her iki ayı geçmemek şartıyla sürekli tel değiştiren biriyim. kullandığım tüm telefonların fiyatları da 500 tl ve 300 tl arasında değişen markalardı. sıfır alır iki ay sonra takasa verir farkını üstüne koyar başka tel alırım. zarar ediyorum her seferinde ama hastalık oldu sanırım değiştirmek. telin kaldırabildiği desteklediği bi çok şeyi yükleyen biriyimdir. en son olarak nokia x3-00 kullanıyordum vasat bi teldi. nokia 5800 almak için gittiğimde monteyi gördüm karar değiştirdim ve monte aldım. 3 haftadır kullanıyorum gprs olayını tam beceremedim onun dışında tüm programlarda başarılı bi tel oluşturdum diyebilirim. oyun konusunda java olması da bence eksi değil artı olmalı. yine bu sitede jadmaker jar jad konuları var ama o programa gerek bile kalmıyo çoğu zaman. tek takıldığım yer de tema kaldı şimdilik. onu da arkadaş açıklamalı anlatmış değişeceği şekli ama acemiler için oldukça zahmetli olacak. biz türk insanı armut piş ağzıma düşü severiz. bunun daha kestirmesini araştırmak yararlı olacaktır bence. uzun oldu ama son sözüm de maddi olarak aşırı olmayan ama aradığım bi çok şeyi barındıran bi tel olsun isteyenlere samsung s5620 bence bulunmaz nimet. cıplak hali bile gayet işlevli ki burada paylaşılan uygulamaları da kurarak güçlendirirseniz az para çok köfte sonucunu alırsınız diye düşünüyorum.