Samsung S5620 Monte ( Opera + Ebuddy Ekran, Türkçe ve Bir Kaç Oyun.. )

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetveysel

Üye

kral0096

Üye
ABİ COK COK COK COK TEŞEKKURLER BENDEKİ OPERA VE eBUDDY SANAL KLAVYELİYDİ..VE OPERANIN GÖRÜNÜMÜ COK GICIKTI...

sidan

Üye
teşekkürler arkadaşlar yanlız bu cihaz için navigasyon ve başka oyunlar falan bulacağımız yer bilen varmı çok kısıtlı

herokid

Üye
yeni aldım bn bu telefonu bu oyunları ebuddy vs nası atcaz telefona yardım pls :S

--------------- Ekleme ---------------

yardım edicek biri yokmu :S

GrafiXer

GrafiXer

Üye
    Konu Sahibi
yeni aldım bn bu telefonu bu oyunları ebuddy vs nası atcaz telefona yardım pls :S

--------------- Ekleme ---------------

yardım edicek biri yokmu :S

jad ve jar dosyalarını hafıza kartına kopyala telefondan .jad dosyasını çalıştır tamamdır :oke:

herokid

Üye
işi çözdüm :D opera ve ebuddy için çoq teşekkürler

stic06

Üye
link kırık arkadaşlar

akın2323

Üye
programlar mükemmel olmuş yalnız opera da bir sorunla karşılaşıyorum wiles ile internte bağlanıyorum. bağlandığım zaman şu uyarı geliyor: opera mini internete erişebilir.bu,para ödemenizi gerektirebilecek yayın saatinin kullanılmasını gerektirecektir.devam edilsin mi............diye uyarı geliyor ve cevaplardada izin ver bir kez sor,izin ver her zaman sor,hayır hiçbir zaman sorma diyor. ben ikincisini seçip internete bağlanıyorum ama bu para ödeme konusu kafamı karıştırdı.başka arkadaşlarda da oluyomu ve bi sorun çıkarır mı acil yardım ederseniz sevinirim.

mustafa0727

Üye
eline sağlık usta

baybars66

Üye
teşekkürler paylaşım içinn

selinn2

selinn2

Üye
teşekkürler saol

october7

Üye
programlar mükemmel olmuş yalnız opera da bir sorunla karşılaşıyorum wiles ile internte bağlanıyorum. bağlandığım zaman şu uyarı geliyor: opera mini internete erişebilir.bu,para ödemenizi gerektirebilecek yayın saatinin kullanılmasını gerektirecektir.devam edilsin mi............diye uyarı geliyor ve cevaplardada izin ver bir kez sor,izin ver her zaman sor,hayır hiçbir zaman sorma diyor. ben ikincisini seçip internete bağlanıyorum ama bu para ödeme konusu kafamı karıştırdı.başka arkadaşlarda da oluyomu ve bi sorun çıkarır mı acil yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım samsung monte kullanıcısıyım bende aynı sorunla karşılaşıyorum ve wifi ye bağlı olsamda 2.yi seçip devam ediyorum acaba bağlantı ücretli mi oluyor wifi den mi tereddütteyim
yardımlarınızı rica ediyorum

Kullanici077

Üye
Tesekkürler cok güzel olmus gercekten

merve1234567

Üye
monte kullanıorum telefonuma qwert klave indirmek istiorum yardımcı olablrmsnz?

baranselona

baranselona

Üye
arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım samsung monte kullanıcısıyım bende aynı sorunla karşılaşıyorum ve wifi ye bağlı olsamda 2.yi seçip devam ediyorum acaba bağlantı ücretli mi oluyor wifi den mi tereddütteyim
yardımlarınızı rica ediyorum

hayır ücretsiz eğer menü-oyunlar-diğer-bağlantılar- burdan wireless modeminiz seçiliyse kesinlikle opera veya ebuddy gibi programlardan kontörünüz gitmez sorduğu soruya kabul et birdaha sorma diyeceksiniz çünkü bu ücret gidebilir derken wifi bağlantısındanda ücret gidebilir manasında...

monte kullanıorum telefonuma qwert klave indirmek istiorum yardımcı olablrmsnz?

qwerty klavyeyi uygulama olarak ta yükleyebilirsiniz ama pek kullanışlı değilller eğer kendiniz yüklerseniz forumda yazılımı mevcut fakat kendiniz yükleyemezseniz servise göndererek garanti kapsamında ücretsiz olarak yükletebilirsiniz..

iyi günler

vahdettinvahdet

Üye
bu . oyunları bir benmi yükleyemiyorum s.... bu siteyi

baranselona

baranselona

Üye
bu . oyunları bir benmi yükleyemiyorum s.... bu siteyi

oyunları yüklemek çok kolay önce verdiğim linkten monteye uygun oyun program var bikaç tane onları indirin

sonra bu dosyaları zipten çıkarın dosyalar jar uzantılı

sonra çıkardığınız dosyaları telefonunuza atın ve artık telefonunuzun hafıza kartında oyunlar-programlar diye 2 tane dosya olacak

telefonunuzu usb den çıkarın ve menü->dosyalarım a girin ordan attığınız oyunları-programları bulun ve üstüne bikere tıklayın kurulsun mu vb.. sorara evet diyin ve yükleyin artık telefonunuzun oyunlar kısmında yüklü

caymaz988

Üye
teşekkürler

karizma927

karizma927

Üye
sağolasın kardeş teşekkürler

pamay44

Üye
grafixer çok süper olmuş yalnız bi sorum olucak ebudd monte için sonsürümünü bulursan süper olur

Üst Alt