Kardeş bende yeni aldım s5233w den bendede aynı sorun vardı hallettim ben baş şimdi wifiden arattığın modemin içine gir yani tarayıcı dan ayarlar orda hangi modeme bağlandıysan yandaki çentiğe tıkla ordan en aşağıda gelişmiş ayarvar ordan statik ıp yi aktif et oraya hangi modeme bağlandıysan bilgisayardan bak ıp ye il satıra 192.168.2.5 gir 5 rakamını 33 kadar girebilirsin sonra aşağıdaki satıra 255.255.255.0 yaz sonra en aşağıyada 192.168.2.1 yaz dns satırınıda aktif et orayada sadece ilk satıra 192.168.2.1 gir problem çözülür bir seferlik gir birdaha yaşamazsın
yanlız modemin airties se bu ayar başka modemse bilgisayardan bağlandığın ıp ye göre yapılır
Senide yordum bukadar..
DELİ OLCAM AZ KALDI.... LÜTFEN YARDIM.. BİR ÇÖZÜMMM..
Ya arkadaşlar walla bende delircem ya! Başka modeme baglanabiliyorum, evdekine baglanamıyorum böyle bişi yok ya. aynen arkadaşların dedigi gibi ya AP yanıt vermiyor ya da onay başarısız dio.arkadaşa katılıyorum ap cevap vermiyor diyince modemden uzaktasın demektr bnce.ama yanına geldgmde onay başarısız diyo napcamı şaşırdm.lütfen YARDIMM!!!