Samsung s4 e lolipop 5.0.1 kuranlar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s4 e lolipop 5.0.1 kuranlar içeri
Arkadaşlar s4 e lolipop kurupta pişman olanlar yada ne bilim kurulum esnasinda vede sonrasinda aldiginiz hatalar.artilar eksiler. Hadi tartisalim
Teli her kapatip actigimda android yükseltiliyor yazisi cikiyor ve bundan son derece rahatsizim. Cözüm bulamadim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hangi ülkenin romu yüklü. Tavsiyem Rusya veya Polonya romu kurmanız

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
    Konu Sahibi
Rusya son sürüm
Polonyada tr dil varmi ki. Varsada acaba bu sorun ortadan kalkarmi. Arka plandaki uygulamalari kapatiyorum. Tekrar orta tusa uzun bastigimda hala biseyler calisir durumda. 2 3 kere böyle oluyoo

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence Polonya romuda deneyin zaten her romda türkçe dil olması gerekiyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
    Konu Sahibi
Sende ne var ne kullaniyosun. Tel ve rom olarak
Yarin tabletten indirip aksam evde kurarim

byAndroid

byAndroid

Üye
S3 mini var virginity rom yüklü. Stock romun performanslı hali diyelim birde s5 arayüzü var tabiki

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
    Konu Sahibi
Bende de s3mini var. Virginity romun resimleri falan varmi acaba. Bi baksaydim. Güzelse yüklerim. Bide bana indircegim url yi veririsen :)

byAndroid

byAndroid

Üye

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hindistan romu boşuna indirmeyin derim S4'te baktim Türkçe dil yok.

Metin137

Metin137

Üye
Ya bu lolipopta telefonu kullandıktan bir süre sonra çok fazla kasmaya başlıyo ve kullanılmicak düzeye geliyo şimdiye kadar 10-20 rom değiştirdim hepsinde bu sorun var

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen lolipop un genel sorunu bence bu

ykpknl

ykpknl

Üye
ben bi ara kullanmıştım rusya romunu ara ara kasma sorunundan bşka sorunum yoktu bnm sonra bşe oldu o şekil garantiye verdim tekrar kitkata çevirip verdiler hem türkiyeye güncelleme vermiyolar hemde kendi yükledimizi geri çeviriyolar bu nasıl işdir ya.

• Beğen
Tepkiler: SerseriGönlüm12
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
    Konu Sahibi
ben bi ara kullanmıştım rusya romunu ara ara kasma sorunundan bşka sorunum yoktu bnm sonra bşe oldu o şekil garantiye verdim tekrar kitkata çevirip verdiler hem türkiyeye güncelleme vermiyolar hemde kendi yükledimizi geri çeviriyolar bu nasıl işdir ya.
Aynen kardesim sana hak veriyorum. Bide sarj da cabuk bitiyoo ayni iphone gibi oldu. Kullandikca cok daha cabuk bitmeye basladi batarya. Isiniyo da
S4 e rusya romu kuranlar her acilista android yükseltiliyor hatasi aliyormusunuz. Ben yarin polonya yi indirip kurcam da
Polonya falan görmedim

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen kardesim sana hak veriyorum. Bide sarj da cabuk bitiyoo ayni iphone gibi oldu. Kullandikca cok daha cabuk bitmeye basladi batarya. Isiniyo da
S4 e rusya romu kuranlar her acilista android yükseltiliyor hatasi aliyormusunuz. Ben yarin polonya yi indirip kurcam da
Polonya falan görmedim
Yok mu Polonya lolipop romu

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
    Konu Sahibi
Yok
Yok en son cin almis

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
s3 mini kullanan arkadaşlar cm 12 stabil olana kadar cm 11 kurup keyfini cikarsalar ya.

eski telefonumda var virginity telefon resmen can çekişiyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Virginity en sağlam bence dmod hariç denemediğim için. Virginity uçuyor bence bi problem yaşamadım

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben kurali 6-7 ay oluyor ama telefon resmen öldü.

cm 11 şuan gayet stabil durumda hatta şöyle söyliyim şarjım 4.1.2 e göre gayet iyiydi.s3 minide aldığım ekran süresi 2 buçuk saat. taş çatlasa 3 saat :)

s3 de 6 saat ekran süresi alıyorum fark inanılmaz

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben 4 saate yakın alıyorum s3 minide Virginity ile. Ama cm 11 sarzi çok kötüymüş o yüzden yüklemeye bile gerek duymadım. Cm 12 kurdum çok sorun vardı şuan nasıl bilmiyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kur bi dene.sarji kötü falan değil çok samimi söylüyorum aldığım değerler stock romdan aldığım değerlerden daha iyiydi.performansta yerinde. 4.4.4 olmasının verdiği stabillikle birlikte şuan süper.arayuzu falan bırak telefonunu en verimli nasıl kullanacağına bakmalısın bence ;)

s3 mini gibi bir cihazda kullanılacak en doğru dürüst rom novafusionun cm11 idir şu anda

s3'e göre şu anda bu kadar rom desteği olmasa ben cm11 yüklerdim.
şuan 4.4.4 stock lollipop görünümlü note 4 romu kullanıyorum ihtiyaçlarımı karşılıyor

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

Üst Alt