Samsung S5620 Monte Yaşanılan Sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Baran999

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5620 Monte Yaşanılan Sorunlar
Merhaba forumda araştırma yaptım ancak kimse deginmemiş, yaklaşık 3-4 aydır Telefonu kullanıyorum ve bir türlü ısınamadım telefona yaşadığım sorunlar ise;

Telefon hafızasında kendi uygulamaları ve extra 2 uygulamadan başka bir şey yüklü değildir.
2 Gb hafıza kartı kullanıyorum, Aynı sorunlar kartlı ve kartsızkende yaşanmıştır.

Telefon Versiyon :
SW VER
S5620CEJB4
CSC VER
S5620OCEJB3

1- (Bazen) Gelen aramaya cevap verdikten sonra ne karşı tarafın sesi nede benim sesim karşı tarafa gitmiyor ama ekranda süre işliyor, telefonda normal konuşma ekranı çıkmış görüşme fonksiyonları falan. Mecburen kapatıp tekrar aranıyorum.

2- (Bazen) Arandıktan sonra veya arama yaptıktan sonra ekran aydınlatması yanık bir şekilde kalıyor ben ekranda her hangi bir fonksiyonu başlatmasam öyle donuk kalıyor.

3- (Bazen) Çağrı yapmak istediğimde reddetme tuşuna bastıgımda alğılamıyor arama yapmaya devam ediyor.

Yani genel olarak yazılımsal bir donma oluşuyor bunun sebebi kullanmakta oldugum Firmware den mi kaynaklanıyor arkadaşlar? Bu soorunlar yaşayanlarda var mı?

Ve şunada değineyim çok kişi değindiği için Aldığımda içindeki Google Maps versiyonu 2.3 Falandı bir kaç defa çalştırdıktan sonra güncellemeyi kendisi yaptı 3.0.2 versiyonuna yükseldi.

M3L!H

M3L!H

Üye
Firmware guncellemesi yapmalisin. Mesela, S5620XEJE1 veya S5620MFJF1 gibi farkli firmware'ler yuklemeyi dene veya servise götür yazilim güncellemesi yapsinlar,..

maxirabit

maxirabit

Üye
Yinede bir nokia kadar sorun yaratmaz.Ayda bir format atıyorsun nokialara yoksa dengesini bulamıyor

drsolak

Üye
en guzelı apple iphone kullanmak. hiç sorun çıkarmıyormuş.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İstersen servise gönder bende yok bu sorunların hiçbiri.

pecer2001tr

Üye
Arkadaşlar Samsung telefonların kendi kendine kapanma sorunu için 128 KB olan telefon hatlarını 64 KB olan hatlarla değiştirmek gerekiyor.Başarı teknik servis de bunu söyledi ve cep telefonu bayisinden de durumu teyit ettirdim.

Hatlar değişince kapanma sorunu sona eriyor.Bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur umarım.

İyi günler...

Criver

Üye
Sen ver servise çözsünler :oke:

Üst Alt