samsung S5233w AP yanıt vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

bigtimsah

Üye
    Konu Sahibi
samsung S5233w AP yanıt vermiyor
Arkadaşlar,
Wi-fi ayarlarnı yaptım , fakat şimdide AP Yanıt vermiyor diye bir uyarı veriyor bağlanamıyorum, sebeb nedir yardımıcı olabilirseniz çok seviniriö :angry:

SAINT1

SAINT1

Üye
Genelde bu hatayı modemden uzak olduğunda alırsın.Fakat modem'e bağlantı engellenme gibi birşey yapıldıysada bu hatayı alabilirsin.ama sen ilk dediğimi önemse çünkü ilk sebep budur modemden uzaksındır,modemi bulacak sinyali alır fakat o sinyal bağlantı için yeterli değildir.

bigtimsah

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ama modme yakın da denedim aynı hatayı veriyor, sanırım modemi yeniden kurmam lazım :s bunalttı bu tel benii yaa :(

tayfunsezgin

tayfunsezgin

Kapalı Hesap
kardeşiminde war.. hata ya.. N e biçim yapmışlarsa 4. wi-fi telefonu.

nokia da ise hemen bağlanıyo 5800 da

Mcfly81

Üye
Kardeş bende yeni aldım s5233w den bendede aynı sorun vardı hallettim ben baş şimdi wifiden arattığın modemin içine gir yani tarayıcı dan ayarlar orda hangi modeme bağlandıysan yandaki çentiğe tıkla ordan en aşağıda gelişmiş ayarvar ordan statik ıp yi aktif et oraya hangi modeme bağlandıysan bilgisayardan bak ıp ye il satıra 192.168.2.5 gir 5 rakamını 33 kadar girebilirsin sonra aşağıdaki satıra 255.255.255.0 yaz sonra en aşağıyada 192.168.2.1 yaz dns satırınıda aktif et orayada sadece ilk satıra 192.168.2.1 gir problem çözülür bir seferlik gir birdaha yaşamazsın

yanlız modemin airties se bu ayar başka modemse bilgisayardan bağlandığın ıp ye göre yapılır

cAs1905

cAs1905

Üye
ya sinyal yetersizdir yada yeniden başlat %99 düzelir

cakrak

cakrak

Üye
yok yaa yine olmuyo bu alet ??

tayfunsezgin

tayfunsezgin

Kapalı Hesap
Kardeş bende yeni aldım s5233w den bendede aynı sorun vardı hallettim ben baş şimdi wifiden arattığın modemin içine gir yani tarayıcı dan ayarlar orda hangi modeme bağlandıysan yandaki çentiğe tıkla ordan en aşağıda gelişmiş ayarvar ordan statik ıp yi aktif et oraya hangi modeme bağlandıysan bilgisayardan bak ıp ye il satıra 192.168.2.5 gir 5 rakamını 33 kadar girebilirsin sonra aşağıdaki satıra 255.255.255.0 yaz sonra en aşağıyada 192.168.2.1 yaz dns satırınıda aktif et orayada sadece ilk satıra 192.168.2.1 gir problem çözülür bir seferlik gir birdaha yaşamazsın

yanlız modemin airties se bu ayar başka modemse bilgisayardan bağlandığın ıp ye göre yapılır

saol denicem :) Senide yordum bukadar..

error94

Üye
bnmde oluodu ap olayını son radan çözdün baya uzaktan bağlanmaya çalışıodum modemi resetlemene gerek yok telefondanyaptığın wi-fi ayarlarını sil tarayacı profilinden fln ondaan sonra hiç ayar yapmadan bağlan .Ayrıca bazen telefondan 1 kere wirelesse bağlandıysan bi dahaki sefere bağlanmayabilir bunun için yeniden başlat ve bağlan kolay gelsin:oke:

cemkartal

Üye
Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar wi-fi de yani kablosuz ağda bağlanacağın bağlantıyı seçmek yeterli olmuyor, AP bir güvenlik sorunudur, bu sorunda bağlanmaya çalıştığın kablosuz internet ağının sifresini bilmen ve bağlantı ayarlarından bu kodu kaydetmek ile düzeltebilirsin. umarım anlatabilmişimdir. Saygılar.

SAINT1

SAINT1

Üye
Kardeş modemi değil telefonu resetle garanti düzelir modemi bulması lazım.ap yanıt bvermiyor olayı hiçbir zaman güvenlikle alakalı değil her modemi bulabiliyor ve seçebiliyorsun şifreliyse şifreyi bilmeden bağlanamıyorsun. o kadar.Ap yanıt vermiyor olayı bence tamamen modemden uzak kalmandan.Bazen resetlemen gerekebiliyor kimlik denetimi başarısız falan diyor resetle geçer.

cun88

Üye
Selamlar... Arkadaşlar WİFİ sorunu bende de var :( DELİ OLCAM AZ KALDI.... LÜTFEN YARDIM.. BİR ÇÖZÜMMM..

--------------- Ekleme ---------------

yazılan herşeyi denedim ama olmadı :s

--------------- Ekleme ---------------

BAĞLANIRKEN ÇIKAN SORUN ŞUDUR. >> ile bağlantı balarısız. AP YANIT VERMİYOR ? SORUNU ÇÖZEN VARSA YARDIM OLSUN LÜTFEN TŞKLER ŞİMDİDEN

.D.K.

Üye
bende kac gundur aynı sorunu yasıyodum kafayı yemek uzereydım herseyı denedım olmadı bugun nasıl olduysa alakasız bı sekılde hattımı degıstırdım avea kullanıyodum trcell taktım tek seferde gırdı sımdı sakır sakır gırıyo bende tam cozemedım olayı valla ama :)

evci1

Üye
kardes teli kapa aç sana garanti weriyorum çalışacak bende kullanıyorum çünkü o telefondan

xbursankarax

Üye
eger wifiden aratirken modemde kilit simgesi varsa modemde sifre vardir sen sifreyi girmedigin icin bu hatayi alirsn.wifidn bulduktan snra baglan demedn ekle ye tikla.orada alt taraflarda ag sfresi yzr sifreyi gir kaydet e tikla we baglan sorun duzelecektir.

2.hata ise modemdn uzaktasndir.

eger bunlarda olmaz ise modemi kapat aç

fbsenaa123

fbsenaa123

Üye
Ya arkadaşlar walla bende delircem ya! Başka modeme baglanabiliyorum, evdekine baglanamıyorum böyle bişi yok ya. aynen arkadaşların dedigi gibi ya AP yanıt vermiyor ya da onay başarısız dio.arkadaşa katılıyorum ap cevap vermiyor diyince modemden uzaktasın demektr bnce.ama yanına geldgmde onay başarısız diyo napcamı şaşırdm.lütfen YARDIMM!!!

RedColt

RedColt

Üye
Ya arkadaşlar walla bende delircem ya! Başka modeme baglanabiliyorum, evdekine baglanamıyorum böyle bişi yok ya. aynen arkadaşların dedigi gibi ya AP yanıt vermiyor ya da onay başarısız dio.arkadaşa katılıyorum ap cevap vermiyor diyince modemden uzaktasın demektr bnce.ama yanına geldgmde onay başarısız diyo napcamı şaşırdm.lütfen YARDIMM!!!

MAC filtreleme varsa eğer ya onu kaldır yada kayırtlı maclere ekle.http://www.maxicep.com/uyeler/uye-124415/mcfly81/ Mcfly81 arkadaş anlatmış onu da deneye bilirsin.

shakachi

Üye
Şifresiz ağlara sorunsuzca bağlanabiliyorum ama evimdeki şifreli ağa bir türlü bağlanamadım herşey doğru olduğu halde :D

kart31

Üye
Arkadaşlar yeni aldığım telden internete bağlanamıyorum AP hatası alıyorum. Telefon ismi Samsung Corby Pro b5310 Wi-fi kullanarak intenete bağlanamıyorum "bağlantı başarasız AP yanıt vermiyor" şeklinde bir hata alıyorum. Bu işlerden anlayan biri bana bunu nasıl düzelteceğimi açıklarsa çok mutlu olacam ve Wi-fi kullanmadan nasıl internete bağlanılıyor bunuda açıklarsanız çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum ...

error94

Üye
kardeş sana açıkılıyım : telefonu yeniden başlat az bekle kendine gelsin bağlandığın modemi menü7tarayıcı tarayıcı prof'dan sil ve tekrar ekle şifresini dikkatli yaz modeme yakın ol dns cart curt şimdilik karıştırma bekle bağlansın böylece olması lazım

Üst Alt