Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung s5233 star için tema bulan varsa paylaşabilirmi
Sponsorlu Bağlantılar
WOLWERY
Üye
Konu Sahibi
Samsung s5233 star için tema bulan varsa paylaşabilirmi
Samsung s5233 star için tema bulan varsa paylaşabilirmi acaba şimdiden teşekkürler.
murat_murat33
Üye
Arkadasm yabanci sitelere forumlara surekli bakyorum ama yok bu samsunglarn genel sorunu sanırım
WOLWERY
Üye
Konu Sahibi
Yaa bende tema varda ben bulamıyorum sanıyordum.demekki genel.
kwnchh
Üye
Telefon tema desteklemiyor arkadaşlar,ancak menü arka plan resmini değiştirebiliyorsunuz. Ancak ikonlarınız sabit kalır
b3dirhan
Üye
ewt tema desteqi yok ama arKa pLana resim koyma war (= bi bakıma tema qörevi yapıo (=
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
al kardesım senın ıcın arastırıp buldum
tyrexus
Üye
Boşuna tema arayarak zaman harcamayın çünkü desteklemiyor.
live0live
Üye
mükemmel bi telefon tek kusuru tema desteklememesi o da önemli deil ztn
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
bencede bunlar sadece wallepaper
muratrap
Üye
menü arkaplanını nasıl yapıyoruz
anoa12
Üye
ana menu\ ayarlar\ ekran ve aydınlatma\ana menu stili
borakazim
Üye
bu telefona tema yüklenmezz sadece arka planı değiştirebiliosnuz gerçi oda bi nevi tema işte xD
RedColt
Üye
Arkadaşlar artık bunu forumun başına büyük harflerle yazdırmak için kampanya başlatcam. Tema yok hee yok ben işimi zorlarım desen firmware yükle(ki hiç önermiyorum garanti düşer, yaparken telefon açılmaz felen..) Firmware leri forumda bulabilirsiniz arkadaşlar.
&&BERKAY&&
Üye
ama yok ben daha kolayını isterim derseniz swf temalarıı res klasörüne oluşturup tele atın ve bulabilirseniz patchleyin
benim ve paranoya arkadaşımızın açtığı konuda gayet güzel anlatıldı bu konu