samsung s5233w firmware!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thepsiko

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5233w firmware!!!
herkese merhaba telde herkesin bildiği gibi flash player desteklemediğinden video ve flash içerikli dosyalar veya siteler görüntülenmiyor.bazıları dio bolttan şu ayaları yapın olur dedi ben yapmaya çalıştım aslında yaptım da video açılmadı.ama daha sonra tel. firmware güncellemesini gördüm bunda video izleme olaslıgı varmış die gördüm bu uygulama ne kadar sağlıklı olur ve telefon daha 3 haftalık programı yüklesem garanti kapsamından çıkar mı?

ozansal

Üye
Çıkmaz Merak Etme :)

yusfcuk

yusfcuk

Üye
servise götür onlar yükseltsin

neyzenz

Üye
boltu yükledim youtubede ki videoları izleyebiliyorum ama facedekileri izleyemdim

haknamert

Üye
zate o prgramsız youtubedeki videolar izleniyor ama internet ve facede videolar izlenmio bunun için telefonculara sorsan onlar sana gerekli programı gösterirler hatta istersen yüklüolar bile

yusuffozden25

Üye
herkese merhaba telde herkesin bildiği gibi flash player desteklemediğinden video ve flash içerikli dosyalar veya siteler görüntülenmiyor.bazıları dio bolttan şu ayaları yapın olur dedi ben yapmaya çalıştım aslında yaptım da video açılmadı.ama daha sonra tel. firmware güncellemesini gördüm bunda video izleme olaslıgı varmış die gördüm bu uygulama ne kadar sağlıklı olur ve telefon daha 3 haftalık programı yüklesem garanti kapsamından çıkar mı?
Merhaba arkadaşım bu adobe eklentisini bir dene istersen youtube daki videoları kendi browseriyle açıyor ancak facebook takileri deneyemedim çünkü facebook hesabımdonmuş durumda bir dene istersen çalışırsa faydalı olabileceğini düşünüyorum

ekc-103

ekc-103

Üye

hayır telefonun kesinlikle garanti kapsamından çıkmaz, hertürlü yazılımsal hata garanti kapsamına girer.:oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

boltu yükledim youtubede ki videoları izleyebiliyorum ama facedekileri izleyemdim

bişe yüklemeye gerek yok zaten samsung starın medya oynatıcı özelliği var.bu yüzden hiçbir program yüklemeden videoları acar.:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca zaten facedeki videolar hiçbir şekilde telefondan izlenmiyor boşuna program falan uğrşmayın

deafdemon

Üye
teşkkrler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt