Samsung S8000 Jet Java Oyun Yükleme (Video Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

deherye

Üye
emegine saglık..çok harika..
not: her oyun için aynı işlemimi yapacaz..
wgt dosyaları içinde bir çözüm bulabilirsen süper olur.. teşşekürler

joe34

joe34

Üye
    Konu Sahibi
emegine saglık..çok harika..
not: her oyun için aynı işlemimi yapacaz..
wgt dosyaları içinde bir çözüm bulabilirsen süper olur.. teşşekürler

Oyunları toplu olarak atıpta yapabilirsin. kolay gelsin...

mehmetmemos

Üye
ya hani en sonra diyorsunuz ya..

*#6984125*# kodu telefona girip cıkan menüden internals/ felan.

onu yapamadım bi yardımcı olur musunuz ??? .S

yunusyunu

Üye
port tu görmüyor yardımcı olun lütfen...

cembababa

Üye
ben pc suite ile telefonu bilgisayara bağlayamıyorum. pc suite 7 yüklü bilgisayarımda. nasıl bir çözüm bulabiliriz? yardımcı olabilir misiniz?

muratintro

Üye

Video da telefonun admin ayarlarından update java DB yi güncelleyebilirsin. O işe yaramadı diyorsan yeni firmware yüklemeyi dene bekli sorun çözülür. Benim de fazla bir bilgim yok bu konuda...
Video ya nereden ulaşabilirim. Birde firimware yüklemyi yaptım ama yinede internetten program indiremiyorum ''Desteklenmeyen İçerik'' hatası veriyor firimwareler cok eski 2010-2009 sürümleri oldugundan belki yine eski sürüm olarak görüyor expolere güncelemeyi denedim olmadı. Pc ye baglıyorum pc suit den güncelemeyi deniyorum yine hata veriyor en son şansımı opera mini programını indirmekte buldum ama onunda samsung s8000 jet e uygun olanını bulamdım. opera ya benzer veya operayı inderebilecegim ve nasıl yükleyecegim Yardımcı Olursanız çok makbule gecer. Teşekürler.

yasın38

Üye
slm arkadaşlar ben gitti gidiyordan samsun s8000 jet aldım ama oyun yükleyemiyorum bana yardımcı olurmusunuz

aqq

Üye
Merhabalar.Öncelikle eline sağlık benim sıkıntım internetten indirdiğim oyunları oyunlar klasörüne atamam. Yardımcı olursanız sevinirim.

----------Eklendi @ 08:59:17 ---------- Yazıldı @ 08:30:02 ----------

Tamam dostum çözdüm. Ellerine sağlık

efe4735

Üye
öncelikle yararlı paylaşımın için teşekkür ediyorum.izninle de sorunumu anlatmak istiyorum.samsung jet marka telefonum var,oyun yükleme konusunda senin 2011 de yayıladığın videolu anlatımdan yararlanıp telefonuma oyunları aktarabildim ama videonun son kısmında '*#6984125*# kodu telefona girip cıkan menüden internals'burayı anlayamdımğım için telefonumda oyunları göemiyorum.öncelikle verdiğin kodu telefona girip arama tusuna bastım ama veri yanlış dediği için işlemleri yapamdım.bu noktada beni aydınlatıp son aşamayı da nasıl yapacağımı bana anlatırsan sevinmiş olacağım,şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

deep16

Üye
arkadaşımda s8000 var bende ise xperia neo onda 3g bende yok.biz goruntulu gorusme nasıl yapabılırız 1 haftadır arastıryorum bulamadım. bende tango skype gbi uygulamlar var ama onun telefon desteklemıyor. ucretsiz konusma bile yapamıyoruz. nımbuz var ıkımızdede ama ne hıkmetse konusamıyoruz onun ısletım sıstemınden kaynaklanıyo sanrım. sonuç olarak s8000 için ucretsız konusma yada goruntulu gorusme ııcn program bulmadım.baska onerebılcegınız yada sizin kullandıgınız bişey varmı ?

vada_vada

Üye
gerçekten kayda değer bir çalışma bakan arkadaşlar bir tşkkürü çok görmesinler bence

vess42

Üye
teşekkürler güzel paylaşım.

Üst Alt