SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

beko_heko

beko_heko

Üye

Nimbuzz ben de yükleyemedim uyum sağlamadı 5130 ile :hmmm

Ayrıca dediğiniz gibi bi seçenek yok. Ya da hiç bir fikrim yok valla :hmmm

Ahh minoo ahh :) Kaç kere anlatacağımm nimbuzz 'u ? :)) Ben kullanıyorummmm :)

- - - Eklendi - - -

minoo dostum sen bayanmıydın :D şok oldum o yazıyı görünce :D :D :D :D

Al benden de o kadar performansa bak hatundaki tüm sorunlarımızı çözdü. Gerçi bsliali ve benimde etkilerim var şimdi yalan yok:) He bu arada var mı sorun sikinti? Yardımcı olayimm gençlik hrşeyini öğrendim telefonun.

- - - Eklendi - - -

Hafıza ile alakası yok ne kadar boş hafıza olursa olsun bi şey indirirken bende de hata veriyor.

download yapacağın zaman opera yerine kendi tarayacısını kullan sıkıntı olmaz.

minoo

minoo

Üye
Gerek kalmadı artık bana. Telefon değiştirdim ben :ehe

- - - Eklendi - - -

Al benden de o kadar performansa bak hatundaki tüm sorunlarımızı çözdü. Gerçi bsliali ve benimde etkilerim var şimdi yalan yok:)

Teşekkür ederim :D

kerem1237

Üye
arkadaşlar bende de bu telefondan var fakat
Bluetooth cok yavas bunun için ne yapa bilirim?Bir arkadaşım servise ver versiyon yukseltsınler dedi vereyim mi servise?

S.Cessur

Üye
Beyler internette gezinme sorunu çekenler için opera mini 7'nin final versiyonu çıkmış onu kurun yeminle söylüyorum ağzım açık kaldı ne indirmeler de hata veriyor ne de sayfaları yükleme de diğer eski operalar gibi değil çok sağlam geliştirmişler vayy bee şimdi ısındım bu telefona yükleyin ve farkı görün...

minoo

minoo

Üye
Noluyor yahu :hmmm Ben sattım, çağ atladı telefon :hmmm
Gidip geri mi alsam? :ehe

ONUR688

Üye
sa. arkdaşlar bu tel bna kafayı yedirttirecek şu sorcağım sorulara lütfen cevap verin benm telefon sdece opera mini 4.4 destkliyor yüksek sürümleri indiriyorum yüklerken takılıyor dolmuyor.tmm 4.4 kullancam ama hattın internetiyle bağlanamıyorum bu telefon hattın internetiyle operaya girmiyormu yoksa bnim telmi skıntlı.dha sonra nimbuzz kullanıyorum ama onada hattın internetiyle bağlanmıyor yav bu genel sorun mu yoksa bnim telle mi alaklı bi ayarı falan varmı bi yolu yardım ederseniz çok hayra geçeceksiniz grçekten :D

minoo

minoo

Üye
O zaman senin operatörünün wap ayarları yoktur. Hattın Turkcell ise WAP yazıp 2222'ye gönder. Diğer operatörleri bilmiyorum :ehe
Ayarlarını telefonuna gönderiyorlar, kaydet önce. Sonra telefonu kapatıp aç, yeniden dene.

ONUR688

Üye
telefonm yni s3353 uzaktn ayar alımını desteklemiyormuş :D manuel hallettik sorunu :)

nero12

Üye
benim duvar kagıdı sorunum var yardımcı olabilrmisiniz duvar kagıdının boyutunu ayarlıyamıyorum

GodFather26

Üye
Arkadaşlar ben aldım telefonu gayet kullanıslı ve iyi bir telefon. Facebookda chat yapılabiliyor. Ayrıca googleye opera mini yazıp sitesinden mini 7.0 indirebilirsiniz. Kullanışlı bir tarayıcı telefonu bilenlere gayet iyi

secretcircle

Üye
Ya hala daha kafama takılıyor, ben nokia c3 kullanıyorum ve müzik dinlerken xpressmusic telefonlar gibi (kulaklık ile) ses kalitesi harika. Fakat samsung s3353 arkadaşta var ondan radyo dinledim kulaklık ile hiç birşey duyulmuyor. Sizde de öyle mi yoksa kulaklıktan mı kaynaklanıyor. C3 ve s3353 ün özellikleri hemen hemen aynı fakat müzik dinlerken hiç öyle gelmedi bana :bilmm

By_CheeTaH

By_CheeTaH

Üye
Bnde bu telfondan aldım wifisi sesi internet felan qzel qibi qrünüyor...

blntgrsy

Üye
Telefon bence güzel ve wifi ile film bile izleyebiliyorum ve çok zevkli oluyor ;) O ses ise kulaklıktan kaynaklanıyordur ve emin ol ki c3 ile bunu kıyaslama öncelikle uygulama internet hızı ve tabiki menü seçimi ..

n-asil

Üye
benimde samsung chat telefonum war ben telefonla bilgisayardn internete girmek istiyorm samsung kies mi yoksa samsng pc studio mu indirmeliym we kurulumunu anlatirsaniz sevinirm acilll!!..!!!

By_CheeTaH

By_CheeTaH

Üye
Wifi ile baqlanırken onay basarısız hatası veriyor yardım pls .....

blntgrsy

Üye
1. n-asil arkadaşım samsung kies ya da yıgın depolama

2. by_cheetah arkadaşım sende Ayarlar>Şebeke>Bağlantılar a gel ve modemini sil modem e rest at ve yeniden dene :)

ahmttzcn

Üye
Arkadaşlar ben 1 ay önce gold bilgisayardan samsung s3353 aldım, ama konuşurken kısa bir sinyal sesi geliyo ve karsı tarafın sesi kesiliyor, ama benim sesim gidiyor. garanti bişey bulamadı ama vip kasko diye bişey vardı o birebir değişim yaptı. yeni gelen cihazdada bu problem var, acaba kronik bir hata mı? yardımcı olursanız sevinirim

hisisman

Üye
Güzel telefon ama uğraşmaya değmez...

minoo

minoo

Üye
O ses sorunu benim telde de vardı. Cızırtı duyuyordum sürekli.
Kulaklık sesi de bir facia. Berbat :D Sattım da kurtuldum :ehe

Üst Alt