Samsung S5253 wave 525 firmware güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

hkojima75

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5253 wave 525 firmware güncellemesi
Merhaba arkadaşlar.. Başlıkta belirttiğim cihazı alalı 1 hafta kadar oldu. o süre içinde forumu biraz inceledim ama hala kafama takılan birkaç soru var:

1- Bu cihaz için Spoof yapılabiliyor mu?

2- Spoof için firmware yüklemem gerekli mi? Bu yüklediğimiz firmware'ler Custom firmware mi oluyor?

3- Firmware yüklemem gerekliyse*#1234# yaptığım zaman SW VER: S5253JVKC1 CSC VER: S52530JVKC1 olduğunu görüyorum. buna göre samfirmware'de görünen bu firmware'lerden hangisini kurmalıyım?

4- Bu firmware'lerin Türkçe dil desteği var mıdır?

Bu dört soruyu cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

furkey

Üye
Tüm sürümlere spoof yapma yöntemi bulundu. Yani orjinal fw yi değiştirmek zorunda değilsin. Hatta orijinal fw de kalman senin için daha hayırlı olur... Yeni spoof yöntemi forumda olması lazımdı bir ararsan sevinirim

hkojima75

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler.. yeni spoof yontemini daha once denemistim ancak su sekilde bir hatayla karsilastim her seyi anlatimdaki gibi yaptim, yukleme islemi tamamlandi ve appliste attigim uygulamanin iconu menuye geldi ancak uygulamayi actigimda 1-2 saniye sonra geri kapandi birkac uygulama ve oyun daha denedim sonuc yine ayniydi.. neyi yanlis yaptim acaba bir de container uygulamanin menuye gelmedigini belirteyim

hkojima75

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu çözdüm arkadaşlar kusura bakmayın, cehaletime verin...

adigesoga

Üye
hkojima75 Kardeşim kolay gelsin bende s5253 aldım ve program ve oyun yüklemek istiyorum yardımcı olabilirmisin.teşekkür ederim.