samsung S5233 Wi-Fi cep telefonuna yardım.....

Sponsorlu Bağlantılar

21haziran

Üye
    Konu Sahibi
samsung S5233 Wi-Fi cep telefonuna yardım.....
telefonu yeni aldım internette örneğin; facebookta videoları seyredemiyorum acaba flas player poğramımı yüklemem gerekiyor. gerekiyorsa uyumlusunu nerden bulabilirim lütfen yardım, şimdiden teşekkürler.

Dogann

Dogann

Üye
Bu sorun bende de var.Star wifi aldım ama bir türlü videoları izleyemiyorum.Flash Player simgesi çıkıyor üstünde de 9 yazıyor.Ne yapmak gerekiyor?

error94

Üye
ya arkadaşlar konmuzla pek bi ilgisi yok ama ben 2 gün önce bu telefondan aldım wi-fi olan modelinden ama kablosuz internete bağlanırken Ap bulunamadı Dns Başarısız Kimlik Tanıtma başaaraısız gibi şeyler çıkıyor bi yardım edermisiniz

21haziran

Üye
    Konu Sahibi
bulunan vericiler şifreli olduğundan sanırım, birde vericiye baya yakın olman lazım çekmesi için en az 3 diş göstermesi gerekir.Ben kendi pc'min ağ şifresini telefona yazarak googla rahatlıkla girebiliyorum.şifresiz verici bulduğunda ekledikten sonra tekrar arat ve bulduktan sonra bağlan.ben bu şekilde bağlanıyorum.

error94

Üye
teşekkür ederim bu dediğini uygulıycam ama zaten ağ kodunu fln biliyorum samsung kitapcıgında denilenleride yapıyorum olmuyor bunu uygulıcam

--------------- Ekleme ---------------

[Ben kendi pc'min ağ koduni telefona yazarak googla rahatlıkla girebiliyorum] demişsin pc kodu ayrı wireless kodu ayrımı eklerken bunlar varda

21haziran

Üye
    Konu Sahibi
wireless kodu

chuckyclr

Üye
kardeş hiç bişey yapma tekrar modemine bağlanmaya çalış ilk bağlanırken ekle çıkıyo gir ona ya ağ şifresi falan onun en aşağısında gelişmiş ayarlar var ona bas ordan dns kodlarını sil kaydet sonra internete sorunsuz gir.

cigazen

Üye
İnternette Hiç bir sorun yoq video izlenmiyor izlemek istediğimizde flash player 9 istiyor telefonu güncellemeyi denicem baqalım sorun ortadan kalkacakmı

leader86

Üye
net ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar telefonun fabrika ayarlarına dönerseniz hiçbir sorun kalmıo ben 1 haftadır giremiodun daha yeni çözüm buldum bilginize...

oleeey

Üye
telefon flash desteklemiyor. sadece bolt adındaki browser yardımıyla youtubeden video seyredebilirsiniz..

rose34

rose34

Üye
Mrb arkdşlar wife giriyorum. Fakat ben de sadece bağlan ve ayrıntılar sekmesi çıkıyor. Ekle yok ya nasıl bağlanıcam. Bana açıklayabilecek biri var mı?:ok2:

qoqoo

Üye
İnternette Hiç bir sorun yoq video izlenmiyor izlemek istediğimizde flash player 9 istiyor telefonu güncellemeyi denicem baqalım sorun ortadan kalkacakmı

aynısorun bende de wqar çözemedım çözdüysne banada soyle:megafon:

SAINT1

SAINT1

Üye
facebook ayar yapmadıkça bu işe,
biz facebook'tan ne video izleyebiliriz nede başka bişe. :)

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
sıtesıne waptan gır orda zaten gosterecek telefonun uygunmu uygun deılmı

muratgs777

Üye
beyler bolt browser sıtesıne gırın ordan bolt ındırn ve vıdeolara bakın

alacatlı

Üye
bolta wirelessten giriliomu

muratgs777

Üye
evt oyun ve daha fazlazında diger dıyp baglantılar tıklayıp wırelesı seccen

yow_yow

Üye
arkadaşlar ben bolt indirdim fakat error diyor.başka bişey demiyor.

SAINT1

SAINT1

Üye
Opera mini 5'i yükleyin arkadaşlar iphone'da bile iphone'un kendi browser'ın dan daha hızlı bağlanıyor.
Samsung star içinde var.ben eklemiştim bi yerlere ama bakın bulamazsanız bidaha eklerim.En süper tarayıcı opera mini 5beta.
youtube videolarınıda tam ekran seyredebilirsiniz.

yow_yow

Üye
arkadaşım bi eklesene.birde arkadaşlar wifiden buluyorum bağlanacak biyer ap adresi bulunamadı diyor ve onaylanmadı diyor.yardımınızı bekliyorum

Üst Alt