Samsung S5233w Yabancı Film (Türlçe Alt yazılı ) atma....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

must20

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233w Yabancı Film (Türlçe Alt yazılı ) atma....
:megafon:Arkadaşlar bende S5233 war Samsung ve ben film atmak istiyorum alt yazılı ,türkçe alt yazılı ama bunu nasıl yapıcam , Total Video Converterden yapıyorum mp4'e çevirip , ama Pc Suite'den hafıza kartına atar iken 1.3gb boş alan var benım attığım film 356mb atıyorum ilk başta dönüştürülüyor diyor sonrada , Aktarılıyor derken hafıza yetersiz diyor neden dıyor arkadaşlar bunu lütfen Bilen Arkadaşlardan cevap istiyorum bu konu çok lazım bana ...
Yorum Yazıcaklara Teşekkür Ederim:oke:

sessiz_cocuk

Üye
yanlış bilmiyorsam mp4 desteklemiyor avi olarak atmayı dene o zaman dönüştürmeden atar bence. tam bilgim yok varsayım olarak söyledim. deneyeyim bende merak ettim.

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-starda-ve-corbyde-hd-video-izleme-resimli-anlatim-348079.html

şu konuyu incele bence

bo konudaki mp4 ü attım çalıştı bende filmi çevirmek gerekir ayrıca ps suit ile atma bence (bu arada mp4 destekliyormuş rezil olduk hehe:) )

qimoo

qimoo

Üye
:megafon:Arkadaşlar bende S5233 war Samsung ve ben film atmak istiyorum alt yazılı ,türkçe alt yazılı ama bunu nasıl yapıcam , Total Video Converterden yapıyorum mp4'e çevirip , ama Pc Suite'den hafıza kartına atar iken 1.3gb boş alan var benım attığım film 356mb atıyorum ilk başta dönüştürülüyor diyor sonrada , Aktarılıyor derken hafıza yetersiz diyor neden dıyor arkadaşlar bunu lütfen Bilen Arkadaşlardan cevap istiyorum bu konu çok lazım bana ...
Yorum Yazıcaklara Teşekkür Ederim:oke:

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-starda-ve-corbyde-film-izleme-resimli-anlatim-324752.html

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-starda-ve-corbyde-hd-video-izleme-resimli-anlatim-348079.html

İstediğin konuya bak ikisinde de altyazılı izleyebilirsin karar sana kalmış.

must20

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkür ederim cevap yazdığınız içşn şimdi o konuları bi inceliyim :)

Ya yok böyle bişi ya bu telefon nasıl olurda mp4 çalıştırmaz :S , mp4 olmuyor , 3Gp yapıyorum rezalet bi görüntü başka yolu yokmu bunun ya ne biçim iş , 3gp yapınca ordaki senın anlattığın konudaki ayarlarda olmuyor :S , ya napıcam ben şimdi bi yolu yokmu :S ? vallahi bu tel i aldığıma pişman oldum ya .....

qimoo

qimoo

Üye
Filmini dönüştürdükten sonra kopyalarken bide BU konuya göre kopyala sen büyük ihtimal kopyalarken dönüştür diyosundur.Kopyalarken sadece kopyala seçeneğini seç.

fth_kexin

fth_kexin

Üye
yav bu Samsung S5233w nın hıc programı yokmudur ?

karataym

Üye
Arkadaşlar bende bunu Starda denedim ancak bağlanırken Medya Çalar ve Ums yalnızca boş modunda kullanılabilir diye bir hata veriyor . Yardımcı olursanız sevinirim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt