Samsung S5233W ile iLgili soru.

Sponsorlu Bağlantılar

nwkngemr

nwkngemr

Üye
saınt1 [email protected] bu benım msn ekler mısın soledıgın ayarları yapıyorum ama olmuyo belkı sen msn den falan bana kullandıgın programı yollarsın bıde onunla denerım yaw delı ettı bu telefon benı teşefoncuya soyluyorum müşteri hizmetlerini ara dıyo dıngıl

SAINT1

SAINT1

Üye
msn pek kulanmıyorum.çok sıkıcı oluyor açtığımda herkes birşeyler soruyor falan kiminle ne yazıştığımı anlamıyorum o yüzden 2 senede en fazla 20-30 kez msn'e bakmışımdır.Sen pm at bana net olarak sorunu yaz yolunu buluruz İnşAllah.

SAINT1

SAINT1

Üye
Evet nasıl indirebilirim?
Bolt browser i enkolay getjar.com'a telefonunla girerek indirebilirsin direk yüklüyotr zaten.
Pc'ye indirdiysen jar dosyasını telefona at.sonra telefonda o dosyayı bul ve dokunman yeter.1 saniyede yükler.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
adresine gir dual signed versionu indir.
Bende takır takır çalışıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Benim de bir sorum olcak android 1.6 sdk buldum ve telefonuma android yüklemek istiyorum.
Telefonum androiddeki uygulamaları çalıştırır mı?:hmmm

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
star java ve flash tabanlı bir telefon çoğu uygulama vb javadır ama menü vb şeyler lashdır yani te sybianı kaldırmaz zaten 134 mhz hızındaki işlemci enchmark ta yazıyo yanlış olabilir

SAINT1

SAINT1

Üye
adresine gir dual signed versionu indir.
Bende takır takır çalışıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Benim de bir sorum olcak android 1.6 sdk buldum ve telefonuma android yüklemek istiyorum.
Telefonum androiddeki uygulamaları çalıştırır mı?:hmmm

android'e döneceğini sanmıyorum sadecec menü stili falan değişir geri kalan herşey aynı kalır.

bucuk

Üye
o kadar oyun indirdim telefona atıorum ama hiç bi şekilde açmıo hepsine desteklenmeyen içerik dio ltfn yardm bide msn yüklemeye çalısıorm telefonunuz desteklememekte dio samsung gt s5233w star var:(:(

SAINT1

SAINT1

Üye
İmzamdaki resme tıkla orada soruna yanıt bulabilirsin.

etlidolmareçeli

etlidolmareçeli

Üye
Arkadaşlar S5233W telefonum var ve telefonun titreşimi bana çok yetersiz geldi. Acaba sadece benim telefonuma has bir durum mu yoksa genel olarak telefonun titreşim düşük mü ? Eğer genel bir problem ise ve çözüm yolu var ise bu konuda bilgilendirmenizi rica ederim. Ayrıca normal olarak T9 kullanan biriyim fakat bu telefonda T9 performansı (Hız olarak) düşük mü yine o da mı bana denk geldi bunu öğrenmek istiyorum.

frienz

Üye
Arkadaşlar ben sipariş verdim (s5233w) 3 güne kadar gelir ama ilk defa bu kadar fonksiyonel bir telefon kullanacağım o yüzden tüm tecrübelerinize ve bildiğiniz en başarılı programlara ihtiyacım var bir iki şey okudum fakat dediğim gibi ilk kez kullancam program youn cersiyon bildiğiniz ne varsa önemli bana cevap olarak göndermenizi istesem yardım edermisiniz

muckogn

Üye
beyler bndede var bu cihazdan bolt kurdum ama aşırı ufak gösterio videoları :S

janjan4444

janjan4444

Üye
:islik

Üst Alt