opera tam ekran için jad dosyasını not padle açın sonuna aşağıdaki kodları kopyalayın
MIDlet-Touch-Support: True UseNativeTextButtons: false ReverseSoftkeys: true UseNativeCommands: false

Ustad deneyecem olursa elleri opulecek adamsın baska bırsey demıyorum valla.![]()

Olur olur ama direk jad dosyasından yüklemeyi yapman gerekli
verilen kodları şu şekilde ekle
MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
![]()
super oldu yavv 1 haftadır ugrasıyorum lanet ısle yaa sonunda tam ekran operam oldu cok tesekkur ederım bılader sagolasın.

direk hafıza kartına kopyala tamamdır card reader aracılığıylasamsung 5620 monte kullanıyorum oyunların .jar .jad tüm dosyları var hatta jadmaker den tekrar geçirdim. Ama pc den telefona aktarmaya çalıştığımda "aygıt bu dosyayı desteklemiyor" uyarısı veriyor. Lütfen yardımcı olun bu sorunu nasıl çözeceğim

Olur olur ama direk jad dosyasından yüklemeyi yapman gerekli
verilen kodları şu şekilde ekle
MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
Merhabalar , öncelikle programlar için teşekkür ederim.
Bir sorum olacak . Opera'yı yükledim ancak ben internete wifi ile bağlanmak istiyorum. Wi-fi açık olup ağa bağlandığı halde opera'da 3g ile bağlantı yapıyor..
Yardımcı olursanız sevinirim.!

Mevcut Dns ayarları vardı bu konuda araştırırsan bulursun yasaklı sitelere girme vs yazıyordu.youtube yasaklı olduğu için olmuyo

yüklediğimiz java uygulamalarını oyunlara değil de menünün içine kısayol yapmamızın bir yolu var mıdır?