Samsung S8500 Mu yoksa Samsung 8530 Galaxy Ace mi ????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8500 Mu yoksa Samsung 8530 Galaxy Ace mi ????
arkadaslar yeni Telefon almayi dusunuyorum ,yardiminiza ihtiyacim var..

2 Telefon arasinda dolasiyorum..

Samsung S8500 ILE Samsung 8530 Galaxy Ace

SIZCE Hangisini aliyim ??..

feliks01

Üye
8500 ötesi yalan

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
8500 Spot Üretim feLan mı aLacaksın tam oLarak bLmıyorum ama
8500 iLe 8530 ace kıyasLamak biLe yanLiş :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
benim için oyun önemli. spoof'la falan uğraşamam. O yüzden ace alırdım. :oke:

fullwar

fullwar

Üye
5830 sadece ucuza Android bir telefon istiyorsan olabilir. Diğer her konuda S8500 Wave ve S8530 Wave II ezer geçer. 5830 Galaxy Ace 800mhz lik bir işlemciye sahipken Wave ve Wave II, Galaxy S ve Galaxy Tab dada kullanılan 1ghz ARM Cortex A8 işlemciye sahiptir. Ayrıca Ace de HVGA ekran varken Wave'de Super Amoled, Wave II'de Super Clear LCD var. Yani Wave modelleri Ace yerine Iphone 4 yada Galaxy S'le karşılaştıracak kadar iyidir. Ace'in ekranı 3.5", Wave 3.3", Wave II 3.7"tir. Hem Wave modeller için Bada 2.0 geliyor. Eğer Android bir model istersen Galaxy S yada HTC Desire gibi telefonlar düşünebilirsin. Tabi bütçe?

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
800 mhz işLemci iLe Android teLefon kasar diye dusunuyorum .
Sanırım GaLaxy Ace'nın Ram'ide cok dusuk ...
Yinede Karar Senin
GonLum her zaman ki Wave' den yada GaLaxy S II ' den yana :d:

totx

totx

Üye
320*480 ekranda oyun da pek oynanmaz gibi ama neyse(h)

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
yani demek istediginiz Galaxy Ace´in Tek Artisi Android...VE S8500 Ise cok saglam bir telefon

vallahi ben bilemedim.. biraz daha yorumlar okumak istiyorum , 1Gunum daha var dusunme icin...

Butcem 250 Euro :D

silver021

silver021

Üye
kardeşim oyununda kralı var wavelerde. yanlız alternatifleri pek yok yada çok azda olsa alternatif uydurulabiliyor.

sırf angry birds yada whatsapp için android platformunu seçen çoluk çocuk var. s8500 her açıdan daha üstün oyun deneyimi sağlıyor. hani bir oyun 900 MB a kadar çıkabiliyor. ekran çipi son derece gelişmiş. ayrıca güncellemeyle flash tabanlı internet sitelerindende video izlenebilicek bir hale gelicek.

ama galaxy ace için bunları söylemek biraz zor :D genede karar senin. süperamoled ekranın hastası olabilirsin diyim. :)

e_memet88

e_memet88

Üye
arkadaşlar ben de bir wave II kullanıcısıyım.. ama bu telefonu almadan önceki hedefim Galaxy Ace idi.. Beni tek soğutan nokta o biçim telefonda görüntülü arama mevcut değil.. şimdi pişmanda sayılmam hele bada 2.0 gelsin bakalımm ne olacak.. Galaxy Ace ta şu var.. Karizma.. Iphone 4 ü andırıyor kolay kolay kimse ayırt edemez. Tabi birde android işletim sistemi.. bada yeni olması nedeniyle uygulama ve oyun az kullanıcılar bilirler genelde Apps te tema var.. Kaliteli oyun ve programlar mevcut ama onlarda paralı.. ayrıca androidte uygulama kurmak bada dan kolay araştırdığım kadarıyla bizde kies zorunlu iken onlar direk telefondan çalıştırabiliyor uygulamaları.. yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar..

ama şu var telefondan beklentilerini netleştirince(belirtince) daha net cevaplar alırsın..

didyou

Üye
Şöyle yazayım;
Ace 800mhz Wave 1ghz
Ace Normal LCD ekran Wave Süper Amoled
Ace Ram 256 Wave Ram 512
Ace Android Wave Bada
Ace 5mp Wave 5mp(HD Kayıt)
Ace plastik kasa Wave aliminyum kasa
Ace çözünürlük 240x320 Wave 400x800
Ace 3.5 inç ekran Wave 3.2 inç
Ace standart cam yüzey Wave Gorilla Glass

Kısacası sen kıyasla sen karar ver.Özellik olarak Wave ağır basıyor ancak oyun ve uygulama yönünden Android daha avantajlı.Zaten Ace'in tipi ve Android'i dışında bi avantajı yok bana göre.

silver021

silver021

Üye
arkadaşlar ben de bir wave II kullanıcısıyım.. ama bu telefonu almadan önceki hedefim Galaxy Ace idi.. Beni tek soğutan nokta o biçim telefonda görüntülü arama mevcut değil.. şimdi pişmanda sayılmam hele bada 2.0 gelsin bakalımm ne olacak.. Galaxy Ace ta şu var.. Karizma.. Iphone 4 ü andırıyor kolay kolay kimse ayırt edemez. Tabi birde android işletim sistemi.. bada yeni olması nedeniyle uygulama ve oyun az kullanıcılar bilirler genelde Apps te tema var.. Kaliteli oyun ve programlar mevcut ama onlarda paralı.. ayrıca androidte uygulama kurmak bada dan kolay araştırdığım kadarıyla bizde kies zorunlu iken onlar direk telefondan çalıştırabiliyor uygulamaları.. yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar..

ama şu var telefondan beklentilerini netleştirince(belirtince) daha net cevaplar alırsın..

kies yada telefonun içindeki samsungappsten badaya uygulamayı indirip kurabilioruz. ayrıca spooflama denen bir yöntem var piyasada bilmem haberin varmı ? en kaliteli uygulamaları spooofla keyfine bak bence. çok sıkıntı yaratma. samsungappsteki tüm kaliteli uygulamalara bende bu sayede kavuştum diyebilirim. spooflamada çok kolay bir işlem. sadece bildiğimiz dosyayı telefonun other/bada klasörünün içine atıoruz. bu kadar yani.

fullwar

fullwar

Üye

Kies uygulama yüklemek için zorunlu değil. Wifi'dan Samsung Apps üzerinden çok hızlı bir şekilde uygulama yükleyebilirsiniz. Android'ten dahada hızlı. Kies üzerindende yükleme yapabilirsiniz tabi.

devil63

Üye
Arkadaşlar belki yeri değildir ama siteye yeni üye oldum ve bir yardım rica edecektim sizden kullanmış olduğum Samsung s8500 gt model telefonun güncelleştirmelerini yapmak istiyorum ama telefon orjinal olmadığı için sıkıntı yaşıyorum.Telefonu alırken kaç yere baktıysam orjinalini bulamayınca spot ürün almak zorunda kaldım.Napabilirim bilen varmı ?

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar icin tesekkurler ama vallahi hala karar veremedim...:hmmm

fullwar

fullwar

Üye
Şimdi düşün 5830 Android için aldın diyelim. Uygulama indiriyorsun, oyun indiriyorsun, arada bir video izliyorsun tamam güzel telefondan beklentin buysa ve bütçen için iyiyse makul ürün. Diğer tarafta uygulama ve oyun yönünden Android kadar olmasada oldukça zengin (zaten merak etme 1.2'de boşladığı Apps'yi 2.0'la canlandıracak Samsung) Bada. Video izlemek inanılmaz keyifli, SA ekran çok canlı ve 1280x720p çözünürlükte HD video keyfi sağlar. Video ve oyun delisiysen Wave II'de 3.7" ekran çok avantajlıdır. Wave'in SA ekranı renklerde inanılmaz olsada film izlerken ekstra parlaklık SCLCD'de avantajdır ve 3.7"te dha büyük görüntü iyidir. Tabiki Wave'den daha çok enerji yiyor o ayrı. HD video kaydı ve Fotoğraf kalitesi Ace'den çok daha kaliteli. Wave zaten yılın sosyal ağ telefonu seçilmişti ve Bada 2'dede bunu koruyacaktır. Daha sayamıyacağım bir sürü artısı var Wave'lerin. Bu arada Samsung'da çalışmıyorum. :) Zorla aldıracağım sana Wave'i.

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
S2 almaya karar verdim vallahi :D yarin aliyorum allahin izniyle.. insallah oyunlar ,uygulamalar felan rahat bulunuyordur :

fullwar

fullwar

Üye
Merak etme Galaxy S2 piyasadaki en iyi telefon.

Edit: 250€'ya sponsor buldun galiba. :) Bilseydik ona göre tavsiyede bulunurduk. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
S2 almaya karar verdim vallahi :D yarin aliyorum allahin izniyle.. insallah oyunlar ,uygulamalar felan rahat bulunuyordur :

diğer oyunlar bunda çalışmıyor. Emulator ile çalıştırabilirsin. Çift çekirdekli telefonlara özel oyunlar çıkacak. Biraz beklemelisin. :oke:
ama buradaki oyunları indirebilirsin. :oke:
www.maxicep.com/android-oyun/galaxy-s2-icin-16-tane-hd-gameloft-oyunu-514225.html

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
son anda karar degistirip Ace aldim..S2 Biraz pahali geldi yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt