Samsung s5233 ekran dğişimi

Sponsorlu Bağlantılar

bella_ragazza

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5233 ekran dğişimi
Arkadaşlar teli bi iki kere düşürdüm ekranı çizidi ekran değişimi oluyor mu? Maliyeti ne kadar tutar ?lütfen yardım edin

rapman

rapman

Üye
maliyetini bilemem ama ekranın camı değişiyor bildiğim kadarıyla.telefoncuya getir göster daha ayrıntılı bilgi verirler :oke:

halukccc

halukccc

Üye
ben soyliiyim sana 100 $ kardesim

smt.90

Üye
oda bulabilirsen şahsen ben konyadayım telefoncuyum bulamadım :S

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
yook kardesım 100 dolar tutmaz en fazla 75-80 tl tutar

homelinefc

Üye
Garantiyle Servise Git Kasayı Komple Deyiştiriyolar Şahsen ben Bedavaya Değiştirdim

kwnchh

kwnchh

Üye
Ekran çizildiden kastın eğer ki ekran üstündeki plastik malzeme ise evet o parça değiştirilebiliyor ancak orjinalini bul derim (teknik servis bu konud yardımcı olacaktır)

Ancak fiyat veremiyorum başıma gelmediğinden ötürü..

saynars

saynars

Üye
yaw kardeşler hakten garanti belgesiyle beleşe değiştiriyorlar mı?bunu bilmiyodum...nasıl değiştircem bide?

kdr007

Üye
bedava değiştiriyorlar mı gerçekten:nono::allalla:

beyzade76

Üye
usta benım tel samsung 5233 tel ekran patladı orj ekran taktırdım 60 tl parçasıda hertürlü bulunuyo+bişe sorucam tel ust kasa çizildi düştüğü için garanati deişirmi acabaa???

canjan

canjan

Üye
150 tl leventtee telpa bınasında kardesım

byxxxxx

Üye
kardeşim bn sordum bana 50 tl dedi

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
garantısı varsa garantıye gırer ıcın rahat olsun

fatihgvrcn

Üye
camını deiştireceğin fiyata yeni telefon alırsın :D bu yüzden ben sigortalattım

hakan akif

Üye
ben geçen gün götürtüm garanti kapsamına girmiyo değiştirmeye gnderiyolar ama ücreti siz karşılıosunuz

eaglemania34

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Benim Star 5233 Wi-Fi Siyah kasa telefonum var. Kasa çok az çizikli ve hasarsız olmasına rağmen Beyaz kasa ile değiştirmek istiyorum. Bu değişimi İst Anadolu yakasında yapan yerler biliyor musunuz? Veya bu değişimi 4.leventte Telpa'ya yaptıran var mı?

Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum.

eaglemania34

Üye
Yardımcı olacak yok mu arkadaşlar?

Takipçi Satın Al

Üst Alt