Samsung S8003 Jet Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

ncmtttn

Üye
Arkadaslar samsung jette DNS nasıl değşyor yoksa youtube a girilmio LTFN yardımcı oln..!

06ltf06

Üye
1 hafta once aldim youtube vs sorunsuz calisiyor tabiki kalite bilgisayar kadar degil ama gayet memnunum

telefon ile ilgili tek problem cok fazla parmak izi kaliyor olmasi bunun haricinde gayet guzel

böle demişsin kardeş sana 2 sorum olacak sen TÜRKİYE De misn youtube fln sorunsuz çalışıor demişsinde

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR SAMSUNG 8003 JET VİDEO İZLEYEMİORUM DİYERLERE ÇÖZÜM : http://www.video-klipleri.org/ BURDAN İZLEYEBİLİRSİNZ YOUTUBE YASAĞI AÇILANA KDR BURDA İDARE EDİİN HERKEESE İİ EGLENCELER

mikedel

Üye
:vurbu ne ya

cesurkan35

Üye
arkadaşım ebudy programı var jar uzantılı olanını yükle kullan en uygun mesenger bu jet 8003 için

pessmisst

Üye
Oyunla ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz sevinirim bu sayfada verilen siteler msn amaçlı oyun bulamadım

pislikcik

Üye
yah bana msn programının linkini yazarsanız sevinirim t.ederim

ben kullanıyorum cok memnunum haliyle leke oluyor ne de olsa dokunmatik ama onunda caresi var film alırsın ekranna yapıstır hic farkedilmio hem lekeden hem cizilmekten koruyor:))

girdim ama videolar acılmadı f işareti cıkıyo sen nasıl izledin yoksa skıyon mu:))

gulsennn

Üye
Telefonu 2 haftadır kullanıyorum Java için yazılmış bütün msn programları çalışıyor. ama ben kanka msn i kullanıyorum. adresten 2 dosyayı da indir tele at yükle çalıştır. Menü-oyunlar ve daha fazlası bölümüne kuruyor. Diğer-bağlantılar kısmından wirelesın varsa onu seç ücretsz msn i kullanabilirsin. yoksa operatör üzerinden ücretli kullanıyorsun. (bütün msn programları gibi). Java uygulamaların ve oyunların çoğu kuruluyor ve oynayabiliyorsun...

bu adreste eBuddy var oda güsel bir msn programı oda sorunsuz çalışıyor.
Merhabalar öncelikle,
Ben dediğiniz siteden indirdim fakat bağlanmıyor cep telefonuna..Bağlantı kuruluyor diyor ama maalesef henüz bağlanamadım..Bağlantı ayarlarından wireless ile düzelttim ama yine olmadı sitede sorunmu var siz hala bağlanabiliyormusunuz??? Ayrıca ben turkcellin web mesaj sayfasına giremiyorum bu telefonda açmıyor sizinkide öylemi?? Telefona ayrıca bir programmı yüklemem gerekiyor yoksa..
Yardımcı olursanız sevinirim..

cafit_141

Üye
Ya arkadaşlar ben bu navigasyonu nasıl kullancam. Programı yükledim sorunsuz, senkronizasyon falan tamam ama güzergah giriyorum sür diyorum bir türlü tepki alamıyorum telefondan. Gps konumu aldırıp ordan bi yer yazıp gideyim dedim ama dakikalarca bekliyor hatta bazen saati buluyor konumumu bulması zaten o saatten sonrada ben sıkılıp kapatıyorum. Bunun daha kolay bir yolu var da ben mi bilmiyorum acaba? Bir bilen arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Şİmdiden teşekkürler...

cafit_141

Üye
Slm arkadaşlar navigasyonla ilgili yardım istedim ama kimseden ses seda yok... Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Saygılarımla...

ramazank

Üye
arkadaşlar kafama takılan bir sorum var samsung gibi nokia dışında ki cep telefonlarında kameranın zoom özelligi varmı acaba samsung almak istiyorum ama bu soru nedeniye almaktan vaz geciyorum lütfen cevap verin

mstf-kml.028

Üye
Linkler Kırık Beylerr :S

hanol

hanol

Üye
tşk kardeş,,

uyuzii

Üye
seLm arkadaslar :

ben samsung s 8003 aldım ve wi-fi ye baglanıyorum ama mesela ınternete gırerken sorun yasanıyor ve acılıp kapanıyo mesela faceye gırcem wi-fi den adres buluyorum ve baglanıyorum facenın url sını yazıyorum tam doluyo beyaz ekran gelıyo kucuk mınıcık yazılar yazıyo hala okuyamadım k2 kösede sımge olusuyo yenıden açılıp kapanıyo bu sorun nedır acaba programsal mı yoqsa wi-fi kaynagından mı teşekurler :oke::oke:

egemenalbayrak

Üye
merhaba arkadaşlar,
yüklenen programları widget lere nasıl atabilirim? veya atabiliyor muyum? yardımcı olursanız sevinirim. Birde hotmail.com dan maillerime girmek istiyorum fakat kullanıcı adı parola yazma yeri yüklenmiyor java ya ihtiyacı var diyor nasıl java yükleyeblirim?

memozan

Üye
arkadaşlar s8003 jet e bilgisayardan program veya oyun nasıl yüklenir bilen varmııı ? usb kablo ile atıyorum telefonun içinde yükleme yapmak istediğimde desteklenmeyen tür dio telpa ve samsung destek hattını aradım onlar bu konuda yardımcı olmuyo bilen varsa lütfen sölesinnn ...

clubberpich

clubberpich

Üye
arkadaşlar MSN programı varmı kullanabileceğimiz.....! samsung S8003 jet için ????????????

seymenerzin

Üye
arkadaşlar herşeyi denedim, video seyredilmiyor, RESSAM 58 in önerdigi adrese girdim belli ki iyi bir site tarifinide uygudım ama olmuyor, ayrıca tlf. yurt dışından kayıtlı geldi rout 66 navigasyon indirdim TÜRKİYENİN SİVASTAN İTİBAREN DOGUSUNU ermenistan HATAY MARAŞ OSMANİYE ADANA MERSİN BÖLGELERİNİDE kıbrıs rumKESİMİ olarak almış K I N I Y O R U M

zbalaban1

Üye
bnmde samsng jet war intrnete wifiden grebiliorm ama video izleymiorm gerekli bir program varsa ismini verirseniz sevnirim

thinem

Üye
yaa bu telefon ne biçm bi telefon yaa 7 aydır kullanıyorum ama bukadar lanet bi telefon görmedim özellik sıfır telefonda nerdeyse, çoğu java şeylerinii indrip kullanamıyosun saçma sapan bi telefon aldığımdan bukadr tiksinceim başka telefn yoktr herlde.

mert_1047

mert_1047

Üye
ya samsung alırken bence iki kez düşünmek gerek alacağın cihazı önce kullanacaksın bakacaksın nokia da şaşmam samsung un i8910hd omniası 1500 lira onunla 5800 arasındaki tek fark bana göre onun kamerasıyla ekranın iyi oluşudur onun haricinde iki telefonda symbian sistemle çalışıyor ! bu bi kıyas bana göre!

Takipçi Satın Al

Üst Alt