samsung S5233 Wi-Fi cep telefonuna yardım.....

Sponsorlu Bağlantılar

yow_yow

Üye
arkadaşım mahkeme kararıyla engellenmiştir diyor.bende opera mini var.bilgi gönderilsinmi fln diyor.ben bunlardan anlamam.rosource download failed java.io.IOException diyor.tıklayınca meniye dönüyor.yani çalışıyormu bu şimdi arkadaşlar?

SAINT1

SAINT1

Üye
Forumu araştır modem den olabilir modem ayarlı ile ilgili bilgiler vardı?

yow_yow

Üye
ya arkadaşlar ben okulda wifiden faceye giriyorum.fakat videolar gözükmüyor.video resmide gözükmüyor.sadece resimler ve yazılar gözüküyor.video izleyemiyorum?

M3L!H

M3L!H

Üye
telefonu yeni aldım internette örneğin; facebookta videoları seyredemiyorum acaba flas player poğramımı yüklemem gerekiyor. gerekiyorsa uyumlusunu nerden bulabilirim lütfen yardım, şimdiden teşekkürler.

Facebook'ta ki videoları izleyemessiniz. Ayrıca, Samsung Star java tabanlı bir cep telefonu olduğu için, Flash player vs. uygulamaları yükleyemessiniz.

yow_yow

Üye
ama video izleniyo demişlerdi s5233w normal videolarıda izleyemiyorum.dün k tunnele girdim.hata:telefonunuzun ayarları bir uzay çağı teknolojisine sahip dedi...

enex_enes

enex_enes

Üye
uzay çağı telefonu mu ? :kop:

cemile12

Üye
arkadaşlar tmm facebooktan video izleyemiyoruz onu anladımda bende hem opera mini 5beta var hemde bolt ama yinede video izleyemiyorum play video diorum medya aynatıcısı bağlanıyor dior snra tekrar dene çıkıo sürekli tekrar dene diorum ama bağlantı başarısız diyor video izleyeblcem die almştım a ama boşuna hala çözüm bulamadm:(

enex_enes

enex_enes

Üye
ben izlemedim ama youtube dan izlenio diolar ama youtube a girilmio

SAINT1

SAINT1

Üye
ben opera miniden youtube'a sorunsuz girip video izleyebliliyorum.vod ayarlarını yaptıktan sonra sorun yok.
sorunun cihazdamı modemdemi olduğunu anlamak için getjar.com'a gir oradan vuclip mobile var onu indir ve o programla bir video seyret bakalım default media oynatıcın bir problem verecekmi.eğer onda izlersen demekki sorun modem ayarlarında.

heheheehee

Üye
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun samsungtan 5233w bide 5603 arasında kaldım ALLAH rızası için yardım edin nolur

beko514

Üye
bendede aynı sorun var

otto03

Üye
bolt adında biprogram sayesinde izlenebildiğini duymustum bende bugun aldım bakalım denicem deneyimlerimiyazıcam :)

mersad

mersad

Üye
Arkaşlar bnde kararsız kaldım yaw 5230 mu S5233wifi mi karar veremedim

GONZAG

Üye
önce bold diye bişer şey var onu. kendi bilgisayarınızdan veya telefonunuzun wifi si ile indirin.sonra boldu telefonunuzun hafıza kartına veya normal hafısasına atın.ve bold programını telefonunuzdan bulup üzerine dokunmanız yeterli.yükledikden sonra bold a girdiniz zaman youtubeden video izleye biliyorsunuz. fakat köntör gidiyor. bunun içinde uygulamalar oyunlar ve daha fazlası diğer seceneğinden bağlantılara girip ordan bağlandığınız kaplosuz bağlantıyı seçiyorsunuz. dikkate edin köntörünüz gitmesin.sorunsuz bi şekilde video isleye biliyorsunuz youtubeden.

gogosse

Üye
boş işlerle uqraşmayn da

fatihgvrcn

Üye
mozilla yükledim telefona youtubedan izliyorum

iskender40

Üye
telefon kilidini unuttum. yardim lutfen.tskkrlr.

hırçın kız

Üye
normalde telefonu ilk aldığımda menüdeki google veya facebook a tıkladığımdaa girebilyordumm vee günlük yaklaşık olarak 50 krş filşan gidiyoduu şu an kontürüm hiç olmadığıı içn menüden google facebooka tıkladığımda girmiyo.... bende wifi ücretsiz olduğu içinn ordan internete girmek isityorum ama olmuyoo nolur yardım edin.....
benimde sorunum aynı wifiden internete giremiyorum.birçok siteyi araştırdım ama benim sorunum farklı samsung star wifi kullanıyorum..wifiye tıklıyorumm etkinleştiriyorum ara diyorumm ama hiç bir ağı bulamıyo kablolu modem var evde dibine kadar yaklaştırıyorum telefonu ara diyorum yine hiç bir bağlantı bulamıyor hiç bir wi-fi ap bulunamadı diyo....tarayıcı profillerine tıklıyorum
TURKCELL GPRS
TURKCELL MMS
TURKCELL ISP
MOBİL TV
seçenekleri var benimki türkcel gprs olarak işaretli...yandaki >> bu işarete tıklıyorum
isim ayarla = rukcell-gprs
taşıyıcı türü= paket veri
erişim adı= wap
kimlik denetim türü=güvenli
kullanıcı kimliği= gprs
parola= **** yazıyo ama gprs ymiş sanırım
protokol= http
proxy adresi= 212.252.234.168:8080
gecikme süresi sn= 90
bide en altta gelişmiş ayarlar seçenekleri varrr şimdi ben bu listede hangi yolları izlemeliyimm..??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
cevabı bilen arkadaş kısaltmadann ayrıntılı bir şekilde soruyaa cevap verirseee çokk sevinirm... şimdiden çok teşekkürler

Üst Alt