Samsung S5620 Monte 320 Tl (1 Aylık Cihaz) 12 Gün Kullanım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5620 Monte 320 Tl (1 Aylık Cihaz) 12 Gün Kullanım
Samsung s5620 Monte
Telefonu Alalı 1.5 Ay Oluyor, Forumda Defalarca Takas Etmek İstediğimi Bildirdim, Ya 5800 Ya Android Ya Başka Telefon Hep Değiştirdim Kararımı

Son Olarak Satıyorum Ve Üstüne Para Ekleyip Telefon Almak İstiyorum Telefondan 4 Adet Resim

İstanbuldan Elden Satış Yapılacaktır Veya Sahibinden.Com'dan Komisyonlu Satış Yapılacaktır

Ürün Teknosadan Alınmıştır
Ürünün Faturası Vardır, Garantisi Vardır,Telpa ,Kvk.

Telefonu sadece 2 hafta kullandım, telefonu satma nedenim, film izlemek vs için almıştım ama ipod touch 4g geldi o yüzden bunu elemek zorundayım çok mesaj yazdığım için tuşlu telefon alıcam, nokia c5 blackberry nokia e5 vs birini seçicem

Telefonun 0 Fiyatı 380-420 Tl Arasıdır Benim İstediğim Fiyat : 320 Tl'dir

Bana Forumda Yok 250 Ye Yok 300'e Satanlar Var Diye, Satanların Telefonları İnceledim Çizik Vs Var Ekran Çizilmiş Arka Kapakta Hasar Var Ses Yollarında Hasar Var, varda var işte benim telefon sorunsuzdur istediğiniz telefoncuda incelettirebilir teste tabi tutabilirsiniz..

Eğer Bu Fiyata Almak İstemiyorsanız: Nokia c5 + 100 Tl - Nokia e5 - ücret ödemeden - Takas İşlemi Yapabiliriz, Ama Telefonun Benim Telefon Gibi Sıfır Olmasını İstiyorum Yok Ekranı Dağılmış Arka Kapağı Felç Olmuş Telefonlar Önermeyin.

İletişim forumdan mesaj yoluyla veya 0541 903 29 49 no'lu telefondan gerçekleştirilecektir.

İyi Forumlar (Her Zaman Forumdayım)

Ön,Arka,Sağ,Sol

fbali__44

Üye
abi bunun sıfırı 330 tl 2.el için biraz faz la diil mi senn fiyat?

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi

KDV Dahil : 398,99 TL

Fazla Değil Cihaz 0 Gibi Zaten 2 hafta ve günde 1 saat kullanılmıştır (kılıfla beraber)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt