samsung S5233w AP yanıt vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

h3kmet

Üye
bendede hata wardı şifre yanlış yazmadan kaynaklanıor düzgünce yazın

kart31

Üye
modem airties arkadaşın verdiği kodlar işe yaramıor airties için ne yapmamız gerekior bilen varsa yazsın lütfen hala ap hatası alıyorum yardıım ediin !

ahmetmemi

Üye
kardeş yeniden nasıl başlatçaz lütfen cevap varin..,. kafayı yemk üzereyim

--------------- Ekleme ---------------

evet birde o arkadaşın verdiği kodalar işe yaramıyor

--------------- Ekleme ---------------

modem combomax

melih_ata

Üye
modem şifresini en az 10 karakter yap birde öyle dene 8 falan olmasın :) Monte biraz cins Wireless olarak

mustafac55

Üye
uğraştığınız şeylere bakın..çözüm çok basit.. önce telefonu kapatıp açın ardından wifile bağlanın.. BOLT 'u veya UC BROWser'i kurun ve JAVA üzerinden internette gezin.. DOlphin yani kendi tarayıcısı bozuk samsungların..

free

free

Üye
montenin wirelessi çok başarılı..
ap yanıt vermiyorsa ya modemden uzaksın yada yanlış şifre yazıyorsundur montede sorun yok hiç..
olmadı yeniden aç kapa ..ama 5233 wi fi nasıldır bilemem..

murdery

Üye
arkadaşlar samsung corby b5310 telefon aldım.evdeki modemden wifi üzerinden bağlandım ve 1 hafta boyunca bi sorun almadım ama 1 hafta sonrasında bağlanmaya çalışıyorum ''hiç bir wi-fi ap bulunamadı'' diyor.ne yaptıysam olmuyor..

sorunu halletmek için şunları yaptım ama sorun halledilmedi: telefonu kapatıp açtım , fabrika ayarlarını sıfırladım ,her defasında modeme çok yakındım , dns ayarlarını ve statik ıp ayarlarını değiştirdim , internet profilindeki ayarları sıfırladım , bataryayı dinlendirdim sonra geri çalıştırdım , *2767*3855# i tuşlayarak telefona format attım ...

arkadaşlar bu sorunu halleden varsa bana yardımcı olursa sevinirim..

ayse sena

Üye
çokkkkkkk saolun.hallettim

eeren3

Üye
kardeş bende pc nin wriless ine bağlanarak girmeye çalışıyorum fakat biraz zor oluyor. Bunun tek çözümü pc deki ağ paylaşımını silip tekrar ağ paylaşımı oluştur. Telefondaki kayıtlı wrilesi sil (unuta tıkla) ve telefonu kapatıp yeniden aç. Olmazsa tekrar sil ve girmeye çalış ancak bu şekilde oluyor başka türlü girmenin mümkünatı yok. Her seferinde aynı şeyi yapman lazım.

----------Eklendi @ 14:35:14 ---------- Yazıldı @ 14:29:44 ----------

bağlantıyı web yapacaksın birde

unsal4646

Üye
bendede vermişti modem şifresi yanlıştır :)

sinanpp

sinanpp

Üye
vermiyor ap yanıt vermiyor ne demek wifi ap yanıt

Üst Alt