Samsung S5233 Star-Nokia 5800 XM Hangisini tavsiye edersiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fermaNga..

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233 Star-Nokia 5800 XM Hangisini tavsiye edersiniz ?
1 Haftadır internette araştırıyodum. En çok 5800 a baktım. Bazıları kötü diyo ama iyi diyenler çoğunlukta :hmmm
Bu telefonlardan olan arkadaşlarım var 3 tane. Bi arkadaşım 5800 yeni aldı çok iyi sende al diyo. Birde bi arkadaşım Star aldı oda çok iyi al diyo.

Bende karar veremedim. Sizdende öneri istiyorum :bilmm
Umarım anlatabilmişimdir =/

serkaN70

Üye
5800 fiyatına göre oldukça iyi bir telefon 5800 öneririm

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ikisi arasında nokia açık ara öndedir.

fermaNga..

Üye
    Konu Sahibi
Diyorsunuz =)Başka bişi diyen yokmu?

davutcankrks5

Üye
BEN :D
Ya arkdaş bn 5800 ı bilmiodum taki starı aldıım yere gittiimde ikisi arasında kaldım star ı beğndim inceydi fln fakat 5800 kapalıydı bakamadım meğer navigasyon(ücretsiz) varmış 3 gsi var sensörlü araba yarışı var sana önerim 5800 hem symbian mış şuan o güne dönebilseydim 5800 alırdım starda tema dahi yok.kamerasında flaşı yok 5800ın menüsü fln güzel deil hele multiselect die bi özellik var geri tuşuna basarsan açık kalıo o şey şarjını hızlı bitirio illa ekrandaki geriye dokuncan o kötü bi özellik:D

fermaNga..

Üye
    Konu Sahibi
Hmm =) Dediklerinize bakılırsa 5800 alıcam =) Para biritktiriyorum şimdi.. Telefonu teknosadan almam daha mı iyi :D Öyle bişeyler okumuştum

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Emre-45

Emre-45

Üye
Kardesim telefonla çok uğraşırsan 5800 al.Ama telle çok ugrasmam şık,ince,güzel olsun işimi görsün dersen star al.Ama starın wi-fi li modelini tavsiye ederim.399 TL olması lazım

davutcankrks5

Üye
evt mesela bn oyun manyağıyım nokia 5800 da uygulma bolmuş bilseydim alırdım bide araba yarışı sensorlü onu bi görseydim zaten he konuya gelirsek nerde oturuosun istanbulda isen satürnden al forum ist. den güzel ordan aldım bn türkselden fln alıyım deme heryerine türksel ambleme koyuyolar telfonun

fermaNga..

Üye
    Konu Sahibi
Hıımm. Satürn'ü görüyodum hep .d Önerileriniz için teşekkürler. Bu arada evet İstanbul'Dayım (=

OğuzcanAbi

Üye
tabiki 5800

M3L!H

M3L!H

Üye
5800'derim tabiiki. Ben 2009'un haziran ayında LG Cookie almıştım. 3 gün sonra sıkıldım telefondan gittim star aldım. İkisi arasında kıyaslama yaparsak LG bile Samsung'u Cookie modeliyle geride bırakıyor ve Nokia akıllı telefon üretmede usta. Nokia al derim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt