Samsung S8003 Jet windowslive posta kutusu ayarı

Sponsorlu Bağlantılar

bugrakayali1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8003 Jet windowslive posta kutusu ayarı
Samsung S8003 Jet windowslive posta kutusu ayarı yapmak isteyen arkadaşlara;
1-Mesaj bölümüne girin
2-Ayarlar-eposta-eposta hesapları-oluştur seç
3-Hesap adına herhangi bir isim girin; SMTP sunucusuna smtp.live.com yazın; SMTP port 25; güvenli bağlantı kapalı; gelen sunucu türü pop3; pop3 sunucusu pop3.live.com; pop3 bağlantı noktası 995; Güvenli bağlantı SSL; indirme sınırı 500; alma seçeneği sadece konu; snucuda tut; adresim kısmına mail adresinizi yazın; kullanıcı adına mail adresinizi tekrar yazın; parolaya şifrenizi yazın bunların dışında hiç bir bölümü işaretlemeyin ve kaydedin.

ayarları tam yaptıktan sonra maillerinizi cep telinizden okuyabiliyorsunuz. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: TOLGA17911, M3L!H, xeryus ve 2 diğerleri

lvnt38

Üye
Teşekkür ederim, gerekli bir bilgiydi bir çok yerde ulaşamadım. Yalnız bunun kullanımında ücret nerden düşüyor, nereye yansıyor bilgi verirsen sevinirim.?

--------------- Ekleme ---------------

ayarları yaptım şimdi, wireless tan baglandım indir dedi indirdi ama gelen tüm mailleri, bunun bir ayarı yokmudur son sayfa, son mailler veya bugun gelenler vs yoksa yuzlerce mail var. Nasıl önüne geceriz?

everest123

Üye
hocam bu hotmail.com uzantılı adresler ıcınde gecerlımı acaba

maxmolla

Üye
dostum teşekkürler en sonunda oldu yani :)

xeryus

xeryus

Üye
teşekkürler
indirmede herhangi bir sorun yok mailleri cebe indirip okuyabiliyorum fakat mail gönderirken (mail gönderme başarısız) hatası ile karşılaşıyorum bir yardımcı olursan sevinirim..

Biraz çabuk oldu ama hallettim :)
smtp port 25 olarak kalıyor ve hemen altındaki güvenli bağlantıyı TLS olarak seçiyoruz diğer ayarlara hiç dokunmuyoruz onlar aynen arkadaşımın anlattığı gibi kalıcak... Artık cepten mail alıp gönderebilirsiniz :oke:
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım telefonu alalı 1 buçuk ay oldu baya araştırdım mail olayını bulamadım burada buldum iyiki varsınız...

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkür ederim bu ayarlar S5233'e de olabiliyor. Denicem neticeyi yazarım :oke:

oguzozen

oguzozen

Üye
smtp port 25 olarak kalıyor ve hemen altındaki güvenli bağlantıyı TLS olarak seçiyoruz diğer ayarlara hiç dokunmuyoruz onlar aynen arkadaşımın anlattığı gibi kalıcak... Artık cepten mail alıp gönderebilirsiniz :oke:
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım telefonu alalı 1 buçuk ay oldu baya araştırdım mail olayını bulamadım burada buldum iyiki varsınız...

---------------------------------------------------------------------------
merhaba yukarıda belirttiğin gibi ayarkadım fakat aynı şekilde bağlantı başarısız uyarısı alıyorum. Mailler inbox'a düşüyor ama ben gönderemiyorum. Bu telefonun GPS ve mail konusu hiç kullanılabilir değil galiba. E63 daha basit ve uygulanabilir.

Arkadaşlar merhaba,
Samsung S8003 Jet teki e-mail gönderememe konusunda bilgisi olan arkadaş var mı?
Acilen yardım bekliyorum...

Arkadaşlar merhaba,
Samsung S8003 Jet teki e-mail gönderememe konusunda bilgisi olan arkadaş var mı?
Acilen yardım bekliyorum...

xeryus

xeryus

Üye

---------------------------------------------------------------------------
merhaba yukarıda belirttiğin gibi ayarkadım fakat aynı şekilde bağlantı başarısız uyarısı alıyorum. Mailler inbox'a düşüyor ama ben gönderemiyorum. Bu telefonun GPS ve mail konusu hiç kullanılabilir değil galiba. E63 daha basit ve uygulanabilir.

-----------------------------------------------------------------------------

Öncelikle belirteyim benim telefonum SAMSUNG PİXON M8800 ve mail alıp yollamada hiçbir sorun yaşamıyorum.. Konu samsung s8003 Jet, burdaki ayarlar benim telefonumun modeline uyduğu için yazıyorum...
Ayarlarım aynen aşağıda anlattığım gibidir... (Bende çok uğraştım ve bu ayarların birini bile yanlış girerseniz çalışmıyor)

HESAP ADI : İstediğiniz bir adı yazabilirsiniz
SMTP SUNUCUSU : smtp.live.com
SMTP PORT : 25
GÜVENLİ BAĞLANTI : TLS
GELEN SUNUCU TİPİ : POP3
POP3 sunucusu : pop3.live.com
POP3 bağlantı noktası :995
APOP oturum açma : İşaretlemeyin
GÜVENLİ BAĞLANTI : SSL
İNDİRME SINIRI : 500
IMAP4 GELEN EPOSTA : yeni
ALMA SEÇENEĞİ : sadece konu
SUNUCUDA TUT : işaretleyin
ADRESİM : windowslive uzantılı mail adresinizi yazın msn ve hotmail uzantılı adresleride denedim oluyor kullanıyorum..
KULLANICI ADI : mail adresinizi olduğu gibi yazın
PAROLA : mail adresinizin kodu
SMTP ÖNCESİNDE POP : işaretlemeyin
SMTP KİM. DEN. : işaretleyin
POP3 / IMAP4 İLE AYNI : işaretleyin
KULLANICI ADI : boş bırak
PAROLA : boş bırak

HATTIM VODAFONE E POSTA PROFİLLERİ KISMINA GELİN SIRASI İLE..
VODAFONE WAP
VODAFONE MMS
VODAFONE ISP
VODAFONE LİVE
OLMASI GEREKİYOR SİZ BUNLARDAN EN ÜSTTEKİNİ İŞARETLEYİN YANİ VODAFONE WAP...

merty24

merty24

Üye
teşekkür ederim

furmania

furmania

Üye
en sonunda yaptım teşekkür ederim

TOLGA17911

Üye
dostum ben bu kanka msn yükledim
ama sık sık bağlantı kopuyor ve yeniden bağlanıyor neden olabilr ki bilgin varsa sevinirim

oneplayerone

Üye
jet için posta kutusu programı var mı?

obareyyy

Üye
selam arkadaşlar.. gmail için de hotmail için de yazılan ayarları aynen yaptım.. türkcell gprsten bağlanıyorum ancak sürekli bağlantı başarısız uyarısı alıyorum :((( aynı şekilde kankamsnde de bu sorunla karşılaşıyorum.. türkcellden yeniden yapılandırma yaptım türkcell wap olarak tarayıcı profillerinin en altında bi seçenek daha çıktı ancak onunla da bir türlü bağlanamadım :( biri yardım ederse inanılmaz mutlu olurum çünkü sadece dokunmatik ama başka hiçbişi yapamadığım bi telefona dönüştü jet :(( şimdiden çok teşekküler..

oguzaydin06

Üye
arkadaşlar acil bişey sormam:) bende jet alemine yeni katıldım sayenizde ayarları yaptım ve girdim ama birde wi-fi ye bağlıyken nasıl gprs üzerinden değilde net üzerinden görürüm maillerimi onu öğrenmek istiyorum.email gelen kutusu indir deyince otomatik olarak gprs bağlanmasın wfiden alsın beleş olarak istiyorum :)

metro2005

Üye
teşekkür ederim s8003 jet denedim oldu

m olcay

Üye
Bağlantı başarısız yazısı çıkıyo internete bağlı gelmeye geliyo mail okuya biliyorum hotmail uzantılı ama gönderemiyorum gönderme seçeneklerinde bi yanlışlıkmı var acaba
gönderme seçenekleri menüsünüde yazarsan çok sevinirim

Profilden wi-fi seçenegini seçmelisin

ercanduman

Üye
tamda bunu arıyodum biraderm çok saol yaa x)

m olcay

Üye
arkadaşlara wi-fi den bağlanrak mail atmak istiyorum ama olmuyo ama türkcell-wap dan bağlan dediğimde mesaj gidiyoo ma önemli olan wi-fi den gödermek istiyorum konudan bilgisi olan varsa galiba wi-fi ayarlarıyla alakalı haa bu arada mail alabiliyorum wi-fi de teşekkürler

hanol

hanol

Üye
arkadaşlar ben bütün uygulamaları denedim olmadı .. ne yapabilirim?

Üst Alt