ByROMeQ Üye Warning bilmem ne diye hata veriyor uygulanması gerekenlerin hepsini yaptım ama bi türlü olmadı Yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla...
Warning bilmem ne diye hata veriyor uygulanması gerekenlerin hepsini yaptım ama bi türlü olmadı Yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla...
flome34 Üye arkadaslar bende yapdim ama ekranda sadece gt-s5233a yazisi cikiyor neyapmamlazim formatdan sonra yardimci olun --------------- Ekleme --------------- arkadaslar yapdim fakat telefon ekraninda sadece gt-s5233a yazisi cikiyor okadar ne yapmamlazim
arkadaslar bende yapdim ama ekranda sadece gt-s5233a yazisi cikiyor neyapmamlazim formatdan sonra yardimci olun --------------- Ekleme --------------- arkadaslar yapdim fakat telefon ekraninda sadece gt-s5233a yazisi cikiyor okadar ne yapmamlazim
qimoo Üye Konu Sahibi emre.senka' Alıntı: arkadaşlar pc suite cd mi kaybettim nerden bulabilirim bi link lütfennnn Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdan indir.
emre.senka' Alıntı: arkadaşlar pc suite cd mi kaybettim nerden bulabilirim bi link lütfennnn Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdan indir.
qinhaa Üye merhaba ben bunu yükleyince garanti kapsamından çıkıyormu yani samsungun orjinal yazılımımı.yasalmı???
merhaba ben bunu yükleyince garanti kapsamından çıkıyormu yani samsungun orjinal yazılımımı.yasalmı???
omer9087 Üye LEader 02 arkadasın sorduquna katılıyorum garantiden cıkıyorsa yapmaya qerek yok .Ayrıca eski sürümüne dönme şansımız warmıdır ?
LEader 02 arkadasın sorduquna katılıyorum garantiden cıkıyorsa yapmaya qerek yok .Ayrıca eski sürümüne dönme şansımız warmıdır ?
qimoo Üye Konu Sahibi omer9087' Alıntı: LEader 02 arkadasın sorduquna katılıyorum garantiden cıkıyorsa yapmaya qerek yok .Ayrıca eski sürümüne dönme şansımız warmıdır ? Genişletmek için tıkla ... Yok.
omer9087' Alıntı: LEader 02 arkadasın sorduquna katılıyorum garantiden cıkıyorsa yapmaya qerek yok .Ayrıca eski sürümüne dönme şansımız warmıdır ? Genişletmek için tıkla ... Yok.
bzmz1992 Üye ben yaptım Yazılımda hata verdi tekrar denedim hata verdi olmadı ben de çektim telefon açılmıyo ne yapmalıyım
ben yaptım Yazılımda hata verdi tekrar denedim hata verdi olmadı ben de çektim telefon açılmıyo ne yapmalıyım
qimoo Üye Konu Sahibi bzmz1992' Alıntı: ben yaptım Yazılımda hata verdi tekrar denedim hata verdi olmadı ben de çektim telefon açılmıyo ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Hata usb driverından kaynaklanıyordur.Hata verdiği zaman usbyi çıkarmadan tekrar deneyin.
bzmz1992' Alıntı: ben yaptım Yazılımda hata verdi tekrar denedim hata verdi olmadı ben de çektim telefon açılmıyo ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Hata usb driverından kaynaklanıyordur.Hata verdiği zaman usbyi çıkarmadan tekrar deneyin.
kaya_dem Üye arkadaşlar ben yaptım çok harika çok teşekkür ederim ancak dns sorunu nasıl çözebilirim? sam sung 5230
arkadaşlar ben yaptım çok harika çok teşekkür ederim ancak dns sorunu nasıl çözebilirim? sam sung 5230
unaltarkan Üye ****** port detect error yazdı vede telefonum hiç açılmıyor napıcam şimdi ben gimoo? acil yardım lütfen
****** port detect error yazdı vede telefonum hiç açılmıyor napıcam şimdi ben gimoo? acil yardım lütfen
funk-c Üye bence hiç uğraşmayın.bende yapmıştım fakat telefon bozuldu götürdüm son sürümü yüklediler.anakartını değiştirmişler telefonun
bence hiç uğraşmayın.bende yapmıştım fakat telefon bozuldu götürdüm son sürümü yüklediler.anakartını değiştirmişler telefonun
rk1_md Üye xoguzhanx' Alıntı: YA S.A BİRADER BU PORT SEARC BASINCA GELMİYOR BİRŞEY USB DEN de bağladm görüyo... onworldblack2009@hotmail.com Genişletmek için tıkla ... Kardeş aynı sorunu bende yaşadım net framewor'u indir ve kur sorun düzelicektir en az 3.5 inci sürümü olmalıdır
xoguzhanx' Alıntı: YA S.A BİRADER BU PORT SEARC BASINCA GELMİYOR BİRŞEY USB DEN de bağladm görüyo... onworldblack2009@hotmail.com Genişletmek için tıkla ... Kardeş aynı sorunu bende yaşadım net framewor'u indir ve kur sorun düzelicektir en az 3.5 inci sürümü olmalıdır