samsung galaxy s3 aldım bir kaç sorunum var. Bakarsanız sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 aldım bir kaç sorunum var. Bakarsanız sevinirim.
rkadaslar dun aldim telefonu daha once neden almadim diye pisman oldu...
1.Arkadaslar klavyeyi nasil turkce yapicaz.
2.kulakligi c7 gibi degil cok farkli pek hosuma gitmedi plastik bisi var o ne ise yariyor hatta kutuda onlardan cikti kulaklik bir turlu kulagimda durmuyor benmi beceremedim neyse
3.Telefonu nasil sarj edeyim.
4.Bataryanin omrunu nasil koruya bilirim.
Tesekkurederim.

- - - Eklendi - - -

Bide arkadaslar sarj dayken kullansam bir sorun olurmu.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar birde ben telefonu aldığımda sarjı bitene kadar kullanabilirsiniz bittikten sonra 8saat sarj a atın dedi ben %100 olunca çıkardım umarım hata yapmamışımdır? cevaparınızı bekliyorum
teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar lutfen yardim su kulakligi kullanamiyorum

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar lutfen su kulaklik konusunda yardim edin

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cevap vericek yokmu ya symbian bölümü burdan daha iyi.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığı kulağımamı sokucam ilk defa böyle bir kulaklık görüyorum.

m-eri

Üye
ilk defa kulak içi kulaklık mı gördüğünden kullanamadın kulaklığı??? bence güzel bir kulaklık. müzik çalardayken kulaklıktaki butona bir kere basarsan Pause(Duraklat) olur. iki kere art arda basarsan da Next(ileri) oluyor. zaten sesli komut verme özelliğinden dolayı kamera, müzikçalar vb programlar çevrimdışı bile 3-4 ingilizce komuta tepki veriyor.

Mümkünse çok şarj etme telefonu ama şarj bitmesin diyede sadece cebinde gezdirme de.
kulaklığın ucundaki silikonları değiştirebilirsin kutuda olması lazım küçük ve büyük silikonlar çek çıkar silikonu basit bir mekanizma.
umarım faydalı olmuştur

telefonun ledi yeşil yanınca şarj tamamlanmış demektir. bir şey olmaz. ayarlara gir en alta gel orada hareketler var oradan bazılarını kullanmak isteyebilirsin. bi de ister kiesle ister ayarların en altındaki cihaz hakkında bülümünden yazılımını güncelleştirebilirsin 4.0.3 ile geliyor 4.1.1 çıktı s3 e. ama önce marketten flash player yükle bence 4.1.1 flash desteklemiyor dolayısıyla yükleyemiyorsun ama yüklemeden sürümü yükselttiysen sorun değil nette var zaten s3 4.1.1 flash player yaz apk yi indir kur ama kurmadan önce tel dilini ing(uk) yap öyle yükle. ben dili ing yapmadan yükleyememiştim

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa kulak içi kulaklık mı gördüğünden kullanamadın kulaklığı??? bence güzel bir kulaklık. müzik çalardayken kulaklıktaki butona bir kere basarsan Pause(Duraklat) olur. iki kere art arda basarsan da Next(ileri) oluyor. zaten sesli komut verme özelliğinden dolayı kamera, müzikçalar vb programlar çevrimdışı bile 3-4 ingilizce komuta tepki veriyor.

Mümkünse çok şarj etme telefonu ama şarj bitmesin diyede sadece cebinde gezdirme de.
kulaklığın ucundaki silikonları değiştirebilirsin kutuda olması lazım küçük ve büyük silikonlar çek çıkar silikonu basit bir mekanizma.
umarım faydalı olmuştur

telefonun ledi yeşil yanınca şarj tamamlanmış demektir. bir şey olmaz. ayarlara gir en alta gel orada hareketler var oradan bazılarını kullanmak isteyebilirsin. bi de ister kiesle ister ayarların en altındaki cihaz hakkında bülümünden yazılımını güncelleştirebilirsin 4.0.3 ile geliyor 4.1.1 çıktı s3 e. ama önce marketten flash player yükle bence 4.1.1 flash desteklemiyor dolayısıyla yükleyemiyorsun ama yüklemeden sürümü yükselttiysen sorun değil nette var zaten s3 4.1.1 flash player yaz apk yi indir kur ama kurmadan önce tel dilini ing(uk) yap öyle yükle. ben dili ing yapmadan yükleyememiştim

Cok tesekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt