Satılık 1 Haftalık Sıfır Ayarında Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
1 Haftalık Sıfır Ayarında Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı
Merhaba;

ürün henüz 1 haftalıktır..kırmızı renktedir..telefonu sattığım için ihtiyacım kalmadı, sadece telefon değil Qi standardı taşıyan bütün cihazlarınızı şarj edebilirsiniz..Telefonunuzu şarj plakasının üstüne bırakın..hepsi bu..180 liraya satın almıştım..1 haftalık gıcır gıcır ürünü 150 liraya veriyorum..bu ürünü kullanabilmek için nokia lumia telefonunuzda kablosuz şarj üreten arka kapaklardan almanız gerekiyor,bazı modellerde bunlar telefonla birlikte gelebiliyor.bazılarına da harici olarak satın almak gerekiyor..bu noktaya da dikkat edin lütfen..lütfen takas teklif etmeyiniz..nakit satış ilanıdır..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Lumıanı neden sattın .d bu arada bu şarjdayken biyerlere gidebiliormıyuz yok sa reklamdakı gıbı yastın ustune koyuosun şarj oluyor şarjda iken hiç kullanımıor öyle ise akla zarar fuzılı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
neden sattım çünkü sistemin bir arpa boyu yol aldığı yok,uygulamalar eksik,çalışan müzik çaları bile bozmayı başardılar..sinir oldum dayanamadım sattım iphone 5 aldım 2. el,kalan aksesuarları da uygun fiyattan elden çıkarmak istiyorum..şarjdayken de kurcalayabiliyorsun istediğin gibi sıkıntı yok ;) ciddi alıcı isen yaparız birşeyler

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Sana katılıyorum bende satma taraftarıyım fakat ıphone la tkaslayan yok bide kçk ekrana geçicem zor olr beklemedeyım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun dostum telefoncu benim 3 aylık 820 ye 450 tl verdi hesabını ona göre yap derim

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt