s3 mini kullanan arkadaşlar cm 12 stabil olana kadar cm 11 kurup keyfini cikarsalar ya.
eski telefonumda var virginity telefon resmen can çekişiyor
telefonum s3 mini GT - I 8190 sürüm 4.1.2Eyvallah kardeşim sınavlardan kurtulayım denicem .Sıfırdan tekrar kur aynı hataları yeniden verirse rom sorunlu kardeşim

Panama çok iyiEn stabil lolipop romu hangi ulkeninki suan bnde rusya yuklu fkat sarjdan pek memnun degilim dger ulke romlarinda da sarj aynimi ?
Panama çok iyi
Note 3'te bende panama denemıştım baya iyiydi @serdar_gsXposed olmadığı için prism barebone a geçtim, rom bomboşNote 3'te bende panama denemıştım baya iyiydi @serdar_gs
500mb boyutu var zaten, bayadır kullanıyorum, istediğiö s6 uyg larını da yükledim. Upsm de yükledim, çok iyi oldu şu an, fakat rom sahibi tel değiştirmiş, böyle de iyi , belki başka romlar denerim ilerleyen günlerde. Şimdilik çok memnunumŞu önümüzdeki günler gelmemeye devam ederse kuracam panamayıNote 3'te bende panama denemıştım baya iyiydi @serdar_gs

Aslında Türkiye OTASI umrumda değil ama sırf senin gıbı normal kullanıcılar için gelsin diyorumŞu önümüzdeki günler gelmemeye devam ederse kuracam panamayı![]()

Samsung sayesinde çok güldün maşallah

panamayamı geç diyosun yaniPanama çok iyi
Stock dersen panama, custom dersen prism barebonepanamayamı geç diyosun yani
Panamayi indiriyom smdi rus pek tatmin etmedi bni belki o iyi gelirStock dersen panama, custom dersen prism barebone
Ne yaptin kurdun mu panamayi bi dene gözün sevim bende rusu begenmedim. Varmi aralarinda farklarPanamayi indiriyom smdi rus pek tatmin etmedi bni belki o iyi gelir