Samsung S5660 Galaxy Gio İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

turancen

turancen

Üye
Bendede gio var ram miktarı 278, kullanılan 100 ile 150 arası değişiyor, Birde bende GT racing, pes2011 NFS shift süper oynatıyor ilk başta açıklamada yazıyor açmıyor diye hepsini açıyor.
 


AYNA

AYNA

Üye
teşekkürler..
 

fatihsayi

Üye
1 haftadır kullanıyorum,harika bir cihaz,bu paraya bedava sayılır gerçekten...tek eksiğinin flash desteği oldugunu söyleyebilirim...yabancı forumlardan duydugum kadarıyla eylül-ekim gibi,gio içinde flash desteği hazırlanıyormuş.olayın ticari boyutu var muhtemelen !!!
 

dede07

Üye
Bendede gio var ram miktarı 278, kullanılan 100 ile 150 arası değişiyor, Birde bende GT racing, pes2011 NFS shift süper oynatıyor ilk başta açıklamada yazıyor açmıyor diye hepsini açıyor.

bu oyunlar gerçekten çalışıyor mu? ayrıca ben galaxy mini almıstım ekran kalitesi düşüktü hele çözürlük kötüydü bu nasıl ?
 

erwey

Üye
yok mu orjinal rom u veya yedeğini paylaşacak birişi bu kadar kullanan arasında...
 
turancen

turancen

Üye
bu oyunlar gerçekten çalışıyor mu? ayrıca ben galaxy mini almıstım ekran kalitesi düşüktü hele çözürlük kötüydü bu nasıl ?
Evet hepsini açıyor hatta bir tane oyun var RPG DUNGEON HUNTER muhteşem oynatıyor, telefon tam bir psp bence
 

absem

Üye
Birşey sorabilir miyim ben de dün gio aldım şarj ettim bugün inceleme fırsatım oldu market gerçekten güzel fakat pes 2011 marketten arattırdığımda bende gözükmüyor, internetten de açtığımda marketi pes 2011 i arattırıyorum çıkıyor sonra telefon modelini seçiyorum seçenekler arasından gidiyor, siz nasıl yükleyebildiniz açıklanarsanız sevinirim (google yapımlı youtube için de aynı sorunum var başka bir yapımcınınkini yükledim), o kadar çok kurcaladım ki ilk şarjını 3-4 saatte bitirmeyi başardım :D bir de iphone daki gibi menüde oyunları, programları v.s klasörlendirebiliyor muyuz, internette aradım fakat mümkün olmadığı yazıyor. Bir sorum da bu önerdiğiniz skyfire yükledim youtube için girerken açabiliyorum fakat bu programı marketten indirdiğimz programlar için kullanamamadım. örnek vereyim canlıtv, izlesene, diziler burada gibi programları skyfire kullanarak açabilir miyiz? çünkü bunlar tarayıcıdan açılmıyor. Bu kadar özellik koyup da flash nasıl koymuyolar bilmeyen biri olarak anlamıyorum. Sattığım samsung montede youtube tek tıkta açıp izleyebiliyordum. İzlesene, canlı tv vs programlarından bişeyler izleyememek beni üzdü. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler...

Mesela turancen arkadaşımızın dediği RPG DUNGEON HUNTER oyununu arattırıyorum o da gözükmüyor, nsf shift de gözükmüyor takıntı yaptım

samsung apps i güncelledim tek bir uygulama var, yanlışlık bendedir inş

bir de pusula özelliği var mı telefonun varsa nerden ayarlıyoruz, uygulamaları hafıza kartına da atamıyorum, 150binden daha fazla uygulama var diyorlar ama telefonun hafızası 180 mb, şuan 35 uygulama yüklü 82 mb boş yer kalmış bu da en büyük olumsuzluklarından biri. Çok fazla soru sordum ama tek seferde çıksın hepsi, şunu da cevaplarsanız sevinrim. Hiç bir uygulamayı çalıştırmıyorken bazen telefonun ramini kontrol etmek istiyorum ve 120-150 mb kullanılıyor gözüküyor, temizle dediğimde ise 16 uygulama kapatıldı diyor. Daha sonra tekra r aynı şeyi yaşıyorum sil diyorum 5 uygulama sonlandırıldı hiç bişey yapmadan bekliyorum 6 uygulama sonlandırıldı vs vs.bu uygulamalar kendiliğinden açılıp arka planda yürütülüyor büyük olasılıkla, bunun yanında etkin uygulamaları da ben 0 olarak görüyorum bunu görmeme rağmen uygulama sonlandırıldı diyor. Bu uygulamaların arka planda çalışmasını engelleyebilir miyim uygulamayı yüklemeden önce veya sonra? (uygulamalardan çıkarken meni tuuşunu değil geri tuşunu kullanıyorum)Telefon hızlı ama ara ara donuyor bu da benim fazla yüklenmemden sanırım.

bulduğum çözümlerden biri (samsung galaxy tabletten okuduğum yardım konuları arasında) google hesabının veri iletişimini arka planda yürüttüğü bunu ayarlardan devre dışı bırakabiliyormuşuz ve bıraktım pil tasarufu ve ram açısından.

Şu sorularımın cevaplarını aldığım zaman ben de telefonun artılarını ve eksilerini toplarlayıp yazmak istiyorum alcak olanlara yardımcı olabilmek için, yaşadığım eksilerden biri de hafıza kartını çıkarıp taktığımda (güvenli olarak) menüden simgeler eski düzeninde olmuyor ya
 
xinsurer

xinsurer

Üye
bu oyunlar gerçekten çalışıyor mu? ayrıca ben galaxy mini almıstım ekran kalitesi düşüktü hele çözürlük kötüydü bu nasıl ?

Gio'nun ekran çözünürlüğü tek kelime ile mükemmel..

----------Eklendi @ 17:28:32 ---------- Yazıldı @ 17:22:40 ----------

absem selam.. dizi izlemek istiyorsan android marketten DiziTV programını ücretsiz indirebilirsin.. tam ekran, mükemmel kalitede istediğin diziyi izleyebilirsin, iyi seyirler :)
Canlı TV ben de açamadım SPB TV kullanıyorum, güzel.. sadece skyfire'dan livetvizle.com'a girersen tv açıyor, özellikle ATV çok kaliteli gösterdi..
En sık kullandığın programların ikonlarını masaüstüne atıp düzenleyebilirsin, tıpkı PC'deki gibi, çok keyifli..
 
kırmızı27

kırmızı27

Üye
Bi wave kullanıcısı olarak ipone altarnatifi olacaksa samsung derim arkadaş almış begeniyo bi de modem olarak kullanmak isteyen arkadaşım ayarlar menüsünden bağlantı-usb-bağlanırken sor işaretle sonra çık usb ile bilgisayara bağlanırken o otomatik soracak sen ordan modem olarak kullan yada internet paylaşımıda yazabilir onu işaretle geri kolay ....hayırlı olsun...
 

mannyaQ

Üye
Giocuğumu Türkiye'ye gelmeden önce şahıstan aldım. (çok aceleci davrandım ama olsun)
500 TL ye iPhone almak mümkün değil biliyorsunuz. Konunun başında zaten 3 telefon kullanandan en iyi öğütler yazılmış durumda.
Şahsen bu fiyata alınabilecek en güzel telefonlardan. Ablamın Nokia 5800'ı ne kadar hantal geldi anlatamam. :ehe
Benim kamera ya da megapixel gibi kaygılarım olmadığından bu cihazı seçtim. Pişman değilim.
Facebookta mobil yüklemeler albümüm oldu sonunda :d: Çektiğim fotoğraflar da gayet tatmin edici.
Bizim ülkemizde ne yazıkki sırf fotoğraf çekmeye yarayan telefonlar çok gereksiz yere pahalı oluyor.
Benim gibi alt-orta seviye zenginlikte (ücretli örtmen) biri için bu lüksü yaşamak bir keyif oldu.
Flash desteği konusunda Skyfire gibi bir alternatif var. Destek te gelir inşallah.
Markette bir yığın beleş uygulama dolu. APK dosyalarını direk hafızaya at, çalıştır, yükle, kullan :evet:

Alan pişman olmaz. Şahsen 650TLden aşağıya gelmez diyordum cihaz için. Sırf kamerası düşük megapikseli yok diye 550lira haberiniz olsun.
 
TasteKiN

TasteKiN

Üye
arkadaşlar ücretli oyunlar markette yok yani pes2011 nfs shift gibi

ama telefonun tarayıcısından applanet sitesine girerseniz bir uygulama inecek applanet diye ve bu uygulama ile her ücretli programı indirip kurabilirsiniz . bazen servis yavaş olabiliyor.

telefonun ekran kalitesi mükemmel ötesi boyutu da yeterli. gps olayını çok mükemmel igo sorunsuz. wifi hızı mükemmel 5mbps ile download yaptım :d: kamera olarak fotoğraf iyi ama video performansı kötü lakin onu da lgcamera adlı uygulama ile çözebilirsiniz. orjinali 320*480 iken bu pro ile 640*480 ve 30 fps ile çekilebilir. çekilen video hd gibi oluyor :)

telefonda hemen hemen her oyun oynanıyor asphalt - nfs shift - gt racing - pes 2011 ve daha mükemmelce şeyler...

SPB TV ile televizyon izlemenize gerek yok Skyfire indirip kurun ve yildiz.tv adresine girin hemen hemen her kanal var ve sorunsuz izleme imkanı var.

Şarj süresini uzatabilmek için eğer paket internet kullanmıyor iseniz Ayarlar - Kablosuz ve ağlar - Mobil ağlar sekmesine girin

Paket veri kullan tikini kaldırın ve alttaki Sadece 2G ağlarını kullan tikini de kaldırın.

Parlaklığı düşürmenizi de tavsiye ederim.

şimdilik aklıma gelen konular bunlar gerekli uygulamalar zaten forumda mevcut (h):heyo:
 
xinsurer

xinsurer

Üye
lgcamera gerçekten iyiymiş, cihazın video eksiğini kapattı, çok teşekkürler.. :)
 
xinsurer

xinsurer

Üye
Yalnız sanırım free versiyonunda yapılan ayarlar kaydedilmiyor, 2 usd verip versiyonunu almak lazım..
 
TasteKiN

TasteKiN

Üye
applanette bulabilirsen pro indirebilirsin :)
 
xinsurer

xinsurer

Üye
ödeme işlemi nasıl yapılıyor?
 

zekibatur

Üye
dostum öncelikle applaneti önerdiğin için teşekkürler.
bi sorunum var, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok memnunum ama arada bir kendini kapatma olayı oluyor durduk yere.
ancak uzunca bir süre kapama düğmesine basınca açılıyor.
birde igo denen program var, yükledim, açınca "please insert your sd card containing İGO content files" diyor.
ne olduğunu anlamadım. hafıza kartta 1gb a yakın yer var.
 
TasteKiN

TasteKiN

Üye
kendini kapatma problemi yüklediğin uygulama yada senin kullanman ile alakalıdır. fazla ısınmaya gelmiyor :)

igo için ise onun sdcard a yani flasha atman gereken dosyaları var . bu bölümde bulursun o dosyaları indirip flash kartına at ve igo senindir.
 
ExFree

ExFree

Üye
Merhaba,

Emektar Piranha Twix'i emekliye ayırıp Samsung Galaxy Gio almaya karar verdim ancak internette arayarak cihazı sadece Teknosa'da bulabildim. Maalesef Teknosa bana pek uymuyor. Bendeki kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit olmuyor. Cihazı İstanbul'da satın alabileceğim başka bir yer bilen var mı?

----------Eklendi @ 14:59:51 ---------- Yazıldı @ 14:01:16 ----------

Merhaba,

Emektar Piranha Twix'i emekliye ayırıp Samsung Galaxy Gio almaya karar verdim ancak internette arayarak cihazı sadece Teknosa'da bulabildim. Maalesef Teknosa bana pek uymuyor. Bendeki kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit olmuyor. Cihazı İstanbul'da satın alabileceğim başka bir yer bilen var mı?

UP!
 

zekibatur

Üye
igo yu hallettim teşekküler.

applanet ten indirdiğimiz program ve oyunlar ücretsiz mi, asphalt3D kurdum ertesi gün lisans istedi de:ağlarım:
 
Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
yahu galaxy miniyi aldım birkaç hafta sonu bu gio başgösterdi. keşke almasaydım yaa bekleseydim biraz daha :(
 


Üst Alt