Samsung S8003 Jet Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

muratoyarti

Üye
Selam
Arkadaşlar Samsung S8003 jet bu telefona proğram yükleniyormu?
İşletim sistemi nedir?
Symbian işletim sistemi varmı?
Şimdiden teşekkür ederim..:)

hanngover

Üye
arkadaşlar telefonu yeni aldım msn messenger programı ve çeşitli programları hangi adresten yükleyebilirim yardımcı olurmusunuz

hi axi

Üye
Selam
Arkadaşlar Samsung S8003 jet bu telefona proğram yükleniyormu?
İşletim sistemi nedir?
Symbian işletim sistemi varmı?
Şimdiden teşekkür ederim..:)
işletim sistemi yok :D

java destekliyor sadece

symbian da değil

ayrıca msn isteyen arkadaşlar, herhangi bir java msni yükleyin

adı fark etmez, hepsi wirelessten sorunsuz bağlanıyo

o da olmazsa wirelessi açıp ebuddy'ye girin öyle takılın msnde

Mir_MeM

Üye
bu attığınız linklerin hepsi sorunlu açılmıyor :(

balique007

Üye
hi axi arkadaşım yanlışını düzeltiyim işletim sistemi yok demişsin işletim sistemi var ama symbian değil bu telin işletim sistemi touchwiz 2.0 zaten işletim sistemi olmadan bi tel çalışmaz herhalde...

mustanaa

Üye
selam arkadaslar internette video acmak için bı program yüklemek gereklimi acılmıyor flash istıyor napmalıyım tesekkur ederim.

cenk yilmaz

Üye
mail almada sorun yaşamıyorum. sadece gönderdiklerim gitmiyor. ilk sayfadaki mail ayarları bilgisi ile telefonumu yapılandırdım ama gönderemiyorum. acaba neden...

engin7751

Üye
yah arkadaşlar samsung s8003 de internette dolaşırken videoları görüntüleyemiyorum yarımcı olun pleas nasıl flash player yüklerim yada nasıl bulurum

artfactory

Üye
alo

--------------- Ekleme ---------------

samsung jetin programlari omnia ya oluyormu arkadaslar ekran hassasligi ayari vb. gibi programlar?yardimci olurmusunuz

erayy24

Üye
Evet kardeş bende yen aldım telefonu wi fi den bağlantı yaptıktan sonra tarayıcıdan girmiş olduğumuz sitelerde bulunan videoları nasıl izleyebilirim bunun bir formülü var mı?
Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
Şimdiden teşekkür ederim.

muratoyarti

Üye
Selam;
Arkadaşlar telefonun kendisinde bulunan navigasyonun haricinde başka bir navigasyon proğramı yüklenebiliyormu_?
Mesela İGO gibi.vs.
saygılar...

yaram

Üye
arkadaslaaa yardimmm nee olursunuz bendede samsung jet var maileri aliyorum ama bi turlu gonderemiyorum gonderme basarsiz diyor herseyi ayarladim lutfenn yardim edermisnizz

yaram

Üye
kimse yardim etmedii :(((( peki baska bisi soracam internetten videoyu nasil izlicem samsun s8003 jet buna uyarli ama ben bi turlu izliyemiyorum internete gpr se uzerinden baglaniyorum videolari gosteriyor ama tiklayinca bisi yok ne hayallerle aldik telefonu beeee

hopecell

hopecell

Üye
Selam arkadaşlar;

Samsung jet kullanıyorum fakat internet üzerinden video izleyemiyorum.Bu konuyla ilgili bir yazılım var mıdır? Bilen arkadaşımın yardımcı olmasını rica ederim.

Teşekkürler.

Telefonu 2 haftadır kullanıyorum Java için yazılmış bütün msn programları çalışıyor. ama ben kanka msn i kullanıyorum. adresten 2 dosyayı da indir tele at yükle çalıştır. Menü-oyunlar ve daha fazlası bölümüne kuruyor. Diğer-bağlantılar kısmından wirelesın varsa onu seç ücretsz msn i kullanabilirsin. yoksa operatör üzerinden ücretli kullanıyorsun. (bütün msn programları gibi). Java uygulamaların ve oyunların çoğu kuruluyor ve oynayabiliyorsun...

bu adreste eBuddy var oda güsel bir msn programı oda sorunsuz çalışıyor.

selam;

kanka msn ve ebuddy linkleri hata veriyor düzgün çalışan bir link var mıdır?

teşekkürler

Feyyaz fff

Üye
Arkadaşlar merhaba.
Outlook hesabım var ve maillerimi telefondan almaya çalışıyorum ancak bir türlü başaramadım.Telefonda active sync menüsünden yapmayı denedim bir türlü olmuyor.Ayrıca buradan işlem yapmaya çalışırken rehberimi siliyor. Mesajlar bölümünden e-posta ayarlarıondan yapmaya çalışıyorum ancak oradan da sonuç alamadım.
Bu konuda bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

orhan1811

orhan1811

Üye
arkadaslar google a gırın s8003 games yazın ılk adrese gırın var baya bırsey

ayrıca lutfen yenılıklerı paylasalı lutfen ben sensor ıle oynanan oyun program vs arıyorum...

herkeze sımdıden tesekkuler...

mraslan

Üye
teşkkürler

darknessduzce

Üye
slm arkadaşlar s 8003 için tema yokmu bilen varmı

chinomoreno

Üye
1 hafta once aldim youtube vs sorunsuz calisiyor tabiki kalite bilgisayar kadar degil ama gayet memnunum

telefon ile ilgili tek problem cok fazla parmak izi kaliyor olmasi bunun haricinde gayet guzel

teknikemrah

Üye
emeklerine saglık

Takipçi Satın Al

Üst Alt