samsung S5233 Wi-Fi cep telefonuna yardım.....

Sponsorlu Bağlantılar

KorsaNekro

Üye
arkadaşım kablosuz modem in yanında girmeyi denersen girebilirsin :) kablolu modemden wrilessle nasıl girmeyi düşünüyorsun ??

denizmavisi6166

Üye
arkadaşlar belki konumuzla alakaıs yok amam bende dün samsung s5233 teleofondan aladım amam wifi ayarını yaptım güelce facebok fialan giryorum şifremi yazıyom login diyom üste bişey doluyo yanıt yok hatası çıkıyor internete çok araştırdım bulamdım yardım lğütfen acil yardım arkadaşlar
cevaplarınızı bekliyorum saygılar arkadşalar birde üste verdiğiniz bolt adlı adresteki program telefona yüklenmedi açılmadı yani yardım telefonu aldım çok pişman oldum yav

enescebeci

enescebeci

Üye
arkaaslar peki face üzerinden vidio izleyebildiğim 300-400 arasında bi telefon var mı?

kosmerbey

Üye
Arkadaşlar bende dün teli aldım ama cabuk çözdüm zaten kolay widged menüsü ile süper ve kullanışlı internette biraz sıkıntı yaşadım ap proglemi filan ama telefonunuzun modeme 4 dişin dolu olması lazım en az 3 diş ama ben yani 4 diş doldurdum dün baglanamadım ama bugun baglanıyom tek sorunum facebook ta video izleyemiyom onuda kısa zamanda çözümünü bulmayı umut ediyom eger bilgniz varsa bu konuda bana Pm atın Şimdiden Teşekkür Ederim. :oke:

geomatrici

Üye
ya arkadaşlar konmuzla pek bi ilgisi yok ama ben 2 gün önce bu telefondan aldım wi-fi olan modelinden ama kablosuz internete bağlanırken Ap bulunamadı Dns Başarısız Kimlik Tanıtma başaaraısız gibi şeyler çıkıyor bi yardım edermisiniz
Arkadaşlar bu sorun nasıl çözüldü bende de aynı şey oluyor ama ne yaptımsa düzelmedi . DNS başarısız uyarısı hep aynı uyarı veriyor

m.caglayan

m.caglayan

Üye
Arkadaşlar bende YouTube daki 4 dakikalık videoları izleyemiyorum 1 dakika sonra video kapanıyor ne yapmam gerekir? En fazla 2 dakikalık videoları izeleyebiliyorum sonuna kadar.:hmmm

nuke98

Üye
ya arkadaşlar konmuzla pek bi ilgisi yok ama ben 2 gün önce bu telefondan aldım wi-fi olan modelinden ama kablosuz internete bağlanırken Ap bulunamadı Dns Başarısız Kimlik Tanıtma başaaraısız gibi şeyler çıkıyor bi yardım edermisiniz
bu sorun bendede vardı modemin şifreliyse şifre türünü wpa yapman gerekir normal modemler wpa2 (üstün koruma) ya sahiptir ama samsung star wi-fi sadece wpa şifreleri kabul eder

myalfonso

Üye
bendede wifili olan var wpa2-psk türü şifreleme var modemimde bir çekse dahi kendi tarayıcısından giriyorum youtube videolarını sıkıntısız izliyorum ...

ugurcav

Üye
Beyler illa 3 diş 4 diş göstermesi falan gerekmiyo benim telefonum 1 dişte bile giriyor internete.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bu sorun nasıl çözüldü bende de aynı şey oluyor ama ne yaptımsa düzelmedi . DNS başarısız uyarısı hep aynı uyarı veriyor

Arkadaşlar o sorun da genellikle çekimle alakalı çekmeyince benim telefonumda aynı hatayı veriyor ama modeme biraz daha yaklaşınca hata vermiyor:evet:

samsung_d900i

samsung_d900i

Üye
telefon flash desteklemiyor. sadece bolt adındaki browser yardımıyla youtubeden video seyredebilirsiniz..

arkadaşlar saçmalamyın bu telefon bir harika siz abartıyorsunuz ve bolt inernet tarayıcısınada gerek yok ben normal tarayıcısından kolayca girebiliyorum siz giremyosanız o sizin sorununuz lütfen telefonu yeni alacak kişileri kışkırtmayalım arkadaşlar video sorunu felan yok girin you tube ya videoya tıklayın bir saufa çıkacak onun altında watch video yazısı var tıklayın videoya bağlanırsınız ve güzel bir şekilde izlersiniz

smlkgn

Üye
Arkadaşım iyide baglanıyo ve baglantı başarısız deyip kapanıyo

burakyrs1

Üye
Ya telefonda access powered işlemci var resme tıklıyorsunuz giriyor ben rahatça dolaşıyorum güncellemeyle ilgili sorun yok tek sorunumuz yetersiz bellek hatası bunun nedenide kahrolacısa samsung boyut sınırlamasından dolayı boltu unutun opera mini 4.2 sorunsuz çalışıyor 4.4 çok yavaş indrmeye kalkmayın ve 6.5

Üst Alt