Samsung s4 e lolipop 5.0.1 kuranlar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye

Arka planda çalışan çok ıvır zıvır var. Hala cihaz performanslı fusionkat v4 vardı mesela bundan önce o şişiyor du.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya sen rama bakma.
ram kullanımı olarak benim s3 den bile daha iyi s3mini.
önemli olan performans

byAndroid

byAndroid

Üye
Cm 12 ram yetmiyordu performans yoktu :D ram olunca performans oluyor zaten misal işlemci de bi değişiklik yok zaten

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
s3 mini kullanan arkadaşlar cm 12 stabil olana kadar cm 11 kurup keyfini cikarsalar ya.

eski telefonumda var virginity telefon resmen can çekişiyor

kolay gelsin arkadaşım yardımın lazımdı bana cm 12 stabil olana kadar bende cm 11 kullanmak istiyorum ama kimse yardımcı olmuyor. sende varsa yada link verebilirsen cm 11 için çok dua ederim :) telefonum s3 mini GT - I 8190 sürüm 4.1.2

byslmdq

byslmdq

Üye
Ya ben Rusya romu yükledim I9505'e . Kısayolları kaldıramıyorum touchwiz çalışmayı durdurdu diyor kulaklık takıyorum önerilen uygulamalar durdu diyor. Yardım edin bana çıldırıcam :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Sıfırdan tekrar kur aynı hataları yeniden verirse rom sorunlu kardeşim

feyzeddinonal

feyzeddinonal

Üye
2 gün önce 5.0.1 panama kurdum gayet memnunum yağ gibi akıyor. pil tüketimi çok iyi. tek şikayetim xposed direk kurulmuyor farklı bi kurma yöntemi var. dediğim gibi daha 2 gün oluyor. bakalım ilerleyen günlerde neler olacak :)

ykpknl

ykpknl

Üye
En stabil lolipop romu hangi ulkeninki suan bnde rusya yuklu fkat sarjdan pek memnun degilim dger ulke romlarinda da sarj aynimi ?

feyzeddinonal

feyzeddinonal

Üye
:hmmm Note 3'te bende panama denemıştım baya iyiydi @serdar_gs
Xposed olmadığı için prism barebone a geçtim, rom bomboş :) 500mb boyutu var zaten, bayadır kullanıyorum, istediğiö s6 uyg larını da yükledim. Upsm de yükledim, çok iyi oldu şu an, fakat rom sahibi tel değiştirmiş, böyle de iyi , belki başka romlar denerim ilerleyen günlerde. Şimdilik çok memnunum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831 ve serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
:kop2:

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye