johnm
Üye
Takaslık (21) Gün Kullanılmış Samsung s5620 Monte
Merhaba Arkadaşlar Dün Ve Önceki Gün Foruma Telefonumu 5800 La Takas Etmek İstediğimle İlgili Konu Açtım (TAKAS KONUSU)
Ama Arkadaşlar İyiki Takas Etmemişim. Bir Arkadaşım Alalı 2 Gün Olmuş 1-2 Saat Kullanmama İzin Verdi, Fiyatına Değmeyen Bir Telefon 1-2 saate bezdirtti kendinden :S
Dün Telefoncuya Gittim Ve Htc Wildfire İnceleme Şansım Oldu Dokunmatiği Hassas (Monteyle Aynı..) Ama Tek Farkı Andorid Olması. Herkes Androidi Methediyor. Denemek İstiyorum Sevdim Telefonu,
Samsung Monte s5620'inin Özelliklerini Biliyorsunuzdur.
Bilmeyenler Öğrenmek İçin
Telefonumu Takas Etmek İstiyorum (ELDEN)
İstanbul Küçükçekmecede Oturuyorum Taksa Etmek İstediğim Telefon HTC WİLDFİRE
Takas Etme Nedenim Android İşletim Sistemi Oluşu
Telefon İle İlgili Görüşmek İsteyenler 05419032949 Telefon Numaram Buradan İletişime Geçin.
Telefonda Çizik,Kırık .d, vs hiç bişey yoktur tek sorun işletim sistemsiz oluşu ve uygulama eksikliği eğer telefonum dokunmatik olsun alo desin diyorsanız bu telefonla takas edebilrsiniz
Telefona Ait Resimler.
Ama Arkadaşlar İyiki Takas Etmemişim. Bir Arkadaşım Alalı 2 Gün Olmuş 1-2 Saat Kullanmama İzin Verdi, Fiyatına Değmeyen Bir Telefon 1-2 saate bezdirtti kendinden :S
Dün Telefoncuya Gittim Ve Htc Wildfire İnceleme Şansım Oldu Dokunmatiği Hassas (Monteyle Aynı..) Ama Tek Farkı Andorid Olması. Herkes Androidi Methediyor. Denemek İstiyorum Sevdim Telefonu,
Samsung Monte s5620'inin Özelliklerini Biliyorsunuzdur.
Bilmeyenler Öğrenmek İçin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonumu Takas Etmek İstiyorum (ELDEN)
İstanbul Küçükçekmecede Oturuyorum Taksa Etmek İstediğim Telefon HTC WİLDFİRE
Takas Etme Nedenim Android İşletim Sistemi Oluşu
Telefon İle İlgili Görüşmek İsteyenler 05419032949 Telefon Numaram Buradan İletişime Geçin.
Telefonda Çizik,Kırık .d, vs hiç bişey yoktur tek sorun işletim sistemsiz oluşu ve uygulama eksikliği eğer telefonum dokunmatik olsun alo desin diyorsanız bu telefonla takas edebilrsiniz

Telefona Ait Resimler.