Takaslık (21) Gün Kullanılmış Samsung s5620 Monte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
Takaslık (21) Gün Kullanılmış Samsung s5620 Monte
Merhaba Arkadaşlar Dün Ve Önceki Gün Foruma Telefonumu 5800 La Takas Etmek İstediğimle İlgili Konu Açtım (TAKAS KONUSU)

Ama Arkadaşlar İyiki Takas Etmemişim. Bir Arkadaşım Alalı 2 Gün Olmuş 1-2 Saat Kullanmama İzin Verdi, Fiyatına Değmeyen Bir Telefon 1-2 saate bezdirtti kendinden :S

Dün Telefoncuya Gittim Ve Htc Wildfire İnceleme Şansım Oldu Dokunmatiği Hassas (Monteyle Aynı..) Ama Tek Farkı Andorid Olması. Herkes Androidi Methediyor. Denemek İstiyorum Sevdim Telefonu,

Samsung Monte s5620'inin Özelliklerini Biliyorsunuzdur.

Bilmeyenler Öğrenmek İçin

Telefonumu Takas Etmek İstiyorum (ELDEN)

İstanbul Küçükçekmecede Oturuyorum Taksa Etmek İstediğim Telefon HTC WİLDFİRE
Takas Etme Nedenim Android İşletim Sistemi Oluşu

Telefon İle İlgili Görüşmek İsteyenler 05419032949 Telefon Numaram Buradan İletişime Geçin.

Telefonda Çizik,Kırık .d, vs hiç bişey yoktur tek sorun işletim sistemsiz oluşu ve uygulama eksikliği eğer telefonum dokunmatik olsun alo desin diyorsanız bu telefonla takas edebilrsiniz :)

Telefona Ait Resimler.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Kaça satarsın
?

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
,Pm Göndericektim Yollanmıyo, Satış Yapmıyorum Ama Dün Bir Arkadaş Bu Telefondan Satıyordu 325 ten Onu Alıp Takas Yapabiliriz (Ben Satmıyorum Sadece Takas)

Htc Wildfire Satıyordu :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ok l

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Numaram 05419032949 Telefonla İlgili Detay İsteyenler Arasın

sphone

sphone

Üye
asus p320 var üstadım sahibinden de ilan nosu 42743876 bir inceleyin görüşürüz msn imzamda var ekleyin düşünürseniz görüşürüz ayrıyetten htc p3400 var

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
asus p320 var üstadım sahibinden de ilan nosu 42743876 bir inceleyin görüşürüz msn imzamda var ekleyin düşünürseniz görüşürüz ayrıyetten htc p3400 var

yok hocam, HTC wildfire ile takas ediem sadece telefonun fotoğraflarını 1-2 saate ekliycem foruma zaten. değeri belli olur :) 0,la aynı kalitede 0 gibi

--------------- Ekleme ---------------

Telefonun Resimleri Eklenmiştir Konu Güncell Takas Arayışı Devam Ediyor

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
Günceldir..

xyunusx666

Üye
johnm kardeş benim anlamadığım s5620 ye çok rahat andoid yüklenebiliyo sen neden yükleyip kullanmıyorsunki birde dokunmatik hassaslığını yükselttinmiydi tadından yenmez o cihaz

burdanda bi örnek izleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt