Samsung s4 (i9505) test stock rom yayınlandı.

Sponsorlu Bağlantılar

bilal72

bilal72

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s4 (i9505) test stock rom yayınlandı.

bu adresten romu indirin ve zipten çıkarın. Ardından
Bu adresten odin indirin..
Daha sonra zipten çıkan dosyaları odinin bölümlerine uygun bölümlere yerleştirin.
Odin açtıktan sonra telefonu download ta açın.
AP kısmına

AP_I9505XXUFNAD_481100_REV06_user_low_ship_MULTI_C ERT.tar.md5

BL kısmına

BL_I9505XXUFNAD_481100_REV06_user_low_ship_MULTI_C ERT.tar.md5

CP kısmına

CP_I9505XXUFNA5_373648_REV06_user_low_ship_MULTI_C ERT.tar.md5

CSC kısmına da

CSC_OXX_I9505OXXFNA2_549230_REV06_user_low_ship_MU LTI_CERT.tar.md5

Hepsini yerleştirdikten sonra re-partition kutucuğu işaretli olmasın sakın. Daha sonra Start butonuna basın ve yüklemesini bekleyin bittikten sonra cwm den ( home+power+vol. Up) wipe data/reset yapın ve telefonunuzu açın 4.4.2 kitkat hayırlı olsun :-)

Son düzenleme:

sawbaba54

sawbaba54

Üye
sizin 4.4.2. için görüşürlerinizi alabilirmiyiz acaba :)

bilal72

bilal72

Üye
    Konu Sahibi
Bende s4 yok olsa hemen yüklerim:cool:
S4 mini kullanıyorum maalesef:D

bilal72

bilal72

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

ADINLAR

Üye
benim 4.4.2 malesef wifi açılmıyor yaklaşık 1 aydır wifisiz kullanıyorum

bilal72

bilal72

Üye
    Konu Sahibi
benim 4.4.2 malesef wifi açılmıyor yaklaşık 1 aydır wifisiz kullanıyorum
Kardeşim bu modellerde öyle bi sıkıntı var benim enişte de böyle bi sıkıntı vardı ama onun romu 4.3*tü sonra fabrika ayarlarına döndürdük düzeldi bence sende bi dene istersen

ADINLAR

Üye
Kardeşim bu modellerde öyle bi sıkıntı var benim enişte de böyle bi sıkıntı vardı ama onun romu 4.3*tü sonra fabrika ayarlarına döndürdük düzeldi bence sende bi dene istersen

kardeş denedim olmadı.telefon root attım recovery yaptım wifi trick.zip yükledim gene olmadı. çözüm yok galiba

bilal72

bilal72

Üye
    Konu Sahibi
kardeş denedim olmadı.telefon root attım recovery yaptım wifi trick.zip yükledim gene olmadı. çözüm yok galiba
Şu an kullandığın rom ne peki? Bu romu yükleyip dene istersen

ADINLAR

Üye
Şu an kullandığın rom ne peki? Bu romu yükleyip dene istersen
room tam olarak nerde yazıyor bilmiyorum ama şu bilgiler mavcut. model - gti9505 android sistem 4.4.2 ana bant sürümü i9505xxufna5 kernel sürümü 3.4.0-373648 dpi@swdc3413#1 yapım numarası kot49h.i9505xxufna5 android sistem se durumu enforcing sepf_gt-i9505_4.4.2_0004

bilal72

bilal72

Üye
    Konu Sahibi
Hocan bi de cm 11 yükle bak düzelmese wifi sorunu donanımsal olmuştur anca servis düzeltir artık.

bilal72

bilal72

Üye
    Konu Sahibi
*#0011# yapıp gelen ekranda menü tuşuna sonra en alttaki wifi seçeneğine basıp açılan sayfada wifi power save mode kapalı duruma getir tamamdır.

ADINLAR

Üye
Hocan bi de cm 11 yükle bak düzelmese wifi sorunu donanımsal olmuştur anca servis düzeltir artık.
cm 11 nedir? nasıl yükleni? yardımcı olur musunuz?

*#0011# yapıp gelen ekranda menü tuşuna sonra en alttaki wifi seçeneğine basıp açılan sayfada wifi power save mode kapalı duruma getir tamamdır.
kardeş bu ne işe yarar yardımcı olur musun?

yaptım fark eden birşey olmadı

bilal72

bilal72

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim biri yapmış *#0011# olmuş

xps63

xps63

Üye
4.3 romu yüklesem wifi gidermi

Üst Alt