samsung s6 aniden çıkan reklam vs

Sponsorlu Bağlantılar

aozaslan66

Üye
    Konu Sahibi
samsung s6 aniden çıkan reklam vs
iyi akşamlar arkadaşlar yıllarca iphone kullanımından sonra ilk defa samsung s6 edge kullanmak istedim.normal olarak gerekli olan uygulamaları kurdum.sim kartı taktım kişileri yükledim.telefon belli bir süre sonra ekranda reklam çıkıyor ya bir haber ya bir video ve sesli olarak açılıp çalışmaya başlıyor bu gece gündüz devamlı oluyor video nun altında kapat deyince kapanıyor geçen gece saat 2 de bir müzik sesi kalkıp kapattım tam uyumak üzereyim tekrar ses çalmaya başladı en sonunda sesi komple kapattım çeşitli virüs taramaları yaptım sonuç aynı bunu nasıl çözebilirim.acil yardım tşk.
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Kullanılan lancher veya indirme uygulaması gibi şeyler reklam barındırmakta. Yüklü uygulamaları gözden geçirmek gereklidir.
 

aozaslan66

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekkürler arkadaşım bu androide o kadar uzağım ki telefonda hangi lancher kurulu nasıl bakıyoruz bilmiyorum
 

aozaslan66

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yine çıktı ek gelir iyigelir.com. diye video çıktı altta süre 27,34 dk biraz konuşunca reklamı kapat çıkıyor kapatınca gidiyor.
 

Misafir - 627286

yüklü uygulamalarını gözden geçir aynı sorun bendede vardı şimdi normal sıkıntı yok.
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Ayarlar dan Uygulamalara girip bakmak gerek, özellikle play store den uygulamalara tek tek bakın uygulama içi reklam diye belirtenlere dikkat etmek gereklidir.
 
Symbianist

Symbianist

Üye
Googleplayden Advanced Task Manager uygulamasını indirin. Reklam çıktığında reklamı kapatmayın home tuşuyla gidip Advanced Task Manager a girin ve arka planda çalışan uygulamalara bir bakın . Bu reklamı çıkaran uygulama da oradaki listede yer alan uygulamalardan birisidir. Kendiniz çözemezseniz çalışan uygulamaların ekran görüntüsünü buraya da atarsanız, bakarız.
 

yeniyol000

Üye
telefonun kendisi o şekilde birşey yapmaz kesinlikle yüklediğin bir şey buna sebep olmuştur
 

aozaslan66

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar bugün telefoncuya gittim.fabrika ayarlarına döndü 10 saattir herhangi bir sorun yok
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bu kadarına gerek yoktu elinizde yapardınız. Ama çözülmesine sevindim.
 


Üst Alt