadan girebilirsiniz. Iyi eğlenceler.

seko_22

Üye
ya kardeş sana helal olsun hafıza kartından çalışdırıyoz olmuyo desenıze telefonada atın dıye jar ve jad dosyasını

mfo4

Üye
eyvallah kardes be ugrastırdılar bızii 1 saat

docenk

Üye
beyler bende m620 var oyun yukluyorum o kodu da yazıyorum ama I0 hatası verıyor ne yapmalıyım ??

5463

Üye
cok tşkler

cembilgic

Üye
jar ve jad dosyaların nerden bulcaz ??

bozkurt-_-18

bozkurt-_-18

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bişi sorucam benim telde M620 de ben müzik çalara girioyorum parça ekle diorum ama parçayı bellek kartından eklemek istiorum bellek kartını seçiorum boş dio napmam gerek?? lütfen bi yardım edin???

arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım ama izinsiz dio yaa offf kafayı yicem :@
bellek kartın "music" klasörüne at yoksa müzikleri görmez(bu klasörün içine başka klasör oluşturma)

sesaa

Üye
yaw yardım

35oguz35

Üye
bilader oyun yüklemek için şifre lazım o şifre *#9998*4678255# şifresini gir sonraq oyun dosyasının üstüne gel orta tuşa bas yüklensin mi dicek eet de acılır rep wermei unutma:pro::cool

akitos

Üye
m620 'yi bilgisayara tanıtan programı nereden indiririm yardımcı olursanız sevinirim

ManYahk_KraL

Üye
bu m620 güzeLde sesi az

dadada1

Üye
arkadaslar ben yükledim e250 nin oyunlarını oyuna girerken hata veriryor yardımcı olurmusunuz

kea__

Üye
Arkadaşlar çok sağolun Allah razı olsun tane tane anlatmışsınız amma velakinn!!!!!!

kodu giriyorum "etkinleştirildi" diyor. çok güzel. İnsan sonunda bişey yükleyebilecem diyo. Sonra!!!

oyun indirdim jar ve jad ınıda attım hafıza kartına.
ardından bu 2 dosyayıda attım tele. taşı dedim taşıdı bi güzel.
girdim telefonun diğer dosyalar zımpırtısına...

!!
işte olay burda:

jar da da jad dada orta tuşa sağa sola 5e 3e 7e neye basarsam basayım yükle komutuyla akraba bi seçenek bile çıkmıyo. taşı yok bulutut falan fişman...

benden öncede bu sıkıntısını anlatan olmuş sallamamışsınız baştada dediğim gibi iyi güzel koymuşun - falan ama bi el atıverin kardeşlerim şu işe.

Hepinize saygılar. umarım anlatabildim.:)

sorun bendeymiş :D demekki yeterince uğraşmamışım. Aynı sorunu çeken arkadaşlarada söyliyim orta tuşa değil soldaki üstünde çizgi olan onay tuşuna basılacak arkadaşlar.

tayfun3438

Üye
arkadaşlar müzik parçalarını musıc klasörüne attım 116 şarkı var bütün çalma listesine 30 ar 30 ar attım...
Fakat bn çalarken liste liste deil de bellek kartındakilerin full hepsini çalmasını istiyorum kısa bi yolu var mı...
Yani illa çalma listesi 1 çalma listesi 2 gibi mi seçicez....
bu iş çook ugraştırır.... :(

by_artur

Üye
Arkadaşlar çok sağolun Allah razı olsun tane tane anlatmışsınız amma velakinn!!!!!!

kodu giriyorum "etkinleştirildi" diyor. çok güzel. İnsan sonunda bişey yükleyebilecem diyo. Sonra!!!

oyun indirdim jar ve jad ınıda attım hafıza kartına.
ardından bu 2 dosyayıda attım tele. taşı dedim taşıdı bi güzel.
girdim telefonun diğer dosyalar zımpırtısına...

!!
işte olay burda:

jar da da jad dada orta tuşa sağa sola 5e 3e 7e neye basarsam basayım yükle komutuyla akraba bi seçenek bile çıkmıyo. taşı yok bulutut falan fişman...

benden öncede bu sıkıntısını anlatan olmuş sallamamışsınız baştada dediğim gibi iyi güzel koymuşun - falan ama bi el atıverin kardeşlerim şu işe.

Hepinize saygılar. umarım anlatabildim.:)

sorun bendeymiş :D demekki yeterince uğraşmamışım. Aynı sorunu çeken arkadaşlarada söyliyim orta tuşa değil soldaki üstünde çizgi olan onay tuşuna basılacak arkadaşlar.

BU konuya 50 tane mesaj yazılmıs ama tek delikanlı senmissin allah razı olsun saatlerce ugrastım

allah ne muradın varsa versin baska bisiycik demiyom

Üst Alt