Samsung-sgh-i550w

Sponsorlu Bağlantılar

eraslan1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung-sgh-i550w
merhaba
Ben Samsung-i550w aldım ve
telefonda bazı uygulamalara girdiğimde cihaz kendiliğinden kapanıp bir daha açılmıyor. Ancak pili söküp taktığımda telefon çalışıyor.Bu olay iki kere oldu.Bir de cihaz kapaılı iken şarja takıldığında, yani şarjda iken telefonu açmaya çalıştığımda açılmadı. Ben yine pili söküp taktığımda telefon açıldı.Ben telefonu bir hafta önce yeni aldım.Ve internete bağlanamıyor yeniden deneyin diyor. Ben de ayarlar/bağlantı/erişim noktaları kısmına girip burada bulunan herhangi bir tanımladığım erişim noktalarından birini erişim noktasını çoğalt oluşturduktan sonra, intenete girmek istediğimde erişim noktalarından birini seçp girebiliyorum. Bir kaç kez girdikten sonra yeniden aynı hatayı veriyor. Yeni bir firmware yazılım yükleyebilirmiyiz Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İyi Çalışmalar
Eraslan

adrias

adrias

Üye
bende bu dediklerinin hiç biri olmuyor istersen telefona bir format at düzelebilir?

superbot

superbot

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak i550 telefonum kapalıyken şarj olmuyor....
bilgisi olan varmı bu konu hakkında...

orbiti

Üye
arkadaşlar ben 10 aydır i 550w kullanıyorum.şuana kadar hiç bi sorunla karşılaşmadım.telefonun bataryasını söken arkadaş.sanada tavsiyem ya telefonu iade et ya da servise götür garantili ise.yazılım yükletim garantiden olma.o telefon sorunlu olabilir.bende hiç bi sorun yok.istersem wireless üzerinden istersem şebeke üzerinden internete rahatça bağlanabiliyorum....

romeocarleone

Üye
wireless sorunu çeken dostum nasıl halledebildinmi acaba??

KUZLUK

Üye
arkadaşım sen en iyisi servise git ben i550 den çok memnunum

+angry_poseidon

Üye
Bazı uygulamaları karta kurduğunuzda tlf bazen sapıtıyor. Tavsiyem .exe ler kartta kalsın programı tlf e kurun. Sorunlar devam ederse karta format atın..Benzer problemler bende de vardı çözüldü..

Üst Alt