Samsung S5233W firmware yüklemesi sırasında HATA ACİL YARDIM EDİN Arkadaşlar !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karaoglan85

karaoglan85

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233W firmware yüklemesi sırasında HATA ACİL YARDIM EDİN Arkadaşlar !!!
Merhaba Arkadaşlar Samsung S5233W Marka Telefona Farklı Bir dokunmatik samsung firmwaresi yüklemeye çalıştım ve telefon şu anda hiç açılmıyor download ekranına bile gelmiyor hatta şarja taktığımda bile dolduğunu göstermiyor hiç bir şekilde açılmıyor daha önce böyle bir olayla karşılaşan varmı yada bu durumda ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yusufcuk arkadaşımızın başına geldi onun konusundak bilgiler yardımcı olabilir diye düşünüyorum ama tel servislik gib

karaoglan85

karaoglan85

Üye
    Konu Sahibi
merkezde olsam götüreceğim servisede 100 km uzaklıkta servis bana onun için kendim çözmeye çalışıyorum

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
hımm benim başımada geldi ama hiç sorun olmadı normal attım firm wawreyi

karaoglan85

karaoglan85

Üye
    Konu Sahibi
telefon download ekranında atılsa bende atacağım da açılmıyor işte o ekranı açmanın yolunu bilen varmı peki teşekkürler ilginiz içinde

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bende bilemiyorumm yaptığım çözüm yolları bende işe yarıyo başkasında işe yaramıyo maalesef

karaoglan85

karaoglan85

Üye
    Konu Sahibi
telefonsuz kalmak ne kadar zormuş ya :)

--------------- Ekleme ---------------

bilgisi olan yokmu arkadaşlar

cellatm

cellatm

Üye
telefonsuz kalmak ne kadar zormuş ya :)

--------------- Ekleme ---------------

bilgisi olan yokmu arkadaşlar

Birde şöyle dene Cep telefonunu pc ye tak.
Multidownloader i aç ve port search a tıkla.
Ümittler tükenmesn.

RedColt

RedColt

Üye
Kargoyla yolla kendin dha beter atme bence bi yazlım atarlar felen düzelin olmadı kart değişir.(ücretle..) Yolla bence direk

karaoglan85

karaoglan85

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ben direk telpaya göndereyim en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt