ozan2020
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bundan 5 ay once götürdüm samsung wave telefonumutelefon cökmustu garantiye götürdüm işlenci kablosunun yandigni sölediler degiştirdiler ve sonra 2 ay once gittim servisi verdim samsung appsi güncellerken telefonkapandi ve işlencisi yandi yaptilar ve telefonuactigimda ekranda sol ati koşesinde büyük beyaz bir nokta çikti daha sonra actilar içini ekrani catlatmişlar ve benim degişim hakkim oldugu halde degişim yapmiyip ekrani degiştirdiler ve bende kavga falan ettim genede yapmadilar aldim teli daha sonra usbsinde sorun çikti götürdüm usb yerini degiştirler daha sonra 1 ay gecti pcye taktim pcyi görmedi ve degişim hakkim vardi 4 kere parca degişim talep ettim bana usb yerini degişmiş ve fazla bastirmaktan dolayi zedelendini söliyip bir daha bu usb için geldigi taktirde garanti dişi oluyucani sölediler yani degişim olucaken bahane yapip degişim yapmdilar ve telefonunalt kismininda sol altinin zenelendigini gördüm o kadar para verip aliyoruz güvenip ve servisteki teknisyenler telefonukendi mali gibi kulanmaktalar bunu size sölemek istedim çünki sizlerde ne paralar yatiriyorsunuz yazik günah artik telefonunuzuverirken her yerine bakin ve ciziksizdir diye yazdirin ve 4 parca degişti halde degişim olmadigi içinde cidden rezillik garanti şartlarina uymayan bir teknik servis !
samsung u korumak adına değilde ben başıma geldiği için söylüyorum
değişimde gerekli şartlar
1 - cihaz aynı hatadan dolayı 3 defa servise gidip servis raporunda aynı hatadan dolayı (örnek : ekranı değişti) diye yazıyorsa fişlerinizde değişim hakkınız vardır
2 - cihaz farlı hatalardan dolayı (örnek : parça değişimi) 5 defa servis raporuna maruz kaldıysa değşim hakkınız yine vardır
yanı demem o ki aynı hatadan 3 farklı hatalardan dolayı 5 kez aynı hatayı yaptıgında değşim haklarınız olur
ayrıca 15 gün iş gününü geçtiğinde (hafta sonları ve resmi tatiller hariç) servisten cihazının aynı özelliklerini taşıyan bir cihaz talep edebilirsiniz vermek zorundalar cihaz yok elimizde diyebilirler yaygara cikartın sorun çözülür
arkadaşın konusunda anladığım kadarı ile 4 defa farklı hatalardan dolayı servise gitmiş ve hepsindede farklı hatalardan dolayı farklı parçalar değişmiştir bu durumda değişim hakkınız yoktur eger bir kere daha arıza yaparsa ve elinizdeki servis fişlerinin hepsinde ( 5 inde ) farklı işlemler yapıldıgını kanıt edebilecek durumda oldugunuzda cihazını değişirler
benim cihazımı burada herkes bilir okadar rom attım okadar işlem yaptım defalarca bozuldu ( benden kaynaklı ) ama yinede cihazım her 5 defa farklı arızaları yaptılar diye değiştiler ilk aldıgım cihazdan sonra bu benim 3 üncü cihazım yanı servisin bana hiçbir yanlışı olmadı
durumu iyi idraketmek gerekir yasal haklarınızı iyi bilmeniz gerekir
Samsung işkence iphone verilen paralar helal cidden
valla en iyi telefonlar onlar olunca parasını hakkını verince normal oluyo tabi htc desen arayüzü karışık yaramaz nokia desen bitti sony desen yeni yeni lg desen belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?