Samsung S5620 Monte ( Opera + Ebuddy Ekran, Türkçe ve Bir Kaç Oyun.. )

Sponsorlu Bağlantılar

ANDAÇ__06

Üye
bana yılan ve tetris oyunu lazım bi link flan verirseniz sevinirim şimdiden teskürler

--------------- Ekleme ---------------

s5620 için
bana yılan ve tetris oyunu lazım bi link flan verirseniz sevinirim şimdiden teskürler

guest_cty

Üye
ya bu not padle nedir nasıl yapılcak biras alakasızm bu konularda

ibrahimalperen

Üye
yükledim ama dosya türü desteklenmiyor dedi ne yapmalıyım

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

anilgunay35

Üye
samsung monte alacaım da bu programlar monte için mi ?? bi de nasıl kullanacaım hakkında bilgi verirseniz sevinirim

yaklii

Üye
arkadaşlar tlf tarayıcılardan pek anlamam ama video oynatan tarayıcı lazım hangi programı önerirsiniz bana
tşk ler
tlf modeli:Samsung S5620 Monte

mami39

Üye
elinize sağlık attım hepsi birbirinden güzel yüzde 95 çalışıyo süper

GrafiXer

GrafiXer

Üye
    Konu Sahibi
yeni paylaşımlarlar gelimce inş arkadaşlar yavaş yavaş geliştiriyoruz bakalım =)

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
opera tam ekran için jad dosyasını not padle açın sonuna aşağıdaki kodları kopyalayın

MIDlet-Touch-Support: True UseNativeTextButtons: false ReverseSoftkeys: true UseNativeCommands: false

Ustad deneyecem olursa elleri opulecek adamsın baska bırsey demıyorum valla. :yuru

GrafiXer

GrafiXer

Üye
    Konu Sahibi
Ustad deneyecem olursa elleri opulecek adamsın baska bırsey demıyorum valla. :yuru

Olur olur ama direk jad dosyasından yüklemeyi yapman gerekli
verilen kodları şu şekilde ekle

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false

:oke:

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye

:oke:

Valla ne dıyım yanımda olsan elını operdım :ehe super oldu yavv 1 haftadır ugrasıyorum lanet ısle yaa sonunda tam ekran operam oldu cok tesekkur ederım bılader sagolasın. :aha: :heyo:

medya50

Üye
samsung 5620 monte kullanıyorum oyunların .jar .jad tüm dosyları var hatta jadmaker den tekrar geçirdim. Ama pc den telefona aktarmaya çalıştığımda "aygıt bu dosyayı desteklemiyor" uyarısı veriyor. Lütfen yardımcı olun bu sorunu nasıl çözeceğim

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
:naughty:

GrafiXer

GrafiXer

Üye
    Konu Sahibi
samsung 5620 monte kullanıyorum oyunların .jar .jad tüm dosyları var hatta jadmaker den tekrar geçirdim. Ama pc den telefona aktarmaya çalıştığımda "aygıt bu dosyayı desteklemiyor" uyarısı veriyor. Lütfen yardımcı olun bu sorunu nasıl çözeceğim
direk hafıza kartına kopyala tamamdır card reader aracılığıyla :oke:

yorgunkul72

Üye
sıdd

--------------- Ekleme ---------------

kendilerine faydaları yok proğram koyuyorsunuz açıklamasınıda yapın

kanariya

Üye

Tesekkur ederım ben denedım oldu fakat ayarlardan yazı boyunu ortadan kucuge getırdıgımde sayfalarda turkce karakter sorunu verıyor cozum var mıdır

painclub

Üye
Merhabalar , öncelikle programlar için teşekkür ederim.

Bir sorum olacak . Opera'yı yükledim ancak ben internete wifi ile bağlanmak istiyorum. Wi-fi açık olup ağa bağlandığı halde opera'da 3g ile bağlantı yapıyor..

Yardımcı olursanız sevinirim.!

abcdzz

Üye
youtube yasaklı olduğu için olmuyo

erkinozy

Üye
yüklediğimiz java uygulamalarını oyunlara değil de menünün içine kısayol yapmamızın bir yolu var mıdır?

GrafiXer

GrafiXer

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar , öncelikle programlar için teşekkür ederim.

Bir sorum olacak . Opera'yı yükledim ancak ben internete wifi ile bağlanmak istiyorum. Wi-fi açık olup ağa bağlandığı halde opera'da 3g ile bağlantı yapıyor..

Yardımcı olursanız sevinirim.!

yapman gereken ayarlardan uygulama ayarları internet erişim noktası mevcut wifi seçmelisin ve wifi açarak direk ağa bağlanıp daha sonra operaya girmen gerekiyor bu şekilde hiç bir problem yaşanmaz :oke:

youtube yasaklı olduğu için olmuyo
Mevcut Dns ayarları vardı bu konuda araştırırsan bulursun yasaklı sitelere girme vs yazıyordu. :oke:

yüklediğimiz java uygulamalarını oyunlara değil de menünün içine kısayol yapmamızın bir yolu var mıdır?

Malesef henüz öyle birşey yok :oke:

Üst Alt